Ce med ducem cu noi in concediu?
Raspunsuri - Pagina 4
iulianegrea spune:
Chiar, a fost cineva in strainatate cu micutul si a dus asa de multe medicamente? V-a lasat la granita fara ele?
Stie cineva?
Sanatate la toti copiii pamantului
Iulia
lala spune:
[quote]Originally posted by iulianegrea
Chiar, a fost cineva in strainatate cu micutul si a dus asa de multe medicamente? V-a lasat la granita fara ele?
Stie cineva?
am fost si culmea, nu numai ca am folosit antitermicele din dotare dar am mai si cumparat (pe baza retetei de acasa si a cutiei pe care am carat-o). Preturile la antitermice sunt cam ca in RO.
Antibioticul luat de acasa ne-a scutit de stresul mersului la medic in strainatate si asta nu pentru ca acolo nu sunt profesionisti ci pentru ca noi nu cunoastem foarte bine termenii medicali.
In Austria i-am spus farmacistului de ex ce medicament folosim si am capatat o tinctura care in 10 min i-a potolit pustiului durerea de stomac (medicamentul era la hotel).
Hildegard spune:
Pai daca e asa.......ii spun la pediatra sa puna parafa pe harite la toate medicamentele care mi le recomnda de carat cu mine si cu asta basta.....
de-ale gurii
Stefan Peter(1 an si 7 luni)
serenita spune:
Am fost in Turcia, Antalya, cu avionul si e adevarat ca am avut mare parte din medicamentele mentionate, unele poate nu ma gandisem la ele si nici nu-mi fusesera recomandate de doctorita. Am avut noroc sa nu avem nevoie de nimic, fetita noastra de 9 luni s-a simtit foarte bine, in general e un copil sanatos.
Nu trebuie sa va faceti nicio grija in privinta medicamentelor pe care le puneti in bagajele mari, ce se duc in cala avionului, nimeni nu a controlat, nu a fost absolut nicio problema. Poate doar daca vreti sa le luati in bagajul de mana e necesar sa aveti reteta de la medic, asta in cazul in care aveti nevoie de ele pe parcursul calatoriei...
In rest carati cat va pofteste inima
Calatorie placuta, lipsita de probleme!
hristina spune:
Decat sa ajung pe litoral, sa pateasca ploada oaresce si sa nu le am la mine, sa aud o tona de bombaneli din partea sotului, prefer,sincer sa plec cu majoritatea de acasa!
Wow, maine ma duc la farmacie sa incep sa cumpar!
Kasi si Victoria