Nazdravani de oct-nov-dec-2003(81)

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns adameasca spune:

Gata, am citit si eu pe fuga din urma.
Cu intarziere, ii urez Corneliei si sanatate si o viata minunata!

Si ma declar ingrijorata de disparitia Alexandrei, oare or fi plecat in concediu si a uitat ea sa ne zica?

Vik, iti urez multa bafta la curele de slabire , sa arati ca o zana-cadana

LauraT, am vazut pozele, ai doi copii extraordinar de frumosi si simpatici. Al' mic arata exact cum il descrii tu, un neastamparat mare si al' mare arata a deshteptu' familiei , no offence. Iar ienlul... Ce inel, dom'le, o frumusetze. Sa-l porti sanatoasa si sa te bucuri de el!

Carmena, trebuie ca e la mare, nu m-a sunat sa ne vedem si eu am uitat sa notez numerele ei de telefon .

Carmen, si tu ai fost tare de tot cu portofelul ala. Io am o strategie: nu tin actele in acelasi loc cu banii. De aia aveam asa putini bani in el. Asta seara am vorbit la telefon cu tipa care mi l-a gasit, saraca chiar s-a chinuit sa dea de mine. Intai a sunat la banca unde am cardul sa ceara un numar de telefon, dar aveam trecut acolo numarul vechi, de pe vremea cand stateam in Bucuresti. Apoi a sunat la o farmacie unde am un card de fidelitate si aia i-au dau o adresa de mail. Si abia apoi si-a dat seama sa sune la informatii la Romtelecom, sa ma caute dupa adresa din buletin Fata dragutza, ce sa zic...

Ciuf, si Luk al meu face la fel ca al tau dupa ce o "maltrateaza" pe Ilinca. Mi se rupe inima de mila lui cand e pedepsit, apoi vine si o mangaie si o pupa de-o toceste si-i promite cu cerul si cu pamantul ca nu o mai loveste . Mai ca-mi vine sa-l cred.
Nasol ca te muti mai departe de servici... Dar te obisnuiesti repede, desi pierzi mai mult timp pe drum.
Eu as fi dat la medicina daca n-ar fi trebuit sa invatz la chimie , si daca te hotarasti sa faci scoala de asistente iti tin pumnii si iti fac galerie.

Liliana, ai doi copii superbi! david e un strengar frumos, iar Laura ramane febletzea mea . ce mare a crescut, s-a inaltzat si are aere de domnisoara adevarata!

LauraT, azi am uitat de cafea , promit sa nu mai fac. Si tu bei cafeaua cu rom? Si Alexandru la fel
In unele poze copiii erau imbracati pe plaja ptr ca era foarte devreme sau batea vantul. Oricum pe Ilinca nu prea am tinut-o in pielea goala, am pus un maieu, un body, soarele e din ce in ce mai agresiv si n-am vrut s-o expun. Desi am cremuit-o la greu cu SPFuri mari, tot n-am vrut sa risc si s-o las in soare...
Intr-o dimineata s-a trezit domnisoara mea la 4:45 AM si nu mai avea chef de somn. Asa ca am avut momente romantice si am privit amandoua rasaritul de soare, am baut io o cafea si ea un lapte pe plaja in timp ce baietii dormeau bine merci in hotel . Apoi a durut-o in de somnul meu stricat si s-a culcat in carutz pe malul marii vreo ora jumate. De la 6 pan' la 7 jumate am avut timp de-un ziar, doo cafele, 2 bai in mare.
Pe parintzi n-ai sa-i vezi in poze, ca-s grasi si uratzi , las' sa vada lumea doar copiii.

In concediul asta am observat o chestie interesanta: nu mai pot sa stau degeaba. N-am mai putut sa stau pe cearceaf si sa zac la soare, pur si simplu, desi am avut posibilitatea asta... De cand am doi copii sunt mereu in miscare, mereu fac ceva, alerg dupa ei, am de treaba. Deci nu mai pot sa stau. Ca atare nici nu m-am bronzat prea tare...

gata ca m-am, intins cat o zi de post
Va pup si va doresc un weekend placut! Noi maine botezam un bebe mic, asa ca nu cred ca mai am timp de forum.

