Sa fim alaturi de Diana si familia ei

Raspunsuri - Pagina 16

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Carmenbr spune:

Lucia, multi pupici! Stiam eu ca o sa fie minunata pagina! Multumim mult de tot! Eu deja mi-am pus pagina la semnatura!

Editez sa intreb: Lucia putem face si varianta in engleza? Cand ai tu timp, ca stiu ca ai si bebe mic!(nu ma bate please!). Dar mi-am adus aminte de cerinta Simonei, ca ea ar fi intalnit si canadieni care ar fi vrut sa afle mai multe despre Diana si poate sa si doneze!

3 anisori...uraaa!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lucia_cs spune:

Carmen, la asta incerc sa lucrez acum. Andrada s-a oferit sa ajute si acum o las pe ea sa aleaga paragrafele din sectiunea "Despre" pe care le va traduce ea.

Eu o sa incerc sa traduc restul.

Poti si tu sa alegi ceva paragrafe sa traduci?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mandyksch spune:

Lucia, foarte frumos site-ul. Mi-a placut mult.

Mandy si Krisztián (23.10.2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vikinga spune:

Deja am primit un email al cuiva care a vazut siteul Dianei si doreste sa o ajute pe Diana. Este si membru DC, e vorba de white pisana.Si-a manifestat dorinta sa doneze si dana n.Anca, Lia, pt ca aveti contact cu Laura, ce ziceti? Sa trimit acum banii strinsi? E nevoie urgenta ori sa mai astept si cele trei donatii de la tumpi care trebuie sa ajunga, dana n si white pisana.Transferul bancar ori egal ce fel de transfer as face ar costa vreo 20-30€ in functie si de suma trimisa. Voi fetelor care ati contribuit ce ziceti? Vikinga cu cei mai frumosi vikingi, Nadja si Aldo

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lucia_cs spune:

Denisam, acum am citit mesajul tau. BIne ai venit acasa si felicitari pentru fecior!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ocebine spune:

Daca mai aveti nevoie de traduceri, va rog sa-mi spuneti...pot ajuta si eu.

Anamaria

"After all is said & done, more is said than done."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns AncaMaria spune:

vikinga, si prin paypal tot atat de comisionul?... si eu zic ca poti sa mai astepti... am vorbit cu Andrei de dimineata si inca nu deschisesera contul..

Fetelor, sunteti grozave ca va oferiti sa ajutati cu traducerea site-ului Dianei!

Eu nu am ajuns la spital asa cum imi palnificasem din cauza de cupil bolnav, are o virus la burtica (zic eu, dupa manifestari) si nu as vrea Doamne Fereste sa-l duc pe la spital..

Rugati-va pentru Diana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vikinga spune:

Anca pai tu ai primit vreo suma din Europa pe pay pal? Cit a fost comisionul la 10-20€? Nu am avut timp sa citesc pe pay pal tarifele, dar comisionul nu e tocmai mic. Pina acum fetele din Europa au strins 850€.Atunci e ok, mai amin trimisul pina dupa ce laura deschide contul.Vikinga cu cei mai frumosi vikingi, Nadja si Aldo

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns AncaMaria spune:

vikinga eu am mai primit bani prin paypal din europa, si m-au taxat ~ 2 Euro la un transfer in valoare de 40-50 Euro... stai ca am cautat pe site-ul lor si fee-urile sunt cam astea..

1.9% + $0.55 CAD to 2.9% + $0.55 CAD
deci cam tot cat ai zis tu initial... asa ca mai bine, eu zic sa tii bani, si sa faci transfer direct in contul pe care parintii Dianei il vor deschide aici... daca ar veni cineva din Europa incoace, ar putea sa aduca banii in plic, dar asta-i alta poveste..:))

Rugati-va pentru Diana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miti2004 spune:

fetele din Vancouver, oare stiti daca a primit Laura pliculetul de la mine ? Era un plic galben cu o felicitare si 40 CAD, i-am trimis direct acasa la ea in jur de 29 iunie.

miti, mamica de 20 iunie 2006
POZE_Alex
www.dropshots.com/mitilica" target="_blank">FILME_Alex

Mergi la inceput