dedicatzie pentru tatici
acest topic este dedicat taticului puiului meu,si tuturor taticilor .
in venezuela astazi se sarbatoreste ziua nationala a tatalui,este o zi frumoasa mai ales cind esti parinte.este primul nostru an cind sarbatorim atit ziua mamei ,cit si ziua tatalui.a fost o zii plina de multumiri si emotii.
ca tuturor femeilor si mie i-mi face mare placere sa ma simt iubita de sotz,dar de cind avem un pui ,ma simt shi mai multzumita sa vad ca sotzul meu ishi iubeste cu toata fiintza puiul,si i-mi face chiar mai multa placere sa fiu pe locul doi,dupa fiul nostru.
i-mi place cind il vad atit de incintat de odrasla lui,cum emana fericirea si ii iese prin pori,cum zimbeste tot timpul cind il priveste ,cum il striga de cum intra pe usa,cum cheama la tel inainte de a ajunge acasa sa fie sigur ca nu doarme,pentru ca ii este dor sa-l pupe si sa-l alinte,cum vorbeste singur cind puiul doarme.
dar cel mai mult i-mi place cum ride in hohote pentru orice mutrita sau prostioara care o face fiu'su.
daca simburel se ia de putzica tat'su ride ,daca ridica un deget, tat'su iar ride,daca face un pirtz , veselie mare,daca sa strimba, nu mai vorbim ,ride cu lacrimi,si uite asa o tzine intr-un hohot ca il aud si incep si eu sa rid fara sa stiu de ce ,iar cind il intreb, i-mi poate raspunde printr-e hohote si lacrimi"uita-te cum ii sta parul...ha ha ha rocarul lui taticu"
voua ce va stirneste risul in relatzia pe care o are sotzul vostru cu fiul sau fiica voastra,sau ce va face o placere imensa???
sa va bucurati de copii vostrii pina la adinci batrineti"la multzi ani"taticilor !
monica mami de print
Raspunsuri
Kitty spune:
Pt mine subiectul acesta a aparut exact in momentul potrivit. De 3 luni de cand o avem pe micuta e atat de altfel, parca a dat in mintea copiilor, era mult mai serios, sobru, iar acum se maimutareste in fel si chip la puiul mic. E drept ca si cu Raul a fost asa, dar asta a fost acum 8 ani, de atunci s-a inchis la loc.
Si cel mai drag mi-a fost intr-o dimineata cand eram in pat intre Raul si Giulia si el a venit si s-a uitat la noi (copiii erau adormiti) si a spus :"are tata 3 momomoci "(asta e un alint al nostru) si eu am fost f mandra ca eram si eu printre cei 3 !
Kitty, Raul 25.05.1999 si Giulia 12.03.2007
principe spune:
cred ca asta este una din partile placute de a fii parinte ,ca potzi sa te porti iar ca un copil fara sa-ti fie jena,te joci ,te maimutzaresti,pentru copil dar si pentru tine insutzi.
uneori am impresia ca inca sunt mica si ma joc de-a mama si de-a tata, si ce placut, ca niciodata nu trebuie sa stringem jucariile ca s-a terminat programul de joaca.
Elise spune:
dap, e surprinzator uneori ce relatie pot sa aiba taticii cu kupiii...
Barbatu-meu este foarte entuziasmat de cite ori fie-sa il trage de par, ii baga degetele in ochi, il musca sanatos cu cei doi dinti din dotare si apoi se uita la el serios, explicindu-i: "GU!!"
Asta il aduce pe GU in culmea fericirii, culme de pe care pica repede intr-o ingrijorare profunda: "are fata pampersi? Citi? 30? Ii ajung pina maine? Aha... Dar lapte? Are lapte? Cind schimbam cu Milumil 3? A, la 8 luni... A facut kk? Si pp? Bine..."
Si ii infloreste iar un zimbet extaziat: " 'ubiiiiitaaaaa lu' tati!" Si "ubita" - fericita - crantz! Alta gaura in obraz....