Ileana
poze,poze si iar poze...
Luca (2 octombrie 2003) si Ilinca (29 august 2006)
O poveste fara titlu... Luca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns super mami spune:

Scuze pt absenta.....suntem sanatosi si ok. Doar ca n-am avut timp, plec din casa la 8,05 ( sunt in masina deja ) si mai ajung seara dupa 20 ( de obicei ).
Isa e minunata, o ador, e cuminte si desteapta si iubacioasa.....e perfecta.Acum sunt super agitata si cu nervii in pioneze, din mai multe motive. Am avut o seara....de 3 lei e mult zis.
Din 15 mil de motive, nimic interesant....dar adunate....nu mai zic nimic.Printre altele se pare ca revin cu forte proaspete la "faze a la Alexandra".
Sper ex in seara asta:
Ma urc in masina, afara intuneric, ceva oameni in pas de plimbare pe langa noi. Eram doar noi doua.
Pt ca nu aveam loc sa deschid usa ei bine...o urc in masina pe partea stanga. Se urca ea in scaunel si eu pe bancheta din spate ca sa ajung la centura copilului sa o prind.
Cu o super inteligenta inchid usa de langa mine fara sa-mi dau seama ca mi s-a prins fusta in usa.
Usa are o siguranta pt copii si nu poate fi deschisa din interior.
geamurile la fel, nu pot fi deschise din spate, erau blocate tot pt copil.
Butonul pt geam era in fata, dar cum fusta mea era prinsa de usa....asa eram si eu.
Marele noroc a fost ca am reusit sa scot fusta de pe mine si sa ma catar plina de rusine pe scaunul din fata .... am apasat butonul, m-am intors in spate ( in desuuri evident...nu tocmai generoase de felul lor....cu posteriorul in aer mai exact), am deschis geamul, am deschis usa si am coborat.
Probleme e ( pe langa isteria care ma cuprinsese evident ) ca afara era intuneric iar in masina luminile aprinse ( toate ) si cei de afara ma puteau vedea fara nici o problema.
Nu va puteti imagina......incredibil de stupid.
Noroc oricum ca a iesit fusta de pe mine, altfel ma vedeati la stiri cu pompierii langa masina.Asta mi-a amintit de faza cand mi s-au rupt blugii in strada cand m-am aplecat la carucior sau cand am muscat kk de la Isa crezand ca sunt cereale. Mai tineti minte ?
Ma duc sa termin ordinea, cand sunt nervoasa fac ordine (altfelmai rar ultimamente se pare....e un dezastru toata casa).N-am cititi din urma, o sa recuperez. Promit.
Laura....ce mi-ai dat e adresa ta...sau contul ? Adica trimit in plic sau ce e acolo? In afara de numele tau si tara nu pricep o iota.
Te pup tare.
Daca pot avea o preferinta....as prefera un cont. Daca nu, trimit oricum.
Pup.Alexandra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vikinga spune:

Va salut din mers grabit spre patIs obosita frinta azi.Bun revenit Ilenei:) Alexandra trimit miine datele bancare, oricum de acum luni la banca.Pai ce sa slabesc cind merge asta mica, nu v-am zis ca vine mama, am rezervat pe 15 august ca mama-i panicoasa de avioane, i-am zis las maman ca daca va prabusiti macar o faceti la zi mare. Asa ca buni e invitata strategic cind fetitzul incepe sa prinda puteri si vrea sa cucereasca teritorii noi. Plus ca e in plan sa stea cel putin juma de an. Salutari Liliana, e ora noastra de internet:))Pe miineVikinga cu cei mai frumosi vikingi, Nadja si Aldo

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Laura Takacs spune:

Fetele, salutari in miez de noapte (la voi).

Alexandra, treci rar dar cu vesti tari . M-a distrat copios. Cred ca si tu acuma privind in retrospectiva tragi o portie de ras.

