* Mamici de Ianuarie - Februarie 2008 (10) *

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns irlandeza spune:

quote:
Originally posted by alinushca

Buna fetelor, ma iertati ca vin cu chestia asta dar maine ma duc la chiuretaj (primul si sper singurul) la Badiu... in ambulator... si vroiam foarte mult sa va cer sfaturile pentru ca stiu ca unele dintre voi ati trecut prin asta in trecut. As avea nevoie sa stiu ce sa fac ce sa nu fac, daca si cat doare, care metoda e mai buna. Va rog!

Imi pare tare rau ca ai ajuns la chiuretaj. Trebuie sa fi puternica acum.
Eu nu am facut chiuretaje, dar stiu ca daca faci anestezie general, cand te trezesti, sa nu misti capul intr-o parte sau alta, sau sa te ridici pana nu-ti trece anestezia, ca sa nu ramai cu dureri de cap.
Bafta multa si sanatate maxima.

Noi 2 singurei

Cum creste pisoiul nostru

11+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns stancutza spune:

Fetele, e groaznica treaba cu ! aproape ca imi vine sa zic ca nu mai pot, dar mi-e frica ca il supar pe DD, asa ca nu mai zic nimic...

vomit dimineata, seara si noaptea...bine, sunt norocasa ca nu am sarcina toxica precum Irlandeza, dar si vomatul asta de cateva ori pe zi te termina! Din cauza lui, am arsuri pe limba si in fundul gatului si de usturime nici macar compot nu pot sa mananc, imediat dupa!

Noaptea sau dimineata ma scol si eu ca omul pentru un pipi- si ajung urgent la baie - dar nu pe tron ci imbratisandu-l si icnind din toti rarunchii! Ma rog, va scutesc de alte detalii. Va mai povestesc doar ca acum doua saptamani, in prima zi cand m-a lovit faza cu greata si voma, nu am mancat mai nimic. De aceea, cand trebuia sa vomit, nu aveam ce, dar ma sfortam si atunci...se rupea filmul. Adica lesinam si ma praveleam pe langa marea mea dragoste - vasul de la veceu. Asa s-a ales Stancutza voastra cu: doua vanatai super-mari in genunchi, una in cot si un cucui in frunte.

Gata, mi-am descarcat sufletelul (ca stomacul si-asa...) ca stiu ca voi ma intelegeti.

Va mai spun doar ca ieri am fost la doctor si am vazut un mormoloc cu inimioara, sistem circulator propriu care pulsa, muguri la maini si picioruse - o mogaldeata de 1,5 cm. Am poza

Pupici pe burtici!

Stancutza

9

Mergi la inceput

Stancuta, imi pare rau pt. starile de voma, stiu cum sunt. La mine au inceput sa se amelioreze, dar nu au disparut de tot. Dupa vreo 3-4 zile fara voma, doar starile groaznice de rau, ieri mi-a fost din nou f. rau. Peste noapte insa mi-au trecut, azi sunt mai binisor.
Oricum , in curand or sa fie mai rare, vad ca esti in sapt. 9. Mai ai rabdare vreo 2-3 sapt. Stiu ca e greu. Si mie imi venea sa ma urc pe pereti de rau ce-mi era.
Si felicitari pt. mogaldeata, sa-ti traiasca si sa fiti sanatosi.
Noi 2 singurei

11+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nemary spune:

stancutza, ce dragutz! abia astept sa merg si eu iar la eco, peste 2 sapt sa-mi vad iar samburelul.
imi pare tare rau ca nu te simti bine, si mai ales pt. vanatai. ai mare grija cu cazaturile astea, sa nu lovesti, doamne fereste, burtica.

Mari 8+

Daca ai vointa, poti sa muti si muntii din loc.Daca ai creier, ii lasi acolo, ca nu te deranjeaza.

