Nazdravani de oct-nov-dec-2003(81)
Raspunsuri - Pagina 4
dpintilie spune:
Buna dimineata!
Dau si eu un semn de viata, ca de un secol incoace am stat in umbra. Chiar daca nu am mai scris pe forum, am citit absolut tot ce se intampla. Cam la 2-3 zile, cu o cafelutza buna alaturi de mine, ma delectez cu nazdravaniile copilasilor si cu noutatile din viata voastra. Va stiu de cativa ani buni deja, nu puteam sa abandonez bucata asta din viata mea .
Multumesc Laura pentru mesaj, Ileana pentru "remember me".
M-am bucurat alaturi de voi pentru fiecare sarcina nou anuntata si pentru fiecare membru nou al familiilor voastre. Si m-am intristat pentru fiecare problema aparuta...
Am vazut si poze multe, sunt convinsa ca am ramas in continuare grupa cu cei mai frumosi copii.
De la noi, numai de bine . Andrei a intrat in vacanta. Peste o saptamana si ceva il voi duce la bunici unde va sta vreo 3 saptamani. O sa imi fie dor de el, dar ii prinde bine sa iasa din monotonia de acasa. Apoi vom merge o saptamana in vacanta, sa ne balacim in mare, inca o saptamana la strabunicii lui si pe urma asteptam grupa mijlocie.
Probleme de sanatate nu prea multe de-a lungul gradinitei, vreo 2 raceli, iar in ultima zi de gradinitza, un rosu in gat cu febra mare...asa, de la revedere. Era insa o chestiune virala asa ca am scapat doar cu nurofen.
Personalitate cat caru, cu crize nu prea mari cand si cand. Mai o jucarie aruncata, mai un urlat la noi. "Ba nu" este ceva la ordinea zilei. Am speranta ca e doar o perioada si ca in timp toate astea vor disparea.
Se cam cere si la noi un frate sau o sora, dar inca nu ma incumet sa trecem la fapte...Am tot respectul pentru cele care ati facut-o.
Sper ca anul viitor totusi sa las la o parte comoditatea. Andrei oricum spune la toata lumea ca mami o sa ii faca un frate sau o sora..Sau si un frate si o sora.
Deocamdata atat, ca nu vreau ca primul mesaj dupa luni multe sa va plictiseasca.
Va pup.
sympa spune:
Dana, bine-ai revenit!!!!Ce vorbesti tu acolo de plictiseala!!!!Te asteptam sa scrii mai mult, sa-ti bei cafelutza cu noi aici...dar nu fa ca mine sa stai mai mult in umbra...Hai ca tu ai mai mult timp...
www.dropshots.com/sympa" target="_blank">filmuletze
adameasca spune:
Dana, ma bucur ca ai aparut! sa nu mai dispari
Eu va pup, gata bagajele, minune mare dc incap toate in masina
O saptamana lipsesc, sa fiti cuminti!
Ileana
poze,poze si iar poze...
