Am si eu 2 liniute!!!

Eu sunt de la aspirante...si...doamne nu imi vine sa cred!! Am postat si acolo mesaj dar..inca nu au raspuns! Testul de dimineata l-a confirmat pe celalalt...dar acum nu stiu ce sa fac...ce ma fac
. In afara de ama bucura ca asta fac de ore intregi..imi vinesa topai dar imi e frica sa nu patesc ceva...imi fac programare la doctor? Nu e prea devreme? Sa imi zica si mie cineva ce sa fac...ca eu nua gandesc in regula acum
. Va rog...

Raspunsuri

nelis spune:
 Ce repede te-ai mutat  la odisee!!!
tocmai te-am felicitat la aspitrante, oricum chiar daca ma repet sarcina usoara si bebe sanator!
Pipici

MonyMo spune:
Nu m-am mutat...voiam doar sa le intreb si pe ele ca la aspirante nu imi raspundea nimeni! Oricum pana nu imi zice medicul ca e totul ok...nu indraznesc sa vin aici.

violetan spune:
quote:
Initial creeata de MonyMo
Eu sunt de la aspirante...si...doamne nu imi vine sa cred!! Am postat si acolo mesaj dar..inca nu au raspuns! Testul de dimineata l-a confirmat pe celalalt...dar acum nu stiu ce sa fac...ce ma fac. In afara de ama bucura ca asta fac de ore intregi..imi vinesa topai dar imi e frica sa nu patesc ceva...imi fac programare la doctor? Nu e prea devreme? Sa imi zica si mie cineva ce sa fac...ca eu nua gandesc in regula acum
. Va rog...
Ti-am raspuns si la aspirante. Inca o data felicitari si sarcina usoara si frumoasa! Pupici
http://bd.lilypie.com/ZcINp3.png
violeta, 32

laura_dimitris spune:

Felicitari!!!!
Data probabila a nasterii este in februarie ?
Te astept la mamici de ianuarie februarie !!!!
Laura  
 6+ si Dimitrakis 25.04.2003

anca74 spune:
 MonyMo, felicitari! Ma bucur pentru tine din tot sufletul! 
Ceea ce trebuie acum este sa mergi la medic cat de curand si sa-l intrebi ce vitamine trebuie sa iei si cum trebuie sa te alimentezi. Este foarte important pentru bebe.
Iar apoi te va trimite la tot felul de teste sa verifice medicul daca sarcina decurge normal, daca nu sunt probleme de orice fel, etc.
Inca o data, felicitari! 
Buburuza noastra
io 
http://tac.families.com/ezb/874526.png

Ashera spune:
 MonyMo, felicitari ptr sarcina ![]()
. Urmeaza sa mergi la un ginecolog care sa-ti confirme sarcina si eventual sa-ti prescrie ceva vitamine. Sarcina usoara si bb sanatos 
 32+
 Christian

Nonna76 spune:
 Felicitari MonyMo
. Ca sa stai tu linistita e bine sa te duci la medic. Si sa stai cumintica acum in primele trei luni , sa nu faci efort , sa nu te expui la diverse boli. Medicul iti va spune tot ce e nevoie. 
   Sa auzim numai de bine.
   monica 
33+ (andrei) si vlad 4+