* Mamici de Ianuarie - Februarie 2008 (10) *
Raspunsuri - Pagina 6
alina023 spune:
Fetele, multumesc mult pentru felicitari.
Mav, draga mea, Luca este un curajos, asa este. Dar mai ales iubeste apa. Dar o iubeste asa de mult incat ar sta numai in apa. Si ii placea unde era apa mai adanca pt ca avea el cum sa dea din maini si din picioare fara sa atinga de nisip. Cred ca ii place senzatia de libertate pe care i-o ofera apa (asta iubesc si eu la apa). S-a simtit ffff bine la mare si a stat numai in apa. Puse cap la cap cred ca astat cca 30 min pe uscat. Atat. Este un brotacel
Alina 14+ si Luca nazdravanul (14 Feb 2003)
poze Luca nazdravan
Miutza spune:
Alina, felicitari ! sa fie sanatoasa si sa va bucurati de ea! sarcina usoara in continuare!
Mav si Angelique, asa e, nu se probeaza nici faza cu greturile mai mari dar asta! orice, sanatos/sanatoasa sa fie!
Ioana, ai coborat din visin? sper totusi ca nici n-ai urcat
Miutza
Ralluca spune:
Alina, felicitari! Bun venit primei fetite din odiseea noastra, sa fie sanatoasa, fericita si norocoasa!
Gattasalvaje, ma bucur grozav ca mergem la acelasi medic si avem DPN apropiat. Sigur ne gasim pe la spital sau la cabinet! Eu merg pe 25 la cabinet.
Mav,
Bun venit noilor zuze!
Fetelor, ideea cu inghetata mi se pare super, mai ales pe caldurile astea. Mie oricum mi-e rau dupa orice mancare, macar sa ma bucur de ceva bun in timp ce mananc
Raluca
11+
numeioana spune:
Alina, ce fericire!!! Felicitari pt fetita! Sa fie sanatoasa!
Inca n-am urcat in visin si nici nu cred ca urc...
Ioana 3+
Vine bebe!!
Mergi cu incredere in directia visurilor tale. Traieste viata pe care ti-ai imaginat-o.
kossir spune:
Buna fetele, zuzele!!
Bun venit noilor zuze, sunt muuulte si ma bucur tare.
Alina felicitari pentru fetita, sa va traiasca, sa fie sanatoasa si sa va bucurati de ea..Vreau si eu fetita!!!!!!!!
Mav salutare, ma bucur ca mai treci pe la noi.
Ioana lasa visinul in pace, urca pe cine vrei tu sa-ti culeaga, dar tu stai cuminte si priveste de jos.
Eu am avut probleme cu calculatorul cateva zile, dar azi recuperez, am citit aproape tot. Incerc sa stau in continuare in pat, dar nu prea mai rezist, asta pana miercuri, ca atunci merg la medic si sper sa-mi dea vesti bune. MAi fac cate ceva prin bucatarie, prin casa, ca trebuie sa mai si mancam. Oricum scurgerea aceea maro inchis nu dispare, mai am uneori senzatia de durere in ovare, dar simptomele sunt foarte puternice si asta ma tine tare. Am niste greturi, continui si destul de puternice, dar nu asa de puternice ca sa vomit, salva Domnului. Sani durerosi, somn si o senzatie de oboseala continua. Oboseala e de la stat prea mult la tv si in pat, asta pe mine ma termina. Si ma mai doare si una dintre fese de la o injectie si mi-e frica de mor, ca am facut odata, demult flegmon exact la aceeiasi fesa, dupa care a urmat o mica operatie de scoatere a puroiului, ce mai complicat, iar acum cu sarcina nu s-ar potrivi deloc. Mi-e frica.
Va doresc tot binele din lume si va pup pe toate
Carmen mami de Mihai+ 6+
nemary spune:
quote:
Originally posted by grati.ela
probabil voi primi raspuns ca prima data...
PE VOI VA DOR SANII RAU?????????????
pe mine nu ma doar decat fff rar. si nici tari si crescuti nu sunt.
Mari 8+
Daca ai vointa, poti sa muti si muntii din loc.Daca ai creier, ii lasi acolo, ca nu te deranjeaza.
mav spune:
quote:
Originally posted by laura_dimitris
Buna fetelor. Nu am mai scris dar v-am citit in fiecare zi.