Elise & BBLisa
pisimuky spune:
Off-topic - Elise, esti o figura...! Ce m-am amuzat imaginandu-mi scena cu crantz... Super tare !
Mamica de nazdravan Rares si Mihnea
[url=http://www.reclama ilegala - conmsidera acesta un avertisment.ro/bebe.php?cod=1840][img]
[url=http://www.reclama ilegala - conmsidera acesta un avertisment.ro/bebe.php?cod=2259][img]
Good things last forever.
A_Iulia spune:
pentru tati!
Pentru ca stiu ca fii-mea este cea mai pretioasa fiinta din viata lui, pentru care ar face orice, neconditionat, oricand.
Adina + Olivia 04.03.2004
principe spune:
daaaaaaaaaaa ingrijorarea taticilor este total profunda,pina la maduva oaselor.
cheama la tel:
-ce sa mai iau de la alimentara???
-detergent de vase,pasta de dinti,smintina,lapte....
- si pentru bebitz,nik???
-are de toate!
ajunge acasa cu:
sampoon ptru copil ...noua formula cu lavanda,desii mai are trei noi formule.
periuta de dinti ,chiar daca pe ea scrie ptru copii de la 1 an in sus,si sacaracul abia are 4 dintisori ,si 6 luni.
crema de orez,chiar daca asta se da numai in constipare ... si deci nu avem nevoie ca suntem ok cu kk.
lapte pentru bebitz ,chiar daca nu mai avem loc in despensa de atitea cutii "pentru timpuri grele".
si din ce am spus euuuuuuu ??? nik ....alimentara era in criza ,nu primi-se marfa
herra spune:
si omul facut tatic de mine si de Vlad are preocupari foarte serioase zilele aste: trebuie invatat baiatul sa faca pipi ca barbatii (fara sa ude sandale si sosete)...
(pentru ca "mami nu are cuc")
si din cand in cand au discutii ca intre barbati, despre "de ce o superi pe mami?" ...
Eu
stau pe tarm si-sufletul mi-e dus de-acasa.
S-a pierdut pe-o cararuire-n nesfârsit si nu-si gaseste
drumul înapoi. (Lucian Blaga, „La Mare”, 1919)
deeapui spune:
TRAIASCA TATICII, FIINDCA FARA EI NU ERAM NOI MAMICI !!!
Deea si Alex (27.10.2005)
http://new.photos.yahoo.com/andreeatitza/album/576460762365304991
espiritu spune:
traiasca taticii dar pe partea cealalta ii injuram ca de ce au tupeu sa aiba grija de copil iar daca zic ca sotia nu se ocupa vine o vajnica feminista care il ia la spurcat ca e normal asa.
concluzia acestui forum este ca "barbatii e porci" numai femeile sunt minunate.ma convingeti pe zi ce trece cu chestia asta.se rastalmacesc cuvinte,se citesc posturi pe sarite dar ne dam cu parerea ca nenorocitul merita tot ceea ce i se intampla.plus ca mai are si tupeul sa ceara copilul pe care l-a crescut.
espiritu
principe spune:
espiritu,
dupa mine,nimeni in amariata asta de lume trebuie sa sufere ,si tu mai putin,nu pune la inima tot ce se scrie pe aici,sunt sigura ca tu deja ai citit acest forum de multe ori si ai cernut prin sita mintii tale cine merita luat in seama si cine nu.oricum majoritatea fetelor ti-au scris mesaje de incurajare ,ce conteaza ce a scris una sau doua ,tu esti convins sigur in sufletul tau ca esti un TATA BUN.
sunt multe fete pe DC care pling ca sotzii lor nu se intereseaza de puil lor , si cu invidie alba sigur iti citesc postarile.
tot binele din lume pentru tine si fetita ta si sa sarbatoresti cu ea ziua tatalui zi de zi! LA MULTI ANI ,BUNI,FERICITI SI ALATURI DE SUFLETELUL TAU.
monica mami de print