Ce med ducem cu noi in concediu?
Raspunsuri - Pagina 2
herra spune:
quote:
Originally posted by geniest
Si la ce atasezi batista bebelusului ?
nu, aspiratorul nu-l iau - ca nu mai are loc in portbagaj.
la nevoie mare, gasesc pe acolo...
criscodrin spune:
Pe langa cele enumerate de fete eu mai iau un antihistaminic,spray panthenol pt orice fel de arsura,julitura,eritem fesier,cred ca dr imi va recomanda sa iau si fenobarbital in cazul in care face febra mare ,pt a nu face convulsii,tocmai am trecut printr-un episod de rosu in gat cu febra mare care nu ceda decat dupa mult timp la antitermice.
Vacanta placuta.
Codrin 2 ani si 4 luni
ingridnen spune:
Pe langa antitermice (Nurofen, Panadol, Novocalmin), siropuri de tuse (Eurespal), neaparat ceva pentru diaree (noi luam Enterol si pliculete de ceai de menta). Bioxiteracor spray, rivanol si pansamente pentru eventuale julituri... astea ca prima urgenta, farmacii gasesti peste tot
Ingrid si Cristi 4 ani si 3 luni
Lia70 spune:
Da, am uitat de Smecta care e ff importanta! Sau Enterol. Si ceaiuri de menta, tei, musetel etc. In orice caz, daca avem vreo nelamurire, o sunam de dr. noastra si ne spune ce sa facem. Speram sa nu fie cazul.
Distractie placuta!
RUXMAX spune:
Merge Smecta la bebe de 6 luni?
pozele mele
pisicile lui tata
Ruxmax cu bebe Tudor - 08.12.06
Hildegard spune:
Sigur ca merge Smecta, rau nu face....e foarte buna in diaree si tot feleu de deranjamente la burtica.
Doza trebuie sa ti-o calc. medicul in fct de greutatea copilului.
de-ale gurii
Stefan Peter(1 an si 7 luni)
Hildegard spune:
Am uitat sa zic si eu de Smecta, ca e foarte buna si obligatoriu trebe luata.
Dar batista bebelususlui eu zic ca nu.....
-spray nazal Mar Plus
de-ale gurii
Hildegard spune:
Parerea mea este ca daca ne-am duce undeva la tara sau intr-un loc ferit de lume...sau e mai stiu ..unde nu sunt farmacii atunci mai zic sa luam cu noi carul de medicamente...dar daca mergem in locuri unde sunt farmacii nu e cazul sa ducem toata farmacia de acasa.....
de-ale gurii
Cristina_C spune:
Oricum, indiferent ce medicamente luam cu noi, e bine sa ne asiguram ca exista un docztor prin apropiere la care putem daca suntem depasiti de situatie - oriunde am calatori.