Mamici de septembrie - octombrie 2007 (38)
Raspunsuri - Pagina 20

toma_lly spune:
ca sa nu mai zic ca la gabaritu' meu...(1,62 m inaltime si 46 kile inainte de a ramane insarcinata)...atat mi-ar mai lipsi: un bebe de vreo 4 kile
da, da asa e: fiecare copil cu greutatea lui; basca ca sunt diferente intre fetite si baieti; mi se pare normal
Tomitza 28+
Natalia Ioana
Poze cu mine gravidutza
Lucruri pt Natty
Nunta-11 iunie 2005

Si bv spune:
Rodica, pai am inteles ca tot spre binele meu e sa nu ma ingras foarte tare, caci apoi ma vor apuca depresiile. Si adevarul este ca m-au cam luat de pe acum, cand vad ce osanza am pus pe mine .
Dr a spus ca pot tine regim, sa mananc fara grasimi, dulciuri si paine si bb nu va avea de suferit, chiar daca eu slabesc. Altfel, iti dai seama ca putin mi-ar pasa de kilele mele! Oricum in weekend mergem la mare si visez numai gogosi infuriate, asa ca nu stiu cat voi rezista cu regim!
Gabriela77, multam pentru urare! asa cum spuneam mai sus, depinde si de firea omului, ca io-s tare rautacioasa cand nu-mi place cum arat, cad intr-o depresieeeeee.... valeu! cred ca mai tare ar suferi bb sa aiba o mama ciufuta . Sa vad, poate reusesc macar sa nu mai pun, daca nu chiar sa slabesc...
Va pup! maine am 28 fix! uraaaaa!!!
Si 27+
Poze

Si bv spune:
Aoleu, mai fetelor, pai eu am avut 4,2 kg la nastere, iar sotul 3,6, asta inseamna ca o sa fac o balenuta de aproape 4 kile? ca ma rupe!
Poze

Gabriela77 spune:
Si, eu ce sa zic? am avut 3,300 kg, ideal, dar sotul a avut 5,200 kg....Brrr!!!! In poza la o luna arata ca un bebe de 3 luni! Eu as fi fericita sa aiba bebe greutate normala, in jurul a 3 kg!

adimercedes spune:
Gabriela, imi e mila de voi cu caldurile alea, ca eu tin minte ce greu am rezistat azi vara aici la mine. SI nu eram insarcinata pe vremea cand erau caldurile cele mari. Ori voi trebuie sa treceti prin "cuptor" cu burtica maricica. Eu am mare noroc ca aici e vreme "decenta", chiar daca nu pot umbla in slapi si tricouri afara .
Cu munca e ok, atata timp cat o facem pt noi (a se citi afacerea noastra). Insa afacerea sefei ma dispera. O sa vad eu ce fac, dar cred ca ma bate gandul sa depun acelasi efort la caruta mea, decat la a altora... Macar o sa stiu de ce muncesc, pt cine si pt ce.
Aaa, si am aflat si de ce m-am ingrasat. Pai, ultimele 3 saptamani am cam bagat inghetata in weekenduri si am papat castane la cuptor (ca doar si purcica se ingrasa de la jir ). Asa ca, gata cu castanele, gata cu inghetata (mi-am luat iaurt cu fructe pt cand ma loveste pofta de dulce) si o dau pe plimbari, ca sper sa tina vreme buna de-acuma.
"The pessimist may be right in the long run, but the optimist has a better time during the trip."
samburici
Povestea obtinerii sarcinii

cecilia L spune:
Buna
Felicitari fetelor care si-au vazut bebelusi ieri, Sim cred ca bati recordul la greutatea lui bebe, sa fiti sanatosi.
Roxana, daca vrei iti dau nr de tel de la cabinetul unde merg eu, au o dr care face eco de care eu am fost multumita. Eu la ea mi-am facut eco morfofetala, cea de 22 sapt costa 2,5 mil dar nu iti da CD.Imi zici si iti dau nr.sa suni pt programare, ca am inteles ca vrei pe 12 sau 13, 13 este vineri si sigur dimineata face ECO...da un semn.
In rest noi suntem bine, am dormit ceva mai bine azi noapte,am cam terminat si treaba prin casa......de saptamana viitoare cumparaturi pt bebe... iar la sfarsitul saptamanii viitoare ne-a promis tati o vacanta scurta la mare, sa facem si noi baita in mare....ca tot rade de mine ca merg ca si rata, macar sa ma si balacesc ca o rata...NU?
cecilia,28+Cristian

danielle02 spune:
`neata fetele
vad ca vb. de greutatea bebeilor...eu cred ca o sa fac un bebe mic si slabut,la cata burtica am eu.abia creste...de ingrasat,m-am ingrasat 8 kg. in ritmul asta nu stiu unde o sa ajung.sunt si plina de vergeturi chiar daca ma dau mereu cu toate cremele si uleiurile din lume.nu stiu cum sa le opresc.
trag o fuga pana la coafor sa ma vopsesc si tund,poate o sa imi treaca
voi aveti la patuturi saltele din iarba de mare sau burete? vad ca la patutul meu e saltea de burete si cred ca o sa trebuiasca sa cumpar din iarba de mare.
va pup.sa aveti o zi faina
si aici a aparut soarele
danielle 26+
Ebonee
pozici
http://bd.lilypie.com/7dnTO.png

toma_lly spune:
eu voi cumpara patut de lemn si salteaua o cumperi separat. o sa luam de fibra de cocos.
SIM, hai sa te mai intreb ceva: cererea aia pe care ai trimis-o tu, cu art. 51 lit. c (firma tre sa plateasca mamei un salariu mediu pe unitate la nastere), o completez, ii dau numar de inregistrare, o semnez si le-o dau lor ? adica firmei ? sau mai trebuie inregistrata pe undeva ?
Tomitza 28+
Natalia Ioana
Poze cu mine gravidutza
Lucruri pt Natty
Nunta-11 iunie 2005

Gabriela77 spune:
Adimercedes, sa stii ca intr-adevar e tare greu cu caldura asta….Eu parca o suport tot mai greu! Uneori simt ca nu mai pot respira! Ma enerveaza si AC! Si se pare ca asa va fi pana prin octombrie... Dar, asta e...rezistam ! Pupici!
Fii serioasa, Dani! Nu are legatura greutatea lui bebe cu burta mamei! Nu va stresati may fetele acum cu greutatea lui bebe...Eu am inteles ca salteaua cu fibra de cocos e mai buna decat cea din iarba de mare~!