Colectia de toamna iarna 2005(138)
Raspunsuri - Pagina 4
addya spune:
shi noi pe aici
leea, incearca cu putin spirt medicinal, pus pe vata, cu asta scoteam eu pixul clasic.
mey, am dat de dracu' lui fi-miu ii ies canini sus, ieri mi-a facut febra, a zacut la propriu toata ziua cu paturica lui in brate si se mai scula doar sa vina cu pasta de dinti dupa mine sa-l mai frec nitzel la gingii... azi a fost mult mai bine, s-a jucat dimineata foarte frumos in parc, dar la pranz n-a mancat mai nimic, bine ca macar doarme. L-am tratat cu paracetamol etc shi e mai bine....
sculat pituc, revin!
Adina si Razvan
Razvan-Nazdravan
www.dropshots.com/day.php?userid=235207&cdate=20070122&ctime=123718" target="_blank"> Razvan tine o conferinta - filmulet
leea_cv spune:
Adina am incercat acu cu spirt,da... nika.Am dat si cu Venish ori acetona si nu iese .Canapelutza meaaaaa...
Ina la mine foarfeca se pare ca e solutia.La voi or fi tot felul de dracovenii pt pete, la noi...
Pe de alta parte,mi-am comandat nu mai stiu de unde un DVD cu gimnastica Winsor Pilates.Azi a sosit si m-am pus pe treba.Lasind la o parte faptul ca T nu ma lasa si ca e calare pe mine tot timpul,dupa ce am facut o tura de 20 de minute ma simt cu totul alta.E suuuper.Parca sint mai usoara,mai drepata de spate,mai slabaIs tare multumita.Viu fotomodel la intilnire
Leea si Tudor David (19.12.2005)
iubire…in imagini
............................................................................
Vrei, te rog, sa iei putin mina de pe umarul meu?...Poate reusesc sa zbor.
Ce pacat!Intr-o zi,fiecare copil va invata ca nu tot ce se clatina e leagan...
bb_alinus spune:
Leea incearca sa pui crema ( de fatza, de maini, etc) pe un tifon si freaca cu ea.
Alina si Amalia 17.11.2005
Antibes Mai 2007
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1ebf029650900ace688449&skin_id=4&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Amalia in imagini aniversare
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=65487" target="_blank">Povestea nasterii
camelia_daniela spune:
Leea draga te inteleg ca iti pare rau de canapea! Nu stiu ce sa te sfatuiesc, insa iti tin pumnii!
Mai da' de printesele bolnavioare stiti ceva noutati? Eu sper din tot sufletul sa fie bine!!!!
Of, Addya, sigur e de la dinti??? A facut febra mare? Pupam dulce Razvanelul!
Ina, pupici si Rachelinei dragalase .. a avut si ea o noapte mai nashpa - probabil simte ca se intampla ceva, ca trebuie sa plecati! Ai sa vezi ca recuperezi azi!
Cami mami & Daria (02.01.2006)
Poze ....
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1b04cfdc1cfe02b5824f0c&skin_id=7" target="_blank">Un an plin de amintiri minunate! (filmulet aniversar)
Dariuca creste si iar ... creste!
Cautam binele fara a-l gasi vreodata, in schimb gasim raul fara sa-l cautam! - Democrit
ilenutza spune:
Leea iti rec. spreyul de pete de la amway, scoate petele f bine.Dar niste vanish pus acolo, lasat cateva minute si apoi frecat?
Cu kg stau bine, cu burta e mai rau ca este in toate partile si nu pot sta nicicum!
gandacel nu ma aventurez ca abia merg
Lavi nu m-am gandit!
Ile 34 si Victor ( 22 dec 2005)
AMR 06 sapt.
www.onetruemedia.com/shared?p=298317a6ed3728312027b9&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Paste 2007
Noki_Lara spune:
Bau! Pitica e in parc cu bona, ma duc imediat dupa ea, dar ianine cateva cuvinte...
Sunt un om oropsit de soarta care are gandri sinuciase si toate astea mi se trag de la....matematica. URASC materia asta! O porcarie inutila!!!!!
Deci sa fie clar- NU IO l-a monopolizat de data asta pe ME, ba din contra!!!! Il revendic si io inapoi!La noi la pranz e o problema, ca Doamne ajuta, azi-noapte a dormit ok.
Fetele cu copii care se trezesc, din experientza citire - nu le e prea cald? Io amu o imbrac in body cu maneca scurta si pantalonasi scurti si las si geamul semi-deschis, peste care trac draperia. Vad ca nu mai transpira, deci e ok reglata termic.
Lavi - suuuper locatie si suuuuper pret. Pentru occident e chiar super pret, sa stii. Mie mi-a placut. Mi s-a facut o pooooftaaaaaa...Cand pleci?
Pata de pix - la noi a esit ok cu spirt sau cu acetona. Dar am frecat mult.
Afara cu plodul - noi iesim pe la maxim 10 si stam pana pe la 12, dar la umbra. Apoi seara de la 17-17.30 pana la 21.
Cam atata imi amintesc...
A..Feli, deduc ca Ili e ok nu?
Cristina, Elise ce mai face????