Laura, io daca nu aveam pe matusa, si pe urma pe buni, nu stiu ce faceam. Ca nervii pe moatze mi-i ia pus oricum.

Cica de cand e in Ro e calm. Pe dracu'. Calmul dinaintea furtunii. Se imbata ai mei cu apa rece de parca nu l-ar cunoaste. Pana se obisnuieste cu fusul orar si pe urma esti himself din nou.

Ileana, aceeasi "experienta" am si eu. Nu pot sta fara sa fac ceva. Nici macar acum cand nu e nimic de facut in casa. Distractie la botez.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adameasca spune:

Alexandra, esti mortala

Vik, nu te gandi ca o sa stai dc vine maman. Vorba LaureiT, tot o sa-ti puna nervii pe moatze, bat pariu.

Ileana
poze,poze si iar poze...
Luca (2 octombrie 2003) si Ilinca (29 august 2006)
O poveste fara titlu... Luca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns super mami spune:

Neata.

Laura Takacs inca nu rad A fost cam nasol, serios. Putea fi si mai si....
Unde sunt pozele cu voi ?
Am citit aventurile voastre.....nu pot sa zic decat Aoleu .
Adriana La multi ani ! Sa creasca mare piticutul, sanatos, cuminte, destept si mumos.
Pozele sunt super....sunt foarte frumosi si dulci.
Pupici.
Laura....succes cu slabitul. Eu nu stiu cum dar m-am ingrasat un kg de cand tin cura. Si e cra cu care slabeam maimereu.
Pe 20 plecam in vacanta si o sa fiu ditamai madama daca nu ma mobilizez mai repede.
Adevarul e ca nu mai am nici rabdare, nici chef, nici seriozitate cu curele astea...m-am saturat sa fie asta un stres.
Mi-ar place niste pastile care sa-mi taie pofta de mancare.
Niste aparate .... niste operati....orice numai cura nu.
Vai ce te incurajez.
Iti tin pumnii, succes si rabdare.
Sa-mi zici si mie cum faci. Pup copiii si mai vreau poze.
Carmen va pup si pe voi, cum te simti ? E totul ok cu burticul ?
Ileana vazut poze. Ce dolofana e Ilinca, e tare scumpa.
Seful la fel, ca de obicei e un barbate super.Scuze, dar Isa vrea de toate. Revin. Poate pun si niste poze. Planuri marete am.
Pup pe toata lumea, scuze ca nu am raspuns tuturor, mai avem cate ceva de zis...dar asa pe fuga.....
Fac si eu ca duduia mica "Isa e de vinaaaa" ( doar ca ea zice "tati e de vinaaaaa"...tot timpul doar el....orice se rupe, sparge, strica....oriunde si oricand...el nu trebuie sa fie acolo ).Alexandra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Laura Takacs spune:

E sambata, dar m-am sculat dupa programul de serviciu, adica la 6;30.
Ma duc imediat la cules visine, la singura ferma prin zona care are asa ceva. Americanii nu se dau in vant dupa ele, decat sa faca placinta, si cred ca numai de vreo doua ori de cand sunt aici le-am vazut in market. Vva dau si voua o visinata virtuala cand e gata.

Puii mei se distreaza, lui Alex ii lipsesc desenele cu SpongeBob, care fie vorba intre noi, e un idiot. Io cred ca SpongeBob ii lipseste mai mult decat ma-sa si tac'su.