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by irlandeza

Stancuta, imi pare rau pt. starile de voma, stiu cum sunt. La mine au inceput sa se amelioreze, dar nu au disparut de tot. Dupa vreo 3-4 zile fara voma, doar starile groaznice de rau, ieri mi-a fost din nou f. rau. Peste noapte insa mi-au trecut, azi sunt mai binisor.
Oricum , in curand or sa fie mai rare, vad ca esti in sapt. 9. Mai ai rabdare vreo 2-3 sapt. Stiu ca e greu. Si mie imi venea sa ma urc pe pereti de rau ce-mi era.
Si felicitari pt. mogaldeata, sa-ti traiasca si sa fiti sanatosi.
Noi 2 singurei

11+

multumesc frumos...eu merg si la serviciu si acolo chinul este sa nu ma prinda vreo sedinta nemancata...ca imediat nmi se face rau. mai am niste "cumpene" cand folosesc toaleta firmei sau cand ies pe holul unde e liftul - tanti de la curatenie folosesc niste produse de curatat care mA TERMINA CU MIROSUL! aproape ca am reflex de voma instantaneu - si ma chinui sa respir adanc - pe gura ca sa nu simt mirosul - ca sa imi treaca.

Dar, mai important e ca bebe creste. Doctorita mi-a zis ca sarcina e cam jos plasata si sa nu fac efort sau ... de parca mie imi ardea de astea acum...abia ma suport pe mine

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by nemary

stancutza, ce dragutz! abia astept sa merg si eu iar la eco, peste 2 sapt sa-mi vad iar samburelul.
imi pare tare rau ca nu te simti bine, si mai ales pt. vanatai. ai mare grija cu cazaturile astea, sa nu lovesti, doamne fereste, burtica.

Mari 8+

Daca ai vointa, poti sa muti si muntii din loc.Daca ai creier, ii lasi acolo, ca nu te deranjeaza.

nemary, eu de astazi mi-am schimbat semnatura in "9+". pt ca astazi este prima zi a saptamanii a noua. asta daca nu cumva gresesc eu, ca am vazut ca nu sunt singura confuza cu saptamanile astea

eu pur si simplu am considerat prima zi a sarcinii prima zi a UM. am socotit si numerotat saptamanile de atunci, si dupa capul meu a reiesit ca tocmai am intrat azi in luna a treia! tu ai aceeasi data a UM ca mine, dar nu ti-ai schimbat semnatura. m-am grabit eu? nu m-as mira, trebuie sa fiu si eu putin zuza...

Stancutza
9+

Mergi la inceput

Stancuta, daca UM a fost pe 24.04, atunci azi intri in sapt. 8 de sarcina.
Sper sa nu te superi ca te corectez.

Noi 2 singurei

11+

Mergi la inceput

[quote]Originally posted by irlandeza

Stancuta, daca UM a fost pe 24.04, atunci azi intri in sapt. 8 de sarcina.
Sper sa nu te superi ca te corectez.

Noi 2 singurei

11+

nu ma supar, da' sunt confuzata...daca prima zi a sarcinii a fost prima zi a UM, inseamna ca tot atunci a inceput si prima saptamana de sarcina, nu? stiu ca am numarat cu atentie saptamanile...si in plus, si pe calendarul doctoritei mele se pare ca e ceva similar, pentru ca m-a trimis la ecografia morfologica - de 12 saptamani - exact in saptamana pe care si eu o socotisem ca fiind a 12-a...

ma simt un pic prostuta...luminati-ma!

stancutza

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lala_D spune:

Uitati aici un calendar , nu stiu daca nu cumva a mai fost pus , cert este ca arata saptamanile si zilele exact ca si '' calendarul rotita '' al ginecologului meu
Trebuie sa bifati acolo LMD si sa alegeti data ultimei menstruati .

http://www.amazingpregnancy.com/timeline/index.phtml?error=The%20date%20you%20entered%20is%20invalid!

Acum daca aveti ca mine un ciclu foarte strict si constant se schimba un pic calculul deoarece acest calendar functioneaza pe baza ciclului de 28 de zile ( eu aveam 26 asa incat la mine s-a scurtat un pic data probabila a nasterii si implicit calculul de saptamani )

O zi excelenta tuturor !
Lala.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lala_D spune:

stancutza ceea ce ai spus tu este corect adica 24.4 este prima zi a primei saptamani dar ai o saptamana implinita abia in 1.05 si deci azi 19.06 ai 8 sapt

...sper ca nu te-am confuzionat de tot

O zi excelenta tuturor !
Lala.

Mergi la inceput