metode de contraceptie
salutare, observ ca eu sunt cam mica in acest club, dar am o intrebare, am 21 de ani, dupa 3 ani de anticonceptionale am renuntat deoarece m-am ingrasat si mi s-a dezvoltat mult pilozitatea. imi doresc un sterilet dar nu stiu cat e de indicat, mai ales ca nu am avut copii sau avorturi. voi ce ziceti? e scump? merita? va multumesc
Raspunsuri
Lorenza spune:
In general steriletul se pune dupa sarcina,deoarece este un oarecare risc de a nu mai ramane insarcinata!Eu ti-as recomanda prezervativul!Nu are niciun efect advers!
aiska spune:
O alta metoda ar fi www.clearblueeasy.com/FertilityMonitor.cfm" target="_blank">aceasta
care ajuta la identificarea perioadei fertile atit pentru conceptie cit si pentru contraceptie.
Sabina![]()
mamica lui Joel si a Nonei
Noi,cele din Finlanda
XIO spune:
Depinde ce anticonceptionale ai luat.
Poti folosi prezervativ , filmulete, ovule.
Sterilet nu
http://pg.photos.yahoo.com/ph/gia_devil/my_photos
Moniland spune:
ilinca, eu zic sa faci mergi la dr. ginecolog si iti va recomanda el ce AC sa iei. Daca l-ai luat fara indicatia medicului se explica reactiile adverse.
Monica
iuliana_2007 spune:
Eu stiu o chestie de la mama mea.Se spune ca in perioada de fertilitate sunt doar 3 zile periculoase in care poti sa ramai insarcinata.Ai un termometru in casa il introduci inauntru si vei vedea ca ai temperatura crescuta cu un grad si atunci trebuie sa te feresti de a ramane,in rest este ok.Nu stiu cat este de adevarat si nici nu am incercat.Eu nu iau nimic,si nu folosesc nimic.
http://community.webshots.com/user/maya0785/albums/least-recent
"Oamenii nu pot fi judecati dupa ceea ce spun altii despre ei, dar iti poti face o parere destul de corecta despre ei daca ii asculti ce spun ei despre altii."
XIO spune:
da , asta e metoda calendarului si se face cu o marja de eroare de cateva zile , doar la femeile cu un ciclu regulat ca un ceas si oricum nu e sigura.
http://pg.photos.yahoo.com/ph/gia_devil/my_photos
Lorenza spune:
Si mai e o conditie,pana creste temperatura,abstinenta,altfel metoda esueaza,da eroare.
ramona79 spune:
buna ilinca,
cand am inceput sa iau anticonceptionale am fost la un doctor de planing familial, am facut unele teste si mi-a recomandat ce sa iau
am lut triquilar
a fost fff bun
steriletul prezinta riscuri- infectie, discomfort, trebuie sa mergi regulat la control
kitzy spune:
Eu nu ti-as recomanda steriletul. O prietena de-a mea a ramas insarcinata cu sterilet cu tot si trebuie sa mergi mai des la control cand ai sterilet. Ti-as recomanda prezervativul, e cel mai usor si comod de folosit.
eckho spune:
Noi gasim prezervativul incomod de folosit. Pana il scoti din cutie si rupi ambalajul si gasesti pe care parte se deruleaza... Detalii tehnice
care te cam scot din starea aia de euforie.
Plus ca nu se simte la fel. Reduce placerea cu mai mult de jumatate mai ales pt barbati. Cel putin asa zice barbatu-meu.
Daca nu ai contact cu regularitate prezervativul e ok. Altfel e cam nashpa.
Si eu stiam ca steriletul se foloseste abia dupa ce ai avut copii.
Cineva foloseste patch-uri? Sau diafragma?
Am mai postat un mesaj despre pezervative feminine. Da' se pare ca nu prea a fost interesant ca n-am avut decat 8 raspunsuri. ![]()