V-am pupat si va doresc uichend placut!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sympa spune:

Salutare fetele..
Am intrat si eu rapid sa-i spun distractie placuta lui Ileana la botez...sa va traiasca finutul...Si noi botezam tot azi, de-aia trebuie sa ma grabesc sa ma aranjez pana nu se trezeste teo...acum e la prima siesta, ca el de obicei la 6 e in picioare, se joaca vreo ora, o ora jumate dupa care se culca.
Ileana...v-am vazut pozicile de la mare.Ce copii frumosi aveti!!!E o scumpete si Ilinca...
Adriana...am vazut si pozele voastre, sunteti o familie frumoasa cu niste copii superbi."La multi ani!" cu intarziere lui Cornelia, sa creasca mare, frumoasa si "devreme acasa".
LauraT...pune-ma si pe mine pe lista la visinata.Nici la noi nu se gasesc visine.Imi aduce fratele meu din vest cate-o visinata buna facuta din visinul lui de-acasa de care trag tot anul.Si apropo de desene...si eu le vad idioate multe dintre ele.Nu-mi place nici mie spongebob, dora,scooby-doo...dar copiii sunt innebuniti dupa ele.
Alexandra...m-ai amuzat cu patania ta.Mai vrem pozici cu Isa.
S-a trezit deja...si n-am facut nimic.
Va pupacesc si va doresc week-end placut...

www.dropshots.com/sympa" target="_blank">filmuletze

Mergi la inceput

Lol Alexandra ce buna faza Acu' de cind am slabit un picut, am o fusta "de grase" aia ma scotea in timpul asta din incurcaturi, fusta care acu sta mai larguta si de care normal ca Aldo trage in toate directiile de chiar am ramas cu posteriorul golas in supremarchet!!! ca el vroia nush ce masini, baloane bla bla stiti voi cum fac ei la cumparaturi. Si tu cu kg tau in plus esti apetisanta mai, dar eu cu ale mele 14 in plus!! , era nevoie de ambulanta pt cardiaci, saracii de ei:)) Norocul meu e ca m-a prins intr-un colt printre standuri de carti, caiete, era mai liber, am facut scurt cu capul stinga dreapta, asta e. Laura si al meu e cu stupizenia aia de SpongeBob, si pe aici e isteria cu el, sunt tricouri, rucsace, sosete tot felul de accesorii cu el. Cum le zice la visine pe engleza?Mai sa va zic din paranoia mea de mama niste treburi. V-am zis eu ca Aldo are un mare camarad de joaca, vecinul nostru Paul. Buuun. De cind a dat caldura, taica-su sta numai in chiloti! Nu boxeri asa mai lungi, nu breee, chiloti de-a dreptul! Trece strada si vine sa-l ia pe Paul de la noi in chiloti, in curte in chiloti, in casa in chiloti. Si doar intre timp a dat frigul iar pe aici, no no, el e tot la chiloti. Ok poarta el pe deasupra o camasa care vine cit acopera respectivii chiloti, dar va cam puteti imagina ditamai omu' la 1.90 asa imbracat. Ea e o femeie tare blinda, la vreo 43 de ani, calma, buna, docila, mama perfecta! Dar el ma enerveazta cu chilotii lui cu tot, ca sta si construietse lego cu copii, ii da in leagan, sta la nisip cu ei numai in chiloti. Ma rog de vreo 2 ori l-am vazut si-n panataloni.Acu ce sa fac io? Daca o vedea mama ditamai galiganu' in chiloti cum sare gardul in gradina la noi, cred ca napusteste fiara de ciine pe el:))Camaradul cel mai bun al lui Aldo, e amor mare pe ei doi, alti copii prin vecini nu sunt. Totul e perfect, numai chilotii omului perturba ecuatia asta Si nu ca ma emotioneaza omu' golas, mi-e egal, poa' sa treaca strada si-n fundu gol, problema e ca-s mama paranoia si-mi imaginez daca nu cumva e vreun eschibitionist, daca ..aia daca aialalata..Chiar daca in rest e un om ok. Munceste in spital e cadru medical. Nu medic, e ceva pe acolo la recuperari de bolnavi, parca asa.Revin mai incolo, merg sa vad pozele de la mare puse de voi.Carmena ce mai face burtica?Vikinga cu cei mai frumosi vikingi, Nadja si Aldo

Mergi la inceput

Sympa, Ileana, petreceri frumnoase! Nasele cele mai frumoase! Pozeeee, cred ca stiti!Vikinga cu cei mai frumosi vikingi, Nadja si Aldo

Mergi la inceput