Colectia de toamna iarna 2005(138)

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Hildegard spune:

mamici, se poate lua sau nu...al 3-lea an de concediu de ingrijire dar fara plata...???????

de-ale gurii

Stefan Peter(1 an si 7 luni)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crissy77 spune:

Nu ne duceti grija . Elise se simte bine, azi am trimis-o afara la joaca, doar ca eu sunt cam costransa de timp si nu apuc sa citesc decat pe sarite, dar sa mai si raspund... Multumim pentru grija. Sa nu ma dati disparuta.
Oare Ionikka ce mai face? Poate ne spune Soanso.

Cristina & Elise-Stefania

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lavi02 spune:

Am mai facut o rezervare din cele 5 sau 6 cate avem nevoie

Joy ai fost simpatica bine-ar fi sa fie asa simplu cu cautatul... e nevoie de ceva timp din pacate. Profit acum ca-i Silvia plecata.

Nu-i a buna cu loviturile tale in burta! Ai mai multa grija de tine, Joy ca esti graviduta de graviduta de-acuma!

mihaelutat ori caninul, ori rosu in gat, ori ambele. Multa sanatate!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mandyksch spune:

Hilde, Lavi are norocul sa mearga in concediu in 2 cu sotu'. Io tocmai ii spuneam ca am tras concluzia ca parintii mei sunt prea in varsta sa il las pe Kriszti non-stop la ei vreo saptamana. Tata are 70 de ani (cu probleme mari de tensiune) si mama 66. Ii multumesc lui DD ca sunt inca sanatosi si pot avea grija de Kriszti peste zi. La soacra-mea nu l-as lasa si cred ca nici nu s-ar oferi. Asa ca Lavi, ne facem programul dupa programul lui Kriszti, si ii dam batatie...numai de nu s-ar trezi asa devreme dimineata . De s-ar tezi macar la 7 si nu la 6.

Feli, am fost intr-o minivacanta, de vineri seara pana duminica seara la Vatra Dornei.Dar ne-a prins f bine, ne-am mai relaxat si noi, vacanta adevarata incepe pe 12 iulie. Abia astept.
Joy, ai grija cu burtica, ca nu mai ai mult si vine bb2. Nu ai fost la medic? Du-te fuguta ca nu e de joaca. Ai grija de tine si de bb.

De aer conditionat nu stiu ce sa spun ca noi nu avem. Nici acasa nici la job.Doar in masina. Eu sincera sa fiu nu ma prea impac cu aerul conditionat, imediat incepe sa imi curga nasul, sa imi lacrimeze ochii...asta e. Dar nici caldura mare nu o suport (si zilele astea chiar ca iti vina sa o iei razna), din pacate.

Io am o problema mare cu Kriszti. Nu vrea absolut deloc sa se incalte cu sandale daca nu are si sosete in picioare.Nu cred sa fie de vina sandalele ca are doua perechi si cu amandoua se intampla la fel. Daca incerc sa il incalt si nu ii dau intai sosete incepe sa urle pur si simplu? Oare de ce, a mai patit cineva asa ceva?

Mandy si Krisztián (23.10.2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lavi02 spune:

quote:
Originally posted by mandyksch
Io am o problema mare cu Kriszti. Nu vrea absolut deloc sa se incalte cu sandale daca nu are si sosete in picioare.Nu cred sa fie de vina sandalele ca are doua perechi si cu amandoua se intampla la fel. Daca incerc sa il incalt si nu ii dau intai sosete incepe sa urle pur si simplu? Oare de ce, a mai patit cineva asa ceva?

Mandy si Krisztián (23.10.2005)

Stii care-i treaba? Au si ei tabieturile lor. De ex daca ii obisnuiesti intr-un fel, greu ii convingi sa schimbi ceva.
Trebuie sa te gandesti de la inceput biiine ce tabieturi le faci ca apoi... sunt ca batranii intr-un fel, astia mici!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Noki_Lara spune:

E a 3-a zi consecutiv in care bufnitza doarme doar jumatate de ora la pranz...simt ca ma lasa deja puterile.
Acum am lasat-o la mama, unde trebuia sa-i fac si poze penyru pasaport dar baietii de la laboratorul foto nu erau acolo, fir-ar sa fie...
Iar eu cica am venit acasa sa invatz la mate...se vede, nu?

Hilde, mersi mult pentru informatiile cu AC-ul. Si io-s fana Whirlpool. Il vom avea in vedere.
Cat despre sampon, noi ne spalam cu Nivea, de cand era mica de tot.

