Ce med ducem cu noi in concediu?
Raspunsuri - Pagina 4
iulianegrea spune:
Chiar, a fost cineva in strainatate cu micutul si a dus asa de multe medicamente? V-a lasat la granita fara ele?
Stie cineva?
Sanatate la toti copiii pamantului
Iulia
lala spune:
[quote]Originally posted by iulianegrea
Chiar, a fost cineva in strainatate cu micutul si a dus asa de multe medicamente? V-a lasat la granita fara ele?
Stie cineva?
am fost si culmea, nu numai ca am folosit antitermicele din dotare dar am mai si cumparat (pe baza retetei de acasa si a cutiei pe care am carat-o). Preturile la antitermice sunt cam ca in RO.
Antibioticul luat de acasa ne-a scutit de stresul mersului la medic in strainatate si asta nu pentru ca acolo nu sunt profesionisti ci pentru ca noi nu cunoastem foarte bine termenii medicali.
In Austria i-am spus farmacistului de ex ce medicament folosim si am capatat o tinctura care in 10 min i-a potolit pustiului durerea de stomac (medicamentul era la hotel).
Hildegard spune:
Pai daca e asa.......ii spun la pediatra sa puna parafa pe harite la toate medicamentele care mi le recomnda de carat cu mine si cu asta basta.....
de-ale gurii
Stefan Peter
(1 an si 7 luni)
serenita spune:
Am fost in Turcia, Antalya, cu avionul si e adevarat ca am avut mare parte din medicamentele mentionate, unele poate nu ma gandisem la ele si nici nu-mi fusesera recomandate de doctorita. Am avut noroc sa nu avem nevoie de nimic, fetita noastra de 9 luni s-a simtit foarte bine, in general e un copil sanatos.
Nu trebuie sa va faceti nicio grija in privinta medicamentelor pe care le puneti in bagajele mari, ce se duc in cala avionului, nimeni nu a controlat, nu a fost absolut nicio problema. Poate doar daca vreti sa le luati in bagajul de mana e necesar sa aveti reteta de la medic, asta in cazul in care aveti nevoie de ele pe parcursul calatoriei...
In rest carati cat va pofteste inima![]()
Calatorie placuta, lipsita de probleme!
hristina spune:
Decat sa ajung pe litoral, sa pateasca ploada oaresce si sa nu le am la mine, sa aud o tona de bombaneli din partea sotului, prefer,sincer sa plec cu majoritatea de acasa!
Wow, maine ma duc la farmacie sa incep sa cumpar!
Kasi si Victoria