* Mamici de Ianuarie - Februarie 2008 (10) *
Raspunsuri - Pagina 12
numeioana spune:
Prima saptamana la tine e 24.04 - 01.05. Numara asa si o sa-ti dea, cum zice si Irlandeza, ca azi ai 8 sapt.
Eu joi intru in 4 saptamani, pt ca prima zi a UM a fost 24.05.
Cred ca merg pe urmele tale, ca ma ia o greata dupa-amiaza...
Ioana
3+
Vine bebe!!
Mergi cu incredere in directia visurilor tale. Traieste viata pe care ti-ai imaginat-o.
stancutza spune:
quote:
Originally posted by Lala_D
stancutza ceea ce ai spus tu este corect adica 24.4 este prima zi a primei saptamani dar ai o saptamana implinita abia in 1.05 si deci azi 19.06 ai 8 sapt
...sper ca nu te-am confuzionat de tot
O zi excelenta tuturor !
Lala.
da, sunt de acord cu ce spui. in momentul cand s-a terminat acea prima saptamana, inseamna ca ...s-a terminat prima saptamana si o incepem pe a doua. astfel socotind, asa mi-a iesit mie ca ieri a fost ultima zi a celei de-a 8-a saptamani si azi e prima zi a celei de-a noua...adica a noua saptamana abia incepe azi. ideea e ca S-AU SCURS DEJA 8 saptamani de la UM. pt mine asta inseamna ca acum sunt IN A 9-a saptamana.
poate e doar o chestiune de cum privesti... o sa mai studiez problema, nu vreau sa par prea incapatanata pt ca mi se pare ca am incercat sa fiu logica...dar nici nu-mi vine sa "dau inapoi" saptamana castigata asa greu!
Stancutza
irlandeza spune:
Calculatorul pus de Lala, arata la fel cum am zis eu. Daca ai un ciclu de 28 zile.
Te-ai lamurit acum Stancuta?
Te rog eu mult, intra pe calculatorul pus de Lala, si unde scrie LMP trece prima zi a UM.Noi 2 singurei
Cum creste pisoiul nostru
11+
Lala_D spune:
stancutza nu te mai stresa
daca tu vrei sa le numesti 8 si o zi sau deja 9 nu-i nici un bai, sanatoase sa fim si noi si bb nostri
....care din experienta iti spun nu au nici in clin nici in maneca cu calendarul nostru si nu-l respecta nicicum ...tot cand vreau ei se nasc indiferent de DNP-ul nostru din calendar ![]()
Asa ca la mine poate sa imi spuna calendarul ca voi naste in ianuarie la inceput cat vrea el, experienta m-a invatat ca am mari sanse sa nasc de fapt de Craciun ![]()
O zi excelenta tuturor !
Lala.
Gina M spune:
Buna burtici - ce atmosfera placuta pe aici!
alina023 - Felicitari pentru fetita!
Ce frumos ca au inceput sa apara carucioarele!
grati.ela - la inceputul sarcinii am avut parte de aceleasi dureri de san la fel ca tine.Culmea tot stangul a fost!
Nu am avut nici un "ganglion" etc...pur si simplu era o durere ce nu stiam de unde vine insa, a trecut in scurt timp de la sine.Din saptamana a 4-a(de atunci) si pana acum nu am mai avut nici un fel de durere.Sanii mei sunt ca a unei mamici care a alaptat 2 copilasi.Putin mariti,mameloanele mai intens colorate insa,nu sunt tensionati.Ar trebui sa fie, n-ar trebui - nu stiu!!!
La voi cele care sunteti la al 2-lea, 3-lea copilas cum sunt?!
Daca nu te lasa, mergi sa te vada un doctor ca nu se stie niciodata.Ma rog pentru tine ca totul sa fie bine.
Cat despre mine, in general sunt bine cu sarcina.Exceptie a fost in dimineata aceasta cand dupa o bucata buna de vreme, am
iarasi!
Gina 12w&4d
Poze - Recente BB#3 & My Baby Development!
stancutza spune:
quote:
Originally posted by irlandeza
Stancuta , numeni nu vreA sa-ti ia saptamanile inapoi, dar chiar nu ai gastigat-o , pt. ca inca nu ai ajuns la 9 sapt. Uite , citeste tu in link-ul de mai jos. Are datele tale.
http://www.amazingpregnancy.com/timeline/set_timeline.php
Noi 2 singurei
Cum creste pisoiul nostru11+
multumesc frumos Irlandeza, ma chiombisem si eu la calendarul ala...asa cum banuiam, ei numeroteaza cu zero saptamana care incepe la UM. dupa cum spuneam, e o chestiune de viziune pt ca ei zic ca aia e sapt 0 insa eu zic ca e sapt 1...
ca sa fiu insa in rand cu lumea si sa nu mai ocup spatiul forumului cu acest subiect, o sa imi punn semnatura asa cum mi-ati sugerat voi. gata, m-am facut cuminte si nu mai protestez...un
tuturor fetelor care si-au facut timp sa-mi raspunda la nedumeririle mele de
zuza!stancutza,
8+
stancutza spune:
quote:
Originally posted by Lala_D
stancutza nu te mai stresadaca tu vrei sa le numesti 8 si o zi sau deja 9 nu-i nici un bai, sanatoase sa fim si noi si bb nostri
....care din experienta iti spun nu au nici in clin nici in maneca cu calendarul nostru si nu-l respecta nicicum ...tot cand vreau ei se nasc indiferent de DNP-ul nostru din calendar
Asa ca la mine poate sa imi spuna calendarul ca voi naste in ianuarie la inceput cat vrea el, experienta m-a invatat ca am mari sanse sa nasc de fapt de Craciun
O zi excelenta tuturor !
Lala.
cu intelepciune ai grait!!![
micsunea spune:
Uite am gasit pe internet ca pliul nucal se masoara intre 12 si 14 saptamani iar triplul test se face intre 14 si 17 saptamani. Deci parca nu e chiar asa de strict, daca intarziem cu o saptamana nu e asa de grav...
Zic asta ca pe mine m-a chemat pe 23 iulie (UM la mine e 18 aprilie - am gresit acolo pe listuta, am pus 17) doctora a calculat cu o rotita-calendar (pe baza faptului ca pe 18 iunie ecograful arata 8 saptamani si o zi dar eu eram de fapt la 8 saptamani si 6 zile de la UM, dar am ciclul mai lung de 28 de zile de obicei). Sper ca a calculat bine ca i-a luat mult mai ales ca eu tot dadeam din gura cat incerca ea sa calculeze...
Ce mi se pare ciudat e ca mi- a spus ca in ziua in care imi face pliul nucal (in jurul a 12 saptamani) ma pune sa fac si un test de sange, obligatoriu in ziua aia!Si voi aveti la fel? NU poate fi triplul test ca parca ar fi prea devreme!
Micsunea
8+
PS Ieri la ecografia intra vaginala l-am vazut si eu pe bebe agitandu-se. Dadea din manute! Si inimoara am vazut-o batand!
Asta ca insist tot timpul cu prostiile si uit esentialul! ![]()
micsunea spune:
Superb calculatorul vostru!
Deci ma cheama la pliul nucal intre 13 saptamani si 13 saptamani si 3-4 zile! Mi se pare totusi ciudat ca eu credeam ca se masoara la exact 12 saptamani desi am gasit pe internet ca se poate face intre 11 si 14 saptmani!
Sper sa fie OK!
Pupici burticilor!
Micsunea 8+