Colectia de toamna iarna 2005(138)

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns catutza spune:

Buna!

Leea , tu vii cu T la intanlire, nu? Am uitat sa te intreb pana acum...

Hilde , eu pe Bia o spal cu Nivea si Klorane (am amandoua sticlutele in baie si pe care pun mana cu ala o spal), la Sanosan am renuntat ca nu-mi mai place.

CristinaN , ma bucur ca e ok Elise acum,

Dordia , felicitari pentru avansare,

Multumim tuturor pentru sustinere cu dintisorii, sunteti tare dragute

Sa va spun ce am facut aseara : ajung de la mama, nici nu ma dezbrac si bag masina cu rufe la spalat.Ma duc in dormitor sa ma schimb si tot aud "bang...bang...bang". Ce sa fie??? Dau masina sa evacueze apa si scot rufele...ce credeti ca gasesc?!? Razatoarea si storcatorul de fructe(dala din plastic) . Dimineata pana sa plec , cand eu am spalat vasele Bia se juca pe la dulap, dar nu am vazut ce face...si fata a facut treaba-asta sa nu mai spun ca nu am ajutor in casa

Lavi , eu abia astept sa va intoarceti din concediu sa ne povestiti cum a fost, ca vad ca o sa aveti ce ne povesti

Cata si Bianca-Maria(2.11.2005)

Fii intelept ca un batran , dar priveste lumea cu ochi de copil

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Noki_Lara spune:

Goooten morgen!

Io azi am zi de biblioteca dar inainte am si facut deja o ciorba de fasole verde si o budinca de paste cu branza! Asta ca sa va dau idei de meniu si sa vedeti ce harnica sunt!

Titi a dormit bine azi-noapte, ba chiar a marait la mine dimineatza cand am luat-o din pat sa-i dau de papi.Dar a ras tot bibele si s-a culcat nani la loc.

Catutza, ce tare a fost Bianca! Bine ca nu a fost altceva si sa se fi stricat masina...

Dordia- bravo pentru marirea de salariu!

Gata, fetelor dragi, fug sa pap ceva si via biblioteca! Pup colectia!

Poze cu Sarah si mami
Filmuletze poznase www.dropshots.com/noki_lara" target="_blank">1 www.dropshots.com/saraly" target="_blank">2 www.dropshots.com/noki_lara2" target="_blank"> 3 www.dropshots.com/Saralyna" target="_blank">4 si www.dropshots.com/saralyna2005" target="_blank">5

Varsta Sarah

Everything matures...eventually!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns corap spune:

faza cu masina de spalat am patit-o si io , numa ca inauntru era un borcanel de sticla. a fost funny sa evacuez apa si sa scot rufele ude una cate una sa dezleg misteru'.
io de obicei ma uit in masina inainte de a baga rufele, ca acolo isi depoziteaza andrei provizii. da' atunci am uitat

c & andrei-ardei 14.11.2005 & cireshik anais 07.05.07

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crissy77 spune:

Am intrat ca sa fac intre fetele din Bucuresti. Va rog io, nu va mai "certati" care si cat l-a tinut pe Mos Ene acasa. Va zic eu ce s-a intamplat: molesit de canicula si aerul irespirabil din Bucuresti, Mosul a hotarat sa mearga intr-un loc racoros, cu peisaje de vis. Adica la munte. Buei, a dormit fii-mea de aseara de la 18.30 pana dimineata la 7. Am incercat fara succes sa o trezesc pe la 20.30, apoi la 21.30 cand i-am dat antibioticul a protestat pt 10 secunde mai mult ca i-am extras nani din gura, apoi s-a intors pe o parte si da-i somn. Am pandit-o cand s-a intors cu fata in sus, am schimbat-o si imbracat-o cu pantalonul de pijama, dupa jumatate de ora a baut si lapticul, tot prin somn si am pus-o la ea in patut. Si da-i somn nene pana dimineata la 7 cand s-a trezit din cauza de trantire usi de catre soacra.
Elise se uita intr-un album cu fotografiile din luna noastra de miere si pupa personajele adica io si tati.

Cristina & Elise-Stefania

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns soanso spune:

neata fetele,

cum a venit Pitica acasa cum nu mai am timp de nimik,iesim de doua ori afara ,dormin deamiaz fix o ora ,adum prin casa care arata ca dupa razboi ,plina de jucarii,pantofi cu care se incalta So si unbla prin toata casa,mancare,si altele .

negaracristina,am mai vorbit cu Ionikka pe mes si la tel era bine dar poate intra ia sa va zica doua trei vorbe,am sa-i transmit azi.

noki,in legatura cu aparatele de aer cond clar cele de firma sunt cele mai bune ,si sa aiba cat mai multe functii,in legatura cu BIT sunt in functie de spatiu este trecuta pe cartea tehnica suprafata.montajul este la toate asigurat de firme specializate trecute pe garantie ,tb sa suni si te programeaza,este in limita unni kit pe care il primesti la vanzare restul se plateste.

am si eu o problema ;
Sorana de doua zile baga in gurita "jumatate parcul" adica pietricele,nisip ,hartiute ,sunt ingrozita daca ia ceva microbi?
este ceva solutie dezinfectanta sau ce sa fac???

Va pup ,ne pregatim de iesit afara ,e caaaald.