Felicia,apropo de "linistea" de aici, sincer, ma simt tare aiurea si imi pare rau pentru fetele ce au fost asa de fericite in mijlocul nostru pana acum si... si ma gandesc la ultima dintre ele. La Mav. Ma gandeam ca totul se va rezolva...
Laura, iti multumesc pentru gandurile bune, dar te rog sa nu-ti mai faci griji pt mine, ca ma faci sa nu va mai scriu deloc.
Vreau sa fiti toate optimiste si sa va bucurati de sarcinile vostre!
quote:
Originally posted by raca
Salutari la toate viitoarele mamici. Si eu sunt o viitoare mamica de ianuarie-februarie 2008. Va dau si datele mele ca sa ma puteti trece in lista: DN: 05.07.1982, UM:01.05.2007, DPN: 05.02.2008.
Despre evolutia de pana acum a sarcinii nu ma pot plange, nu ma simt foarte rau, adica am greturi in fiecare dimineata dar pana acum fara voma, stare de somnolenta, balonare si o foame fantastica. Ma straduiesc sa nu mananc peste masura, ba chiar am reusit si consum mai putine calorii decat inainte de sarcina, dar, cu toate acestea, deja m-am ingrasat cu 2 kg. O fi din cauza retentiei de apa? VOi cu cat v-ati ingrasat pana acum?
Despre bebe nu pot sa va spun decat ca l-am vazut acum o saptamana jumatate sub forma unui punctulet negru (la o ecografie abdominala) si mai avem o intalnire vineri si atunci sper sa ne cunoastem mai bine.
7+
quote:
Originally posted by mamaibebe
Salut mamicilor,
Ma bucur ca am reusit sa ma loggez si eu sa mai povestim..:)
Sunt in 7 saptamani si un pic ingrijorata...de cateva zile vad o pata mica, maronie pe chilot si vroiam sa stiu dc vi s-a intamplat si voua...am fost la medic si mi-a dat sa iau progesteron spunandu-mi ca nu tb sa ma ingrijorez.
Voi ce spuneti?
mamibebe
Zuzici, sa le spunem bun venit noilor membre , raca si mamibebe! Si sa le primiti pe listuta, desigur!
Fetelor, vedeti ca primele 10 mesaje va sunt moderate si nu apar in timp real, asa ca sa nu va suparati daca la inceput o sa vi se para ca nu va baga nimeni in seama, se poate intampla asta pana treceti de mesajele moderate.... fara intentie.
quote:
Originally posted by virgo
Alta "curiozitate" : stiti ca aici in Olanda Organon colecteaza urina pentru Pregnyl ? M-am inscris si eu : am niste containere speciale in care fac pipi si vine un nene cu o dubita sa le ia in fiecare marti dimineata . Din urina se extrage Beta HCG , pana in l2 saptamani , folosit la fabricarea medicamentelor pentru stimulare ovariana . Organizatia care se ocupa de colectarea urinei si de "racolarea" de gravide se cheama "Mame pentru mame" .
de unde facui eu pregnylul ala, bre!!!
Mami de Sebi (04.02.2004)
"Iubirea ne face sa plonjam in necunoscut si apoi ne da curajul de a rezista!" (Pam Brown)
mav spune:
kossir, m-am tot gandit la tine. Sper din tot sufletul si abia astept sa vii cu vesti bune de le dr!!!!!!
Mami de Sebi (04.02.2004)
"Iubirea ne face sa plonjam in necunoscut si apoi ne da curajul de a rezista!" (Pam Brown)
alinushca spune:
Buna fetelor, ma iertati ca vin cu chestia asta dar maine ma duc la chiuretaj (primul si sper singurul) la Badiu... in ambulator... si vroiam foarte mult sa va cer sfaturile pentru ca stiu ca unele dintre voi ati trecut prin asta in trecut. As avea nevoie sa stiu ce sa fac ce sa nu fac, daca si cat doare, care metoda e mai buna. Va rog!
nemary spune:
Alina, felicitari pt.
eu am consultat zodiacul chinezesc si mi-a iesit ca o sa avem tot fetita. dar pana la 18 sapt.mai avem (am inteles ca atunci s-ar vedea cel mai bine sexul)
Mari 8+
Daca ai vointa, poti sa muti si muntii din loc.Daca ai creier, ii lasi acolo, ca nu te deranjeaza.