Poze cu Sarah si mami
Filmuletze poznase www.dropshots.com/noki_lara" target="_blank">1 www.dropshots.com/saraly" target="_blank">2 www.dropshots.com/noki_lara2" target="_blank"> 3 si www.dropshots.com/Saralyna" target="_blank">4
Varsta Sarah
Everything matures...eventually!
leea_cv spune:
Alina sarumina,da nu vrea nici cu crema.
Ile da de unde iau sprayul ala? Tot asa se vinde prin reprezentanti de-aia particulari?Si io fusei in tineretile mele.
Cami
Da zau ca-mi vine sa pling.Ca inca nu facuse istorie la mine in apartament si-a fost o gramada de zeci de milioane.Acu e harta.Ca nu e doar o linie.
Voi ce dulciuri dati copiilor?.Si cu ce frecventa?Ca desert.Ca io vad ca ii place Milch Schnitte de la Kinder Si de-ala ii dau.Niscai napolitane nestle,biscu...cam atit.Dar zilnic cite ceva.O fi prea mult?
Dordia tu ii dai gen Magura in fiecare zi?
Leea si Tudor David (19.12.2005)
iubire…in imagini
............................................................................
Vrei, te rog, sa iei putin mina de pe umarul meu?...Poate reusesc sa zbor.
Ce pacat!Intr-o zi,fiecare copil va invata ca nu tot ce se clatina e leagan...
Noki_Lara spune:
Io-i mai dau cateodata ciocolatele de-alea pentru copii de la Milka sau chiar cioco normala, dar nu des si putin.
Prajitura de casa - gen pandispan daca-mi trimite bunica-ea si daca vrea. Dar nu se inghesuie.
Spre deosebire de -cocio- care e pasiunea ei.
Poze cu Sarah si mami
Filmuletze poznase www.dropshots.com/noki_lara" target="_blank">1 www.dropshots.com/saraly" target="_blank">2 www.dropshots.com/noki_lara2" target="_blank"> 3 si www.dropshots.com/Saralyna" target="_blank">4
Varsta Sarah
Everything matures...eventually!
madau spune:
Leea si io tot cu spirt am curatat pixul de pe canapele..dar ce sa-ti fac daca ai si tu pixuri asa bune..niste de astea de 10.000 lei/buc ieseau si cu apa chioara. Glumesc, desi nu e momentul stiu, imi inchipui ce draci tre sa ai. Io am o solutie de curatat de la niste rpieteni care comercilizeaza produse ptr masini..sunt super puternice si curata orice. Dar nu-ti pot face rost de ea decat cand vii in Buc, daca mai vrei
Noki pai adica nu l-ai monopizat dar de 2 zile doarme fii-ta super toata noaptea? Cum vine asta...da-l soro inapoi ca te fac direct raspunzatoare daca m-or gasi astia lesinata de somn prin vreun parc.Aaa, iar Miruna doarme doar in body fara maneca si cu geamul deschis..ce sa mai scot de pe ea? Pielea poate
Prajiturele/dulciuri eu ii dau Kinder Milchsnite, cam 2-3 pe sapt depinde cum am in casa, pandispan sau mai nou prajiturica cu fructe facute in casa, am gasit niste biscu foarte buni de la Leibnitz, sunt sandvich cu 2 biscu si crema de lapte, mai rontaie de la noi niste inghetata..deja ne stie tanti de la Cora, cand luam inghetata ptr noi, automat ii da si Mirunei un cornet gol, sa-l rontaie..dar tre sa-i mai pun si inghetata in el, ca se prinde maimutza. In rest..a mea e mare amatoare de fructe, oricum si oricand.
Madau si Alexia Miruna (15 dec 2005)
poze pana la 1 an, de la 1 la 2 ani, Antalya 2007
www.geocities.com/nov_dec_2005/povesti2005.htm#madau" target="_blank">povestea nasterii Mirunei
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1b04435806e76a5905bfb2&skin_id=4&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">filmulet aniversar
filmuletze poznase www.dropshots.com/madau" target="_blank">1 si www.dropshots.com/Miruna" target="_blank">2
mandyksch spune:
Sal'tare si de la noi. Cre'ca nu am mai intrat de vreo 2 saptamani, de citit nu prea am citit din urma.
Suntem bine, Kriszti se cam trezeste noaptea din cauza caldurii. Este f cald si peste noapte, iti vine sa te urci pe pereti pur si simplu. Avem 16 dinti/masele/canini0 nu stiu cati ar trebui sa avem in total la varsta asta.
Preambulul de vacanta de la Vatra Dornei a fost f fain, cu doua exceptii, Kriszti se trezea zilnic la 6 dimineata , plus ca nu a vrut sa manance la pranz la restaurant, desi mancarea a fost f buna, Nu stiu...o fi simtit ca nu e facuta de buni sau de mami?
Deocamdata visez la vacanta , pur si simplu nu mai am rabdare si ma tot gandes la concediu...asa ca mi-a scazut si randamentul la serviciu.Parca sunt in contratimp nu alta. Plecam in concediu pe 12 iulie-ziua intalnirii voastre / ziua mea de nastere. Sper sa fie ok si pe drum ca lui Kriszti nu prea ii place scaunelul de masina.Asa ca vom vedea plecam noaptea sau ziua.
Mandy si Krisztián (23.10.2005)