dedicatzie pentru tatici
Raspunsuri - Pagina 2
espiritu spune:
quote:
Originally posted by principe
espiritu,
dupa mine,nimeni in amariata asta de lume trebuie sa sufere ,si tu mai putin,nu pune la inima tot ce se scrie pe aici,sunt sigura ca tu deja ai citit acest forum de multe ori si ai cernut prin sita mintii tale cine merita luat in seama si cine nu.oricum majoritatea fetelor ti-au scris mesaje de incurajare ,ce conteaza ce a scris una sau doua ,tu esti convins sigur in sufletul tau ca esti un TATA BUN.
sunt multe fete pe DC care pling ca sotzii lor nu se intereseaza de puil lor , si cu invidie alba sigur iti citesc postarile.
tot binele din lume pentru tine si fetita ta si sa sarbatoresti cu ea ziua tatalui zi de zi! LA MULTI ANI ,BUNI,FERICITI SI ALATURI DE SUFLETELUL TAU.
monica mami de print
principe sunt un tata care a starnit certuri in alte familii ca de ce eu pot sa fac ceea ce fac pt copil si ceilalti nu.
e datoria mea ca parinte sa fac totul pentru copilul meu.si da,sunt un tata bun.un tata care a tinut loc si de mama si de tata in majoritatea timpului.
e bine ca mai sunt printre voi care nu vad in barbat doar un nesimtit,nenorocit etc etc.
e bine ca printre voi constientizati ca sunt si femei care gresesc.renuntati va rog la principiul "doar barbatul este de vina".e mai bine sa privim obiectiv lucrurile si sa nu mai facem diferente intre sexe.
multumesc principe pt urare si sper ca adevarul sa triumfe intotdeauna.
espiritu
A_Iulia spune:
Pai espiritu, perfect de acord, da' mai am un comentariu.
Daca lucrurile stau intr-un anumit fel la un moment dat, asta nu inseamna ca ele pe viata raman asa.
Tatal copilului meu n-a avut nimic de-a face cu copilul pana am divortat. Dar nimic, nu stiu daca intelegi notiunea asta. Fii-mea plangea cand o lua el in brate...fugea de el...si el de ea...
Sa vezi ce relatie au acum. Super buna. Iar de el sunt convins ca si-ar da si ochii din cap pentru ea. Nu zic mai mult ca sper ca intelegi.
Ar fi aiurea sa ma mai gandesc acum cat de imposibil a fost el in trecut. Who cares? Important e ca s-a rezolvat totul si toata lumea, absolut toata lumea e multumita.
Acum numai un deget sa ridic sau numai un "ah" sa zica fii-mea...si el e drepti la datorie.
Adina + Olivia 04.03.2004
principe spune:
principe sunt un tata care a starnit certuri in alte familii ca de ce eu pot sa fac ceea ce fac pt copil si ceilalti nu.
e datoria mea ca parinte sa fac totul pentru copilul meu.si da,sunt un tata bun.un tata care a tinut loc si de mama si de tata in majoritatea timpului.
e bine ca mai sunt printre voi care nu vad in barbat doar un nesimtit,nenorocit etc etc.
e bine ca printre voi constientizati ca sunt si femei care gresesc.renuntati va rog la principiul "doar barbatul este de vina".e mai bine sa privim obiectiv lucrurile si sa nu mai facem diferente intre sexe.
multumesc principe pt urare si sper ca adevarul sa triumfe intotdeauna.
espiritu
te cred,asta este una din placerile noastre ,a cere sotului sa fie iubitor ca al x-ulestei ,tata bun ca-l sandulestii,gospodar ca-l mihailestii....
da eu chiar nu am avut niciodata conceptia ca "doar barbatul este de vina"
espiritu
astazi taticul puiului meu ,implineste UN AN de cind este fericit tatic.
te rog ca mamica din tine sa povesteasca ceva hazliu despre taticul gatrgaritei......am nevoie sa rid ....(sunt in travaliu,aici este 11si.15am ,la10.30pm,am sa fiu mamica)
giulia71 spune:
Traiasca si tati al nostru ca e buuuuun, frumos, delicat si ce sa mai ....e cel mai bun tatic din lume!!!!
Doamne cu puterea Ta, ajuta-i micutei Diana sa se faca bine!
ghinetz spune:
Azi, mai mult ca oricand imi iubesc sotul, pe tatal copiilor mei. Asa, fara un motiv anume. Sunt o sotie fericita. Adolescenta fiind imi spuneam ca primul lucru pe care il astetp de la persoana cu care ma voi casatori e sa fie un tatic bun pentru copiii mei. Si cred ca asta e principala calitate a sotului meu
Oana 35+ Victor-Constantin si Stefan-Vladimir 4ani+
"unui copil trebuie sa-i dai radacini si aripi"
principe spune:
chiar asa ,de ce ne este atit de greu sa scriem ceva frumos la dresa tatalui copilului nostru ??
nu mai avem nimic bun de spus ?
oare am devenit atit de critice ca fericirea este inabusita ???
valen spune:
mmm, minunat topic. Si eu am un sot de nota 10; este adevarat ca pe ici pe colo mai trebuie imbunatatit ceva (ca asa sunt eu, mereu nemultumita)dar nu pot sa nu-l apreciez pt. calitatile pe care le are si pt. faptul ca isi iubeste enorm fetele. Avem 2 minuni de 20 luni/respectiv 2 saptamani si jumatate pe care tati le adora si care (asa cum marturiseste) i-au schimbat complet viata. Sunt tare fericita ca am gasit omul potrivit pentru mine si tatal perfect pt. fetele mele.Ma deranjeaza rau cand aud ca toti barbatii sunt la fel (adica niste porci)
espiritu spune:
quote:
ptru espiritu ,ca are trei fetite acum ,d.c i-a mai daruit 2.
si ce fete....da vinci daca le-ar vedea ar arunca-o pe mona lisa la cos.
espiritu
A_Iulia spune:
quote:
Originally posted by espirituquote:
ptru espiritu ,ca are trei fetite acum ,d.c i-a mai daruit 2.
si ce fete....da vinci daca le-ar vedea ar arunca-o pe mona lisa la cos.
espiritu
Espiritu
Adina + Olivia 04.03.2004