Mamici de septembrie - octombrie 2007 (38)

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns mirella76 spune:

toate burticiledupa absenta indelungata, dar inca sunt la serviciu unde inca e nebunie, poate reusesc de la 1 sa raman acasa..
Sim si eu ma gandeam ca si tine sa fac o eco la HErghelegiu si stii ce m-am mai intrebat ce as mai putea face acum suntem deja in 7 luni maine poimaine putem naste, ai avea puterea sa mai faci ceva???
Nu cred ca am mai putea schimba ceva, singurul lucru care ne ramane de facut este sa ne rugam pentru bebelusii nostri sa fie sanatosi frumosi si mancaciosi....Sa ne rugam si pentru Sonia sa se rezolve problema caci oricum numai conteaza cine a fost de vina; nici nu vreau sa-mi inchipui prin cate trec mami si tati ei...

Noi avem deja 1.600 kg si probabil ca voi naste in august dupa cum ne-a spus ultima data dr.Tutunaru; dar asta nu inseamna ca nu mai apartin mamicilor de septembrie-octombrie...
Vizavi de Iosup si Tutunaru am si cuvinte de lauda si retineri, nu-mi ramane decat sa ma rog la DD sa fie bine si sa nu regret alegerea facuta.
Cum rezistati cu caldura asta???

mirella
30+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Yaia spune:

sim_stoian, ti-am vazut pozele si am o rugaminte la tine: poti sa-mi spui de unde ai cumparat "caleasca" pentru bebe si cat a costat? Are si landou? E usor caruciorul?

Mersi mult.

Irina 24

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns piccaflor spune:

Buna fetelor!

Doamne,nici nu pot sa-mi imaginez ce-i in sufletul bietilor parinti....din pacate,ecografiile evidentiaza doar 30-70% din posibilele malformatii(un procent destul de mare zic eu),asa ca linistit 100% nu cred ca poate sta nimeni pina nu-si vede copilul nascut si controlat amanuntit...
Totusi mi se pare ciudat ca in cazul Soniei n-au observat malformatiile la inimioara...din cite stiu eu ar trebui sa se observe...insa chiar si celui mai bun medic i se poate intimpla,din pacate sa greseasca:(...
Simule nu-ti face iubita o gramada de ginduri negre ...sint sigura ca e totul bine cu puiutul tau....dar pt linistea ta,mai fa o eco si in alta parte.....cum spuneai si tu,o alta opinie nu strica....
Roaxana cind bubitele sint pe trecute ,varicela n-ar trebui sa fie contagioasa,insa eu sincer iti spun ca in perioada asta as sta departe de piscina....asa sint eu mai paranoica....

Picca 27+ Matteo

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sim_stoian spune:

quote:
Originally posted by Yaia

sim_stoian, ti-am vazut pozele si am o rugaminte la tine: poti sa-mi spui de unde ai cumparat "caleasca" pentru bebe si cat a costat? Are si landou? E usor caruciorul?

Mersi mult.

Irina 24

Caleasca am luat-o de la Kidex. E Quattro Tour DeLuxe de la Graco. Nu are landou pt ca se lasa la orizontala chestia aia si are un sistem special pt nou nascuti. Plus ca scoica are sistem de prindere pe carut. E usor, are un sistem de pliere cu o mana. A costat 1285 RON. Mai are inclusa husa pt picioare si port bebe cu manere pe care cred ca l-ai vazut in poze.

Sim 28+ Stefan
Asa creste bebe
Poze

Mergi la inceput

Mirella, nu as mai avea ce sa fac, intr-adevar. Inca nu pot sa imi dau seama ce s-a intamplat de fapt. Si DPN-ul meu e prin august dupa ultima ecografie, dar ramane de vazut. Cu caldura e cam nasol, dar asta e. Si am vazut ca pt we s-au anuntat 38 grade...
Picca, maine ma duc la Tutunaru la control si o sa vad cam care e treaba. Maine ma hotarasc daca ma duc sau nu si la alta eco. Stii la ce ma gandesc eu? Malformatia ca malformatia (poate nu era vizibila ecografic), dar cum de nu s-a vazut ca inima e pe partea dreapta?

Sim 28+ Stefan
Asa creste bebe
Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Roxana_G spune:

Eu zic sa nu va impacientati cu Iosup, toti mai dau rateuri, chiar si Herghe. Am vreo 2 povesti despre el de vi se zburleste parul. Una este o cunostinta de a mea de pe alt forum, asa ca stiu direct de la sursa. Insa recunosc ca eu am inceput sa fiu mai sceptica cu Iosup.

La piscina am fost azi, ca tocmai au fost baietii de la intretinere, cu clorurarea si curatarea. Azi nici urma de bolnavi, a stat mama cu ochii pe casa lor si pe locul de joaca si piscina.

M-a dat peste cap povestea lui Kay si a Soniei. Rau rau...Si ma jurasem ca nu mai citesc nimic negativ pe forum. Mai bine stau si ma joc cu triburile alea.

Rox 29+
si Alexandra Maria (10.02.2004)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Andries spune:

Buna,

eu stiu ca in trim 3 se mai face o eco detaliata, care are drept scop evidentierea unor posibile probleme ce nu s-au vazut la morfofetala.

E bine sa o faci, pt ca, daca de ex bb are o mica pb poti sa nasti prin cezariana in loc de natural, astfel incat stresul pt bb sa fie minim si sa faciliteze recuperarea kui optima.

Eu de ex o sa fac mai multe eco, Sim daca vrei sa mai faci o eco, fa-o fara probleme, pana la urma nu are nimeni contract de exclusivitate cu Iosup

Andries

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danielle02 spune:

fetelor, am uitat sa va rog ceva important.imi puteti da si mie un nr de tel. al dr.Tutunaru unde pot face programari si adresa cabinetului?

danielle 26+ Ebonee
pozici
http://bd.lilypie.com/7dnTO.png

Mergi la inceput

Danielle, nr de tel e 0720.099.299, e pe str. Constantin Sandu Aldea, nr. 86.

Edit: e destul de aglomerat, se intampla sa suni pt programare si sa iti spuna sa vii peste 3-4 sapt.

Sim 28+ Stefan
Asa creste bebe
Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danielle02 spune:

quote:
Originally posted by sim_stoian

Danielle, nr de tel e 0720.099.299, e pe str. Constantin Sandu Aldea, nr. 86.

Edit: e destul de aglomerat, se intampla sa suni pt programare si sa iti spuna sa vii peste 3-4 sapt.

Sim 28+ Stefan
Asa creste bebe
Poze

tare iti multumesc!

danielle 26+ Ebonee
pozici
http://bd.lilypie.com/7dnTO.png

Mergi la inceput