SOSO

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crissy77 spune:

Cred ca am luat teapa secolului. Mi-am transferat pozele de pe yahoo pe flickr si ia uitati ce mess mi-au trimis:
"And, to say thanks for choosing Flickr as the home for your
Yahoo! photos, we've set you up with 3 months of Flickr pro
for free. That means you can enjoy unlimited everything
until 20th September, 2007 (unless you choose to renew it,
of course, for just $24.95 a year)."
Nu prea ma pricep la engleza. Sa inteleg ca imi gazduiesc pozele gratuit doar pt 3 luni si apoi trebuie sa platesc? Sau se pot schimba setarile?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns camelia_daniela spune:

Buna dimineatza!

Cristina N. bravoooo ! Si Daria pupa pozele in care este ea sau noi ! Cand sta pe olita imi cere special albumul cu poze si se uita la poze cu mare drag!

Cami mami & Daria (02.01.2006)
Poze ....
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1b04cfdc1cfe02b5824f0c&skin_id=7" target="_blank">Un an plin de amintiri minunate! (filmulet aniversar)
Dariuca creste si iar ... creste!

Cautam binele fara a-l gasi vreodata, in schimb gasim raul fara sa-l cautam! - Democrit

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mihaelutat spune:

Hai sa va zic si eu buna dimineata!
Si acum din serialul clipe de cosmar la spital iata cateva secvente.
ieri ora 16.00- suna sotul, era acasa cu copilul, in urma unui exament realizat de el insusi constata ca are gura plina de afte. BUNNN ma duc spre casa trec pe la farmacie iau glicerina cu stamicin, ajung acasa coplilul dormea cu tac-su in pat. Ies pe usa cu treaba pana la o prietena in zona, suna sotul: copilul s-a trezit si urla. Vin acasa iau cei doi pasageri si plec la Emilia Irza la urgente. Ajung, doua doctorite ce pareau studente, si dupa fizic si dupa comportament, le explic ce si cum, il consulta amandoua odata, adica amandoua asculta cu stetoscopul in acelasi timp, amandoua se uita in gat, amandoua le fac pe toate. In urma contorlului de aseaza la masa si isi scot carnetelele de curs, da chiar asa aratau, si se intreaba una pe alta cam ce ar avea, Vazandu-le in impas sugerez o stomatita aftoasa, asta din lecturile mele medicale. Ma aproba intr-u totul, bucuroase ca au si ele ce trece la diagnostic si imi prescriu glicerina si Ospamox. Intreb de ce antibiotic ca din lecturile mele stomatita e virala si deci antibioticul nu face decat rau. da ma aproba iarasi cele doua mandere dar are rosu in gat. Intreb daca nu poate fi de la afte; raspuns: poate.
Plec plina de nervi acasa cu copilul care de urlete era rosu ca racul si fleasca de transpirat si plin de bube rosii, aparute din senin.
Ajung acasa sun pediatra, care e in concediu, ii explic ce mi-a zis la spital, imi confirma ca e viral, sa nu ii dau antibiotic ca ii distrug si ce bruma flora mai are si inchid.
Cum nu era multumita de rezultat imbarc iar copilul si barbatul in masina si ma duc la Gr. Alexandrescu, sperand in prostia mea ca gasesc medici mai competenti. Dupa 2 ore la camera de garda si un scandal monstru cu cadrele medicale care isi aduceau prietenii la consult in timp ce plebea statea si astepta la rand, intram si noi di iata ca ne trezim ca nu stiu ce diagnostic sa ii puna. Imi spune cinstit ca habar nu are. Aftele sunt, febra mica, dar bubele dupa el nu seamana cu nici o boala virala pe care o cunosc sau o boala a copilariei. Zic bun, dar io ce fac cu copillul. Cheama sefa garzii, cu chiu cu vai vine aia, se uita ca vitelul la poarta noua, si subscrie si ea la concluziile celeilalte doctorite cum ca nu stie ce e si poate vreau sa ma duc la Matei Bals , la infectioase ca ei poate isi dau seama..... Nu ezita sa imi spuna ca de regula daca e o boala a copilariei astea sunt autolimitate si ii trece de la sine, dar ca ele nu stiu ce boala ar putea fi.
Revin cu partea a doua
Mihaela

album dn Titi

Mergi la inceput

Of, Mihaela, ce experienta!!! Te cred ca iti venea sa le !

Dordia, felicitari pentru aprecieri si marirea de salariu! Felicitari si pentru progresele facute cu oala!
Tu lucrezi in contabilitate, sau altceva?

Poze ....
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1b04cfdc1cfe02b5824f0c&skin_id=7" target="_blank">Un an plin de amintiri minunate! (filmulet aniversar)

Cautam binele fara a-l gasi vreodata, in schimb gasim raul fara sa-l cautam! - Democrit

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by negaracristina

Cred ca am luat teapa secolului. Mi-am transferat pozele de pe yahoo pe flickr si ia uitati ce mess mi-au trimis:
"And, to say thanks for choosing Flickr as the home for your
Yahoo! photos, we've set you up with 3 months of Flickr pro
for free. That means you can enjoy unlimited everything
until 20th September, 2007 (unless you choose to renew it,
of course, for just $24.95 a year)."
Nu prea ma pricep la engleza. Sa inteleg ca imi gazduiesc pozele gratuit doar pt 3 luni si apoi trebuie sa platesc? Sau se pot schimba setarile?

Cristina, cam asa e ! Si eu am primit acelasi mesaj ! Mai imi bag nasul p-acolo sa vad ce si cum!

Poze ....

Mergi la inceput