Mamici de septembrie - octombrie 2007 (38)
Raspunsuri - Pagina 19

Roxana_G spune:
Neataaaa. Va scriu cand ajung la birou ca a ajuns mama si ies pe usa. Pupici.
Rox 29+
si Alexandra Maria (10.02.2004)

gema spune:
Sim felicitari pentru bebita al tau........cred ca nu ne mai intalnim la nastere in conditiile astea.
Maine merg si eu la Tutunaru si vedem cat a mai crescut si dragutza mea, abia astept.
Daca te incalzeste cu ceva si eu voi continua cu Iosup pentru ca am fost ca si tine multumita de el.
Mie la analize mi-a iesit Ca si Mg cam mici.........tie ti-a mai prescris ceva Dr. nostru???? Si urmatoarea vizita cand va fi? Am inteles ca incep sa se inmulteasca.

sim_stoian spune:
Roxana, mai auzisem de doctorita Chitescu de la Medlife. Eventual incearca sa dai un telefon pt programare.
Alinus, trebuie sa ai mai multe masuratori la artera ombilicala. Cate saptamani implinite aveai cand ai fost la eco?
Mami25_7, nu ti-a dat hartiuta aia? Analiza pt streptococ am facut-o la Medicover.
Gema, si la mine Ca si Mg erau spre limita minima, dar nu mi-a dat sa iau suplimente. Problema asta am mai discutat-o cu el si mi-a zis ca trebuie sa imi iau din alimentatie calciul de care am nevoie. Urmatoarea vizita va fi pe 18 iulie. Stiu ca ne va chema mai des, dar se pare ca nu de acum. Il mai intreb eu data viitoare.
Sim 29+
Stefan
Asa creste bebe
Poze

Si bv spune:
Fetelor, in weekend plec si eu la mare!
Ieri am fost la dr si m-a certat rau pt kilele luate! a zis ca n-am pus mult, ci EXTREM de mult! Trebuie sa tin regim, astfel incat la urmatoarea vizita sa-i spun ca am slabit. Am 68 de kile (adica +15).
Bubu a mea este bine, are 1,100 kg si e foarte-foarte dulce! se misca intr-una si abia am reusit s-o vedem mai bine la fatza. Tinea degetele ca rocker-ii .
Chiar si la Brasov ne doboara caldura, abia mai rezist la servici...
Felicitari tuturor celor care au venit cu vesti, sa ne traiasca bb-ii si sa fie sanatosi!
Va pup!
Si 27+
Poze

toma_lly spune:
'Neata fetele si tuturor,
Moamaaa, ce mari sunt bebeii vostri... Felicitari ! Micuta mea abia are 1 kil
SIM, nu prea ma avantajeaza medicu' de familie la Delea Veche
Eu stau in Berceni si as vrea pe undeva mai prin zona, sau ma rog, pe undeva mai usor de ajuns. Doctorita mea are cabinetul pe Calea Grivitei (MedLife) si tre sa strabat tot Bucurestiul.
Mai aveti ceva recomandari de dcotori de familie ?
Plizzz...
Tomitza 28+
Natalia Ioana
Poze cu mine gravidutza
Lucruri pt Natty
Nunta-11 iunie 2005

rodicamaries spune:
Si Bve prima data cand aud chestia asta, sa-ti faca morala medicu ca te-ai ingrasat, pai da ce sa faci??? sa nu mananci? asta nu afecteaza dezvoltarea bb-ului??? mi se pare absurd...
am o intrebare...
voi mergeti in fiecare luna la control la ginecolog? dar la medicul de familie?
analizelele le-ati facut pt ca nu v-ati simtit bine s-au v-a cerut medicul sa le faceti?
scuze de intrebarile mele, dar eu n-am facut analize de la 7 saptamani... bine, n-am avut nici probleme, dar medicul nu mi-a zis ca ar trebui sa fac...
Rodica 27+
http://tickers.tickerfactory.com/ezt/d/1;20716;31/st/20070919/dt/8/k/b0aa/preg.png

sim_stoian spune:
quote:
Originally posted by toma_lly
'Neata fetele situturor,
Moamaaa, ce mari sunt bebeii vostri... Felicitari ! Micuta mea abia are 1 kil
SIM, nu prea ma avantajeaza medicu' de familie la Delea Veche
Eu stau in Berceni si as vrea pe undeva mai prin zona, sau ma rog, pe undeva mai usor de ajuns. Doctorita mea are cabinetul pe Calea Grivitei (MedLife) si tre sa strabat tot Bucurestiul.
Mai aveti ceva recomandari de dcotori de familie ?
Plizzz...
Tomitza28+
Natalia Ioana
Poze cu mine gravidutza
Lucruri ptNatty
Nunta-11 iunie 2005
Pai, Tomitza, Naty a ta e o delicata, ti-am mai zis eu. Eu am inceput sa ma gandesc la alta chestie: daca bebe Stefan creste asa si ajunge la vreo 4 kg, ma rupe la nastere

Sim

Asa creste bebe
Poze

toma_lly spune:
pai da, ca citisem pe undeva ca poti face o medie intre greutatea mamei si greutatea tatalui la nastere (cat ati avut voi si sotul la nastere) si cica greutatea bebelusului va fi tot pe acolo.
eu am avut la nastere vreo 3,1-3,2 kile si sotul tot in jur de 3 kile, deci speram ca Naty va avea tot cam asa...
mie imi convine, avand in vedere ca ma bate gandu' sa nasc natural
Tomitza 28+
Natalia Ioana
Poze cu mine gravidutza
Lucruri pt Natty
Nunta-11 iunie 2005

Gabriela77 spune:
Missy, felicitari pt fetita!
Sabina, si eu sint cam in buda…Irascibila, plictisita...O fi de la caldura, nu stiu, dar nici eu nu ma mai suport...
Oanacris, mie medicul nu mi-a indicat drumuri lungi cu masina, asta pt ca sarcina este pozitionata jos. Dar de condus, nu mi-a zis ca nu ar fi voie! Eu cred ca voi conduce pana nasc, ca nu rezist fara masina! Desigur, prin oras, nu prin tara!
Adimercedes, ma bucur ca esti bine! Vad ca si tu bagi la greu serviciu ! Ma consolez si eu ca asa va trece timpul mai usor ! Deci la voi vine iarna? Ia sa vezi aici ce ne topim....
Afibebe, distractie placuta in Olanda !
Si, felicitari pt bubu a ta ! Si eu am pus multe kg, dar parerea mea ca acum nu se pune problema de regim. Este exact perioada in care bebe ia mult in greutate! Avem noi grija de kg dupa. Pupici! Distractie la mare!
Tomitza, nu te agita cu greutatea bb-ului, fetita ta e in grafic, in plus doar stii si tu unii se nasc mai grasuti, altii cu greutate medie, ar fi culmea sa fie toti la fel! Din cate am observat, baieteii sint mai maricei!
Roxana, Tomasa, nu a dat nici o veste? Chiar nu a mai intrat demult! Oare o fi in vacanta?
Gabriela 27+