Mamici de septembrie - octombrie 2007 (38)
Raspunsuri - Pagina 21

toma_lly spune:
tot circula un mesaj pe net, l-ati vazut ?
"este vorba despre o femeie care a plecat duminica cu o barca si a luat cu ea cateva cutii de coca-cola.
luni a fost dusa la spital si a murit miercuri.
in urma autopsiei s-a descoperit ca a murit din cauza leptospirozei pe care a capatat-o din cauza faptului ca a baut cola direct din cutie. au fost analizate cutiile de cola si s-a descoperit pe ele urina de sobolan uscata (asta contine substante toxice si mortale).
se recomanda neaparat spalarea cutiilor inainte de a bea din ele.
asemenea cutii sunt pastrate in depozite si apoi transportate direct la magazine fara a fi curatate.
un studiu NYCU a aratat ca aceste cutii de cola sunt mai murdare decat toaletele publice pline de bacterii.
indicat!!!!!!!!!!
sa speli orice astfel de recipient inainte de a-l folosi. De spalat cutiile de pate inainte de a le desface si cutiile de bere, etc.."
Tomitza 28+
Natalia Ioana
Poze cu mine gravidutza
Lucruri pt Natty
Nunta-11 iunie 2005

sim_stoian spune:
Rodica, ma duc lunar la control la ginecolog. La medicul de familie merg cel putin lunar (daca simt ca mi se umfla mainile sau mi-e rau ma duc mai des). Analizele le-am facut pt ca asa mi-a zis ginecologul (el dat o lista cu analize cu care m-am dus la medicul de familie si am luat trimitere ca sa le fac gratis).
Tomitza, eu am avut 4 kg, sotul 4 si un pic parca Deci ma astept la 4 kg. Si eu vreau sa nasc normal, de aia ma gandeam ca o sa ma rupa. Cererea respectiva o semnezi, ii pui si data, o inregistrezi, II FACI O COPIE pt tine si abia dupa aia o depui la resurse umane. Daca vrei, iti trimit pe mail cererea pe care am depus-o eu pana la urma. Si am mai depus o instiintare ca sunt
pt ca nu depusesem inca.
Afibebe, distractie placuta.
Cecilia, cam asa ceva Si dr a masurat de 2 ori ca sa fie sigur.
Danielle, eu am pus cam 9 kg, dar s-au dus la bebe destule. Nu cred ca marimea bebelusului tine de dimensiunile burtii. Legat de saltea, eu am cumparat din fibra de cocos.
Sim 29+
Stefan
Asa creste bebe
Poze

Roxana_G spune:
Missy, felicitari pentru fetita!
Sabina, daca nu intri pe forum si nici la suc nu vii, atunci iti doresc un concediu minunat, odihnitor, si vreme frumoasa! Te sun cand ajung eu la Neptun ca sa ne vedem.
Adimercedes, eu intru in concediu la inceputul lui iulie, dar sa stii ca la tinut picioarele pe pereti nu sunt sanse, ca toti ma iau de buna si pe acasa. Nu te necaji cu kilogramele, trim II cred ca a adus multe la toata lumea. Cat despre afacerea proprie, cred ca e minunat, numai nu iti face iluzii ca e mai lejera, ba te agiti mai mult ca e a ta.
Alinus, nu ma sculasem pentru joc sa stii, m-am sculat sa merg la baie si am coborat ca aveam pofta subita de cola si nu mai puteam adormi. Cum cola sta in frigider si tot am ajuns la parter, am zis sa bag un ochi si la joc. Dar recunosc, e patima! Oricum vad ca nici tu nu esti departe cu jocul tau.
Mami25, streptococul cred ca il poti face oriunde se face examen de secretie
Ali, multam frumos, sa stii ca abia de la 1 iulie plec la mare. Bine ca a fost ok la eco.
Si, concediu placut si vreme frumoasa!
Sim, la Medlife merg pana la urma dar la Munteanu. Bafta la triburi! In ce lume esti si ce user? Eu sunt Pitifelnic.
Tomitza, nu stiu decat doctorita mea, pe Stefan cel Mare.
Rodica, eu merg din an in paste, ca e mereu ocupat medicul, ba chiar la jumatatea lui iulie pleaca si in concediu, asa ca pana pe 16 august nu mai ajung deloc. Si apoi mai am 2 saptamani pana nasc.
Gabriela, am dat inca un sms si nu a raspuns Tomasa.
Cecilia, pai meriti o iesire la mare. Multam de info cu eco, am reusit la Medlife sa ma programez, ma duc maine si pe 12 iulie.
Danielle, eu nu am folosit saltea de iarba de mare, cica e cam gloduroasa. Am avut din cea de burete. Succes la infrumusetari, sa vii bine dispusa!
Apropos de greutatile bebeilor la nastere, fie-mea ne-a luat simtitor pe amandoi. Mi-e groaza cat o sa fie grasunul meu acuma.
M-am programat la eco maine la Medlife, nu stiu cum e tanti de acolo, insa important e sa vad cum sta bb si ce o fi cu colul meu.
PS Tomitza, eu nici nu sunt in stare sa beau din cutie de metal, dau pe mine mai rau ca fie-mea, si folosesc numai pai. Dar fie vorba intre noi, eu mare bautoare de cola si dependenta, nu e exclus sa fi murit biata femeie de la insasi bautura asta afurisita.
Rox 29+
si Alexandra Maria (10.02.2004)

sim_stoian spune:
Vazusem mailul ala, Tomitza. Oricum spalam toate cutiile de conserve inainte de a le desface (ma refer la compot de ananas, rosii decojite sau ciuperci pt ca altceva nu servesc la conserva).
Sim 29+
Stefan
Asa creste bebe
Poze

danielle02 spune:
multumesc fetelor.inseamna ca o sa incep a cauta din cele de fibra de cocos.am cumparat de acasa (aici nu gaseam) material de bumbac ptr.cersafuri.am auzit ca e super bun si bebe nu transpira.
la 10:30 o tai la coafor
danielle 26+
Ebonee
pozici
http://bd.lilypie.com/7dnTO.png

teodoran spune:
Eu am laut salteaua dintr-un burete, este foarte groasa, cam 15 cm. Eu cred ca e buna, ce sa fiu rau la ea? 28+
Alex
http://bd.lilypie.com/qZ8Fp2.png

toma_lly spune:
SIM, trimite-mi pe mail te rog (si cererea si instiintarea ca habar n-aveam de instiintare). multumesc frumos
Roxana, multumesc da' e tot departe pt mine la Stefan cel Mare
mai caut...am gasit niste doctori de familie in sectorul meu in Ghidul Serviciilor pe internet si o sa ma duc la cativa sa-i vad la fata si sa-i intreb daca mai primesc "clienti"; sper sa gasesc unul ok
Tomitza 28+
Natalia Ioana
Poze cu mine gravidutza
Lucruri pt Natty
Nunta-11 iunie 2005

Gabriela77 spune:
Sim ,multumesc de parola!
Eu trebuie sa ies undeva si mi-e o groaza! Ce calduri! Am inteles ca tot asa va fi pana prin octombrie!

sim_stoian spune:
Roxana, lumea a 2 a, Kokos. Da' sunt abia la inceput.
Sim 29+
Stefan
Asa creste bebe
Poze

kriss79 spune:
salut!
Missy, felicitari pentru fetita!
Si_bv, concediu placut si vreme frumoasa! tu pleci la mare si eu vin in Brasov?!
Dupa cateva zile cu probleme la baie:), revin, dar cu o durere de cap acum..am baut un piculet de cafea..poate imi trece..
Vine bebe
Burtik
Cristina 22+