bona interna in New Zealand

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ionica spune:

ocrainic,

Da un un click aici:
www.greataupair.com

filipinezele sunt cele mai cautate !

"Kindness in words creates confidence. Kindness in thinking creates profoundness. Kindness in giving creates love."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ramona J spune:

Ocrainic, cea mai buna varianta ramine totusi sa va cunoasteti dinainte. Eu asa am ales cel mai bine.
Imi doresc demult sa vad NZ, as veni eu daca as fi tinara si "unattached". Mult succes!

The best thing you can do for your children is to love your wife.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ocrainic spune:

Fetele, eu tot caut, nu-mi mai dati please idei!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ramona J spune:

Incearca sa dai anunt la ziar sau vorbeste la agentii. Asta daca nu vrei sa incerci varianta au-pair.
Nu stiu cit mai stati in RO, cauta pe cineva cit mai repede si eventual testeaz-o pe perioada cit stati acolo. Macar iti dai seama de persoana inainte sa platesti biletul de avion.
Succes, tine-ne la curent.

The best thing you can do for your children is to love your wife.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nikolle_t spune:

Salut!
In caz ca nu gasesti in Romania, poate gasesti acolo la tine la biserica romaneasca, unde se aduna toti romanii si din vb in vb gasesti pe cineva dispus.Intr-adevar e foarte greu sa gasesti pe cineva de incredere sa-ti lasi casa si copiii.
ocrainic mi-au placut pozele tale cand erai gravida, ai niste poze artistice si iti statea tare bine, nu sunt genul sa fac complimente , dar asta e adevarul, si ai si copilasi frumosi.Sa-ti traiasca!Eu am o fetita de 6 ani jumatate si sunt mandra de ea, ca orice mama.
va doresc sanatate si tie ocrainic cat mai multa rabdare pentru gasirea bonei.

Nikolle de Alexandra

Mergi la inceput