Ce med ducem cu noi in concediu?

Raspunsuri - Pagina 3

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns aurastanciu spune:

la noi functioneaza foarte bine Debridat in caz de gaze sau deranjamente la burtica.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bombolici spune:

Mai fetelor dar s-au terminat farmaciile la mare?Eu zic ca va stresati prea tare si mai bine stati acasa decat sa luati 3 genti cu medicamente la voi si sa va panicati atat.Inteleg sa iei ceva pt febra ,dar chiar sa iei tot ce exista in farmacii???????Exista spitale la mare.......

mami de maya
cum creste Maya
MAYA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iulianegrea spune:

Eu ziceam de strainatate, bineneteles ca aici la mare nu e cazul sa pui geanta cu medicam cu tine.

Sanatate la toti copiii pamantului
Iulia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Hildegard spune:

Acuma imi vine sa rad...dar cred ca in septembrie mergem la mare in Croatia si ce car dupa mine? toata farmacia???ca asta imi vine..sincer.Dar nu-s sonata, nu? La noi la mare, e simplu.....dar acolo????
Deci, ca sa fiu nebuna am sa iau ce mi-ar cam trebui acolo...
mai veniti cu sfaturi!!!

Ma pun in situatia in care copilul pateste ceva si eu stiu ce ar trebui sa-i dau dar n-am la mine

de-ale gurii

Stefan Peter(1 an si 7 luni)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns LoraG76 spune:

Mamaaa....si noi mergem in strainatate peste o saptamana si ceva....cred ca trebuie sa mai cumpar un geamantan in care sa incapa farmacia de vis-a-vis......s-o iau cu tot cu farmacista, oare???

Lora, mami de IUSTINA

Mergi la inceput

Lora, lasa ca ne descurcam...luam numa ce e foarte important si gata.

de-ale gurii

Mergi la inceput

Lia, imi dai voi sa-ti copiez lista? Si mai adaug si completari:smecta, etc......sa vada dr. ca am si io lista
Am vorbit azi cu medicul pediatru si a zis ca-mi fac elista cu ce sa iau cu mine la mare in septembrie.

ce ziceti? vrem sa mergem in sept in croatia...si nu mai sunt caldurile alea este 30 grade...e super perioada asta.

de-ale gurii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ilenutza spune:

In strainatate sunt si scumpe medicamentele, poate iti trebuie reteta!

Mai bine sa fii pregatit.

Vacante sanatoase!

Ile 37 si Victor ( 22 dec 2005)
AMR 03 sapt.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mandyksch spune:

Acuma daca stau si ma gandesc bine, pentru cei care merg in strainatate (deci si eu) in vacanta, sper sa nu fie o problema la granita cu medicamentele. Ca nu cred ca poti lua cu tine atat de multe, daca nu ai si prescriptie medicala pentru ele. Ne poate spune cineva mai multe?

Mandy si Krisztián (23.10.2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Flori78 spune:

Buna fetelor!
Eu am un baietel de 1 an si 11 luni.
Nu ne lipseste Crema "Baby" preparat farmaceutic pe care il folosim pentru funduletul iritat - nu miroase f.bine dar se vindeca foarte repede.
vacanta placuta!!!

Mergi la inceput