Pana anul asta in care am fost nevoia sa ma obisnuiesc cu AC-ul de la biblioteca pus pe ingrozitor de frig am fost si eu sensibila la el. Adica cum dadeam cu nasul de AC, raceam. dar m-am obisnuit, ca nu am avut incotro.

CristinaN- gooood news! Pupam Elise-uka mica!

Vecina Mihaela- tot Mariana imi povestea azi ca ea a suferit cu caninii Karinei la greu. puseuri de febra 39.5-40!!!! din senin, care la o zi treceau la fel de din senin cum apareau. Apoi pauza un timp - 2-3-4 sapt si iar apareau. Dupa ce i-au iesit toti, adio probleme. deci, da! Eu am mai zis ca cred ca poate fi de la dinti. Pur si simplu copiii au tolerantze diferite la durere si moduri diferite de manifestare.

Gata, am fugit la formule, serii si siruri.

Poze cu Sarah si mami
Filmuletze poznase www.dropshots.com/noki_lara" target="_blank">1 www.dropshots.com/saraly" target="_blank">2 www.dropshots.com/noki_lara2" target="_blank"> 3 www.dropshots.com/Saralyna" target="_blank">4 si www.dropshots.com/saralyna2005" target="_blank">5

Varsta Sarah

Everything matures...eventually!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns felicia74 spune:

Leea in foaie de calendar a zilei de azi e un sfat despre... scoaterea petei de pix Aici zice sa pulverizezi fixativ de par pe locul respectiv. Ia incearca!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns leea_cv spune:

Mandy esti o draguta.Dar io cind plec in sud o iau prin Satu Mare-Zalau-Cluj etc.E mai lung drumu cu vreo suta de km,da e f bun.Pe dincolo e de groaza.Multumesc.Da poate iti fac o vizita altadata.Mi-ar face placere sa va cunosc.
Feli acu am citit de sfatul tau.Da e prea tirziu ca l-oi trezi pe domnu T.Incerc maine.Saru'mina.
Joy ai grija de tine si .Odihna iti lipseste.
Miha poate dintii,poate nu.Vezi tu ca bintuie enterocolitele astea.
NCristina ma bucur ca Elise e bine acum.
Hilde eu folosesc Sanosan alternativ cu sapun Nivea.
Spalatul pe dinti - mai folositi periuta cu peri de silicon sau ati trecut la de-aia cu peri normali?

Leea si Tudor David (19.12.2005)

iubire…in imagini
............................................................................
Vrei, te rog, sa iei putin mina de pe umarul meu?...Poate reusesc sa zbor.
Ce pacat!Intr-o zi,fiecare copil va invata ca nu tot ce se clatina e leagan...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns camelia_daniela spune:

quote:
Originally posted by felicia74

Leea in foaie de calendar a zilei de azi e un sfat despre... scoaterea petei de pix Aici zice sa pulverizezi fixativ de par pe locul respectiv. Ia incearca!

Suuper tare, Feli!

Leea bafta multa!!!

Lavi, bafta in continuare cu cazrea pentru restul noptilor!

Mihaela, sanatate muuulta pentru dn. Titi!

Cami mami & Daria (02.01.2006)
Poze ....
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1b04cfdc1cfe02b5824f0c&skin_id=7" target="_blank">Un an plin de amintiri minunate! (filmulet aniversar)
Dariuca creste si iar ... creste!

Cautam binele fara a-l gasi vreodata, in schimb gasim raul fara sa-l cautam! - Democrit

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dordia2000 spune:

Buna seara!!

Am luat si noi periuta si pasta de dintisori...dar...mai greut cu spalatul pe dinti desi...o sa ne punem serios pe treaba in curand. Deocamdata evoluam la fara pampers in cursul zilei.

Azi am avut o zi plina la servici terminata cu o sedintza cu patronul in care...m-a laudat ceea ce nu prea face si mai ales in fatza a inca 2 departamente a cate 6-8 persoane. Deci...e multumit de mine si am primit si o marire de salariu care imi arata la laudele nu sunt in van. Deci...sunt multumita si sper sa imi fac treaba bine in continuare.

Acum va poop si sa aveti o noapte buna si sanatate multa puiutilor bolnaviori!

Diana mamica de Stefan-Cristian 14.11.2005
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1ee608d0bc6b68328c225c&source=category&category_id=12" target="_blank">Un an de basm-filmuletz

Cele 2 surioare, in final invingatoare "Dordia-Violeta"

Mergi la inceput