Gindaci in casa cu copil...

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Karina spune:

Multumesc mult pt. sfaturi.

Am dat cu regent si inca un spray nemtesc contra gindacilor. Am desfacut toate dulapurile si acum sper sa scap.

Asta e parerea mea, dar tu faci cum crezi ca e mai bine

Doua Eme mititele au nevoie de ajutorul nostru:
1. Emma- 4,8 ani are nevoie de ajutor - salvati-o pe Emma
2. Sa ajutam la terapia pentru Ema - www.help-ema.puls-il.ro/" target="_blank"> Ema

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns georgi75 spune:

Votez pentru REGENT.Dar eu am facut asa:am fiert un cartof si un ou si le-am pasat.In aceasta pasta am pus fiola de Regent (2.5 lei) si am facut cocolase pe care le-am pus in colturi ascunse unde nu ajunge Stefania(sub masca de la chiuveta si sub frigider) .Nu mai vezi picior de gandac.Nu emana nici un miros si efectul e garantat.Am probat-o de 3 ori cu rezultate maxime.
Succes.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Nicoleta spune:

Karina, votez si eu pentru Regent, cand stateam acum 6 ani intr-o garsoniera,in chirie, ne-au invadat... brrrr... Regent le-a dat de cap.
Si numai dat pe la colturi, pe unde nu va ajunge copilul, si tot e eficient.
Iti doresc sa scapati.
Nicoleta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns LuisaTL spune:

Buna,

Problema cu scapatul de gandaci nu e asa de simpla. Acum 3 ani locuiam intr-o garsoniera. Eram disperata din cauza gandacilor. Noaptea imi era groaza sa umblu prin casa. Degeaba ne chinuiam cu tot felul de solutii (raid, acid boric si alte minuni) daca vecinii nu faceau nimic in sensul asta. Gandacii vin de la vecini. Diverse orificii...chiar si prin balcon. E bine sa discutati problema la nivelul intregului bloc.

Slava Domnului de cand ne-am mutat la apartament n=am mai vazut picior de gandac. Se fac regulat dezinfectii si vecinii nu au asa ceva. Depinde si de bloc, de curatenie, de asociatia de locatari care ia sau nu masuri in sensul asta. Parerea mea.

Luisa, mami de Dorothy (24 nov 2004)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Gia spune:

Azi i-am servit si eu cu regent... nu au fost f impresionati, mai degraba parca imi e mie rau Macar poate vad ceva rezultate diseara.
Herra de unde ai luat GOLIATH GEL???

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Nicoleta spune:

Luisa, asa este, blocul in care am stat in garsoniera era numai de garsoniere... Numai batrani care se pare ca nu prea vedeau gandacii... era si ghena... insa am scapat cu Regent de cei din casa, rar mai vedeam cate unul, pare-se de la vecini.
Nicoleta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns catrinik spune:

Votez si eu pt Regent.
L-am folosit de mai multe ori cu succes.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ilenutza spune:

Noi `fol. subst de la firma agrovet, www.agrovet.ro, k-othrine se cheama, super eficienta.Au si un fel care se pune cate o picatura pe ici pe colo deci e bun pt case cu copii.

Ile 37 si Victor ( 22 dec 2005)
AMR 03 sapt.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dinedana spune:

La farmaia veterinara exista o fiola cu o solutie pentru gindaci de Colorado.
La o sticla de 1,5 litri se pune toata fiola si cu o sticla cu dop stropitor ca pentru geamuri stropesti peste tot( bucatarie, baie , camere).Solutia nu miroase si dupa ce se usuca poti sa speli si peste ea pt ca efectul persista pentru foarte mult timp.
Tot ce se numeste gindac va fi atras de locul stropit si ai sa-i gasesti cu "rotile in sus" pt ca are un efect super puternic asupra lor.
Si eu am copil mic in casa si chiar de mai apare cite un specimen il gasesc deja dus.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tessie spune:

Eu zic ca pana una alta,trebuie sa astupi toate orificiile pe unde ar putea ei sa intre,chiar si o fisura intre rosturile de la faianta sau gresie,si abia dupa aceea poti sa dai cu ceva insecticid.Un orificiu cat de mic sa fie pt.noi,insa pt. ei e raiul pe pamant.

Mergi la inceput