Fire de par sub piele dupa epilat

Spuneti-mi si mie cum reusiti sa scoateti firele de sub piele , ramase in urma folosirii epilatorului.Am in doua locuri niste fire de par ramase pe toata lungimea sub piele , e inestetic fiind pe picior intr-un loc vizibil.Nu merge cu exfoliere , ac tinut sub flacara , penseta.Tot ce-am incercat n-a facut decat sa-mi dea sangele si cred ca mai raman si cu semne.Am mai avut fire dar scurte , si le-am putut scoate usor.Va rog , dati-mi o idee!
Multumesc anticipat!
Raspunsuri

aniela23 spune:
eu pe astea mi le scot cu acul, de obicei imi fac ''gaura'' in picior dar tre' sa le scot.Sau fac o gaurica in zona unde e radacina parului si apoi storc locul ca si cum ar avea un cos

denisabia spune:
aniela23 am incercat metoda care ai zis tu , dar nu merge firul e lung si adanc si mi-am facut rana degeaba cu acul.Ma gandeam la o crema , care sa ajute , mi-e frica sa nu se infecteze.Chiar nimeni nu se mai confrunta cu problema asta?

capra cu trei iezi spune:
si eu ma confrunt cu aceeasi problema, si eu am facut rana din cauza unui fir ramas sub piele. eu sunt total nemultumita de epilator, dar mi-e greu sa ajung la cosmetica din diverse motive. cred ca singura solutie este epilarea cu ceara sau cu altceva, deci renuntarea la epilator.
capra cu trei iezi cucuieti, si ce cucuieti!

adita spune:
am avut si eu unul din asta care nu iesea deloc. l-am racait rau de tot, ca ma enerva grozav. pana la urma mi-am facut ditamai rana, o saptamana am sta cu ea pe picior, dar cand a cazut coaja a iesit si firul buclucas. bine ca n-a ramas semnmamica de patru copilasi
: Stefan (18 ian. 2007)
, Nectarie Ioan (5 ian. 2005)
, Elena (21 mai 2003)
si Antim (27 sept. 2001)

maricar spune:
Fetelor,
Pe cuvant ca exact subiectul asta vroiam si eu sa-l postez.Am auzit ca toate persoanele care folosesc epilator au problema cresterii firelor de par sub piele. De ce oare?!Adevarul e ca nimic nu se compara cu ceara. Dar cine are timp si rabdare sa mearga la cosmetica?
Eu mi-am cumparat azi un roll-on cu ceara de la Sensi Blue . Nu stiu cat de bun e, dar o sa revin cu detalii...
mariavlad

adita spune:
eu aveam probleme din astea si cand ma epilam cu ceara. cosmeticiana zicea ca e din cauza pielii mele uscatemamica de patru copilasi
: Stefan (18 ian. 2007)
, Nectarie Ioan (5 ian. 2005)
, Elena (21 mai 2003)
si Antim (27 sept. 2001)

lorena_andreianu spune:
Exact, Adita! Dupa epilat in fiecare zi hidratati-va pielea! Cred ca si epilatul duce la uscarea pielii, caci si eu am aceeasi problema.
Denisabia, eu cred ca va iesi singur intr-o buna zi. Nu-i da importanta. Oricum, un fir doua, pe sub piele nu cred ca e asa catastrofic...
Va pup!
Mitza cu bb2 si Miron Radu (06 oct. 2004)
Nazdravanii de sept-oct 2004 la 2 ani

maricar spune:
Cand iti creste un fir, doua, nu e asa mare tragedie.Dar cand iti cresc zeci?!
mariavlad

tinatache spune:
quote:
Originally posted by maricar
Cand iti creste un fir, doua, nu e asa mare tragedie.Dar cand iti cresc zeci?!
mariavlad
corect, eu am reusit sa-mi fac numai bube, abia mi-au cazut cojile si acusi tb sa ma epilez din nou. chiar mi-e ciuda, ma epilez sa pot merge in pant. scurti si apoi nu pot merge din cauza bubelor:(((
Cristina
-----------------------------------------------
http://www.sos-satelecopiilor.ro/

Babee spune:
Relativ on topic si eu:dar cum arata pielea voastra dupa mai mutle epilari,ca la mine zici c-am dat cu lama in mod constant.In fiecare saptamana trebuie sa ma epilez, mereu raman cateva fire ce tot apar, si am si eu puzderie de fire pe sub piele.Nu le scot, acolo sa stea pana ies
(ca si eu imi faceam bube multe).
-----------------------------
Gabriela, Rebecca si Phillip