Sa fim alaturi de Diana si familia ei
Raspunsuri - Pagina 17
AncaMaria spune:
quote:
Originally posted by miti2004
fetele din Vancouver, oare stiti daca a primit Laura pliculetul de la mine ? Era un plic galben cu o felicitare si 40 CAD, i-am trimis direct acasa la ea in jur de 29 iunie.
miti, mamica de 20 iunie 2006
POZE_Alex
www.dropshots.com/mitilica" target="_blank">FILME_Alex
Miti, poti sa-mi spui care era numele de pe plic? Ea mi-a dat o lista dar stiu ca nu erau atasate nick-uri de pe DC. Trimite-mi PM daca nu vrei sa postezi numele real aici.
Rugati-va pentru Diana
vikinga spune:
Anca Maria, Brindusa, trimiteti lui Marius, listele complete cu toti cei care au donat pt Diana la voi. Desprecopii acorda un mic simbol donatorilor, o lalea ca cea de sub nickul meu. Intrati aici: http://forum.desprecopii.com/forum//topic.asp?TOPIC_ID=104022Vikinga cu cei mai frumosi vikingi, Nadja si Aldo
vikinga spune:
Trimite lista pe PM la Marius, el poate nu stie daca e reactualizata ori nu. Trebuie sa-i o adresezi lui direct.Pe lista trebuie inclusi si cei care au donat direct catre laura, cei care au trimis cadouri, pachetele, pt ca au oferit o bucurie Dianei si au fost alaturi de ea. Lucia de ex care a facut site-ul. Nu stiu, hai sa incercam sa nu uitam pe nimeniVikinga cu cei mai frumosi vikingi, Nadja si Aldo
AncaMaria spune:
vikinga, pe lista sunt cu totii... inclusiv lucia_cs... dar daca cineva stie ca a trimis ceva si nu e pe aceasta lista, sa-mi dea PM
Nu stiu ce s-a intamplat de mi-a aparut mesajul aici... nici nu vazusem mesajul tau..
Rugati-va pentru Diana
cosmina_72 spune:
Am mai primit bani in cont de la Dinescu Georgeta Gabriela 50 RON.
Multumim mult.
Am facut azi transferul catre Brandusa.
Sanatate multa
vikinga spune:
quote:Vikinga cu cei mai frumosi vikingi, Nadja si Aldo
Originally posted by AncaMaria
vikinga, pe lista sunt cu totii... inclusiv lucia_cs... dar daca cineva stie ca a trimis ceva si nu e pe aceasta lista, sa-mi dea PMNu stiu ce s-a intamplat de mi-a aparut mesajul aici... nici nu vazusem mesajul tau..Anca & Bianca (19 iulie 2004) Rugati-va pentru DianaAnca ai trimis lista la Marius? Vrei sa te ajut cumva? Nu va vad lalelele de aia intreb, poate nu se vad de la comp meu, mai stii.
vikinga spune:
anca am citit acum ca ai trimis. pupVikinga cu cei mai frumosi vikingi, Nadja si Aldo
marius spune:
Actualizarea o fac periodic.
Marius Pernes
www.marius.rdsor.ro
Anul 2006 /Anul 2007 /Serbarea Ioanei
Pagina legislativa
vikinga spune:
Marius, poti sa pui o lalea si cuiva care are contul inchis? Asa e frumos si corect fata de toti care sunt alaturi de Diana.E vorba de Lena.Vikinga cu cei mai frumosi vikingi, Nadja si Aldo
Anina_n spune:
Lalelele sunt printre florile mele preferate. Nu se putea sa-mi lipseasca tocmai o lalea.
Brandusa, am reusit sa depun si eu, azi, 25 Ron din Transilvania Miercurea Ciuc.
Sanatate si putere Dianei, Laurei si lui Andrei, sa iasa invingatori din aceasta lupta !
Nina, mami de www.babiesonline.com/babies/n/ninacristina" target="_blank"> Nina-Cristina (10.01.2002)
Diabet zaharat la copii, Copii din 2002, Copii capricorn