Luca (2 octombrie 2003) si Ilinca (29 august 2006)
O poveste fara titlu... Luca
vikinga spune:
Dana ai uitat pozele mai! Tare-s curioasa sa vad cum s-a schimbat Andrei. Asa e, ne stim de la prima sarcina, eram "pure" in ale forumurilor, asta e primul loc, radacina ca sa zic asa. Si chiar ca am trait impreuna primele emotii:) Ce-mi place sa vad acum copilashii mari, cit au crescut!Ileana vacanta placuta! la ce calduri aud ca-s in bucuresti o sa va prinda de minune vacanta!Liliana la noi stingerea e dupa 12 noaptea, in general pe la 1, sotzu' chiar mai tirziu. "Pasari de noapte" si voi Copii de gradinita au vacanta de vara 3 luni? Cum e cu vacantele astea? La noi e vacanta o luna pe an, octombrie.Ciuf, m-ai amuzat. Da' zi tu de unde esti, tre sa fii olteanca pura, cred ca esti haioasa cind vorbesti. Mai sa ne dam telefon de Craciun sa ne combinam accentele Si cum e pina la urma reteta de praz cu masline. Gasesc aici praz dar habar nuam ce pot face cu el.Elena iubita, am gasit ceva pt noi doua! O sa dureze pina o sa vezi ce anume! Surprizaaaa Ce rea is ca te anuntTrebuie sa ma culc mai devreme. Fetitzul doarme bine de pe la 11 noaptea pina la 4 dimineata. Papa cu ochii inchisi si iar somn pina pe la 6 dimineata. Dar cum acum sunt cele mai lungi zile aici(chiar azi e mijlocul verii, ziua cea mai lunga) pe la 4.30 e lumina, la 6 e chiar soare. Am eu draperii dar degeaba. Asa ca ramin cu somnul adinc intre 1.30-4.30, si nu e deajuns deloc. Ca in rest mai prind eu cite o ora doua dar nu ma pot odihni cum trebuie cu lumina si cu trilurile de pasarele. Inteligenti italienii astia cum si-au pus ei obloane la casa, nu numai sa-i fereasca de caldura ci sigur si pt un somn bun dimineata pe liniste si intuneric pe miineVikinga cu cei mai frumosi vikingi, Nadja si Aldo
Ven spune:
Buna dimineata!
Poftiti la , cred ca Ileana e pe drum la ora asta.
Carmena, tu in august tre' sa nasti? Faci un mic leu?:)
Valeria, nu te mai invinovati atata....nu e sfarsitul lumii ca n-au dormit ca lumea intr-o zi....se mai intampla.....nu mai fii asa preocupata ca totul sa fie perfect, ca nu face bine la ten :) Glumesc! Dar vb. si serios totodata :-)
Dana, bine ca ai aparut. Banuiam eu ca citesti in continuare. Chiar, si eu sunt curioasa sa-l vad pe frumosul de Andrei cum mai arata.
Alexandra, ce mai faceti? Cum e Isa? Dar tu?
Carmen(77), voi?
Yael, esti datoare cu povesti scandinave!
Noi tot fara copil, care e ok la bunici. Ca de obicei cand merge acolo, mananca foarte bine (cred si eu, e aer de munte - 700 m altitudine, ti se face foame!). Noi am facut cumparaturi pt. nasul mare :), care are acuma tot ce-i trebuie. Azi mergem in Cluj sa mai cautam poseta/plic pt. mine, ceva pantofi/sandale mai lejeri, cu care o sa ma schimb, probabil, la un moment dat, si ceva de incaltat pt. Markus, tot pt. acest eveniment.
Ieri mi-am cules visinele din gradina, sunt atat de mari si bune, yummy, azi fac dulceata ;)
In rest, cand nu zac pe canapea, am inceput sa-mi caut materiale de invatat pt. examenul de grad 2 pe care il am la sf. lui august
Am tot vrut sa stau putin la plaja, sa nu fiu chiar branza la nunta, dar efectiv mi se face rau dupa 5 minute. Nu cred ca e bine sa ma risc. Asa ca va intreb pe voi. Ce produs autobronzant ati folosit si e ok? As prefera din ala care te "bronzeaza" instant, dupa o aplicare, nu din alea de tre' sa te faci de o suta de ori pana devii neagra. Please advise me!
Cam atatica pt. moment. Ma duc sa fac ceva de papa si sa fierb dulceata.
Va
Venera , mama lui Markus
carmen77 spune:
Noi suntem bine, ieri am fost la primul eco si l-am vazut pe pitic, foarte saltaret/saltareata, sarcina are 13 saptamani jumate dupa masuratori, are 6.7 cm bble. Azi sun sa imi fac programarea pentru ecografia morfologica peste o luna, atunci o sa aflam si ce e bble, macar m-am linistit ca e unul singur . DPN-ul ar fi ... de Craciun [, intre 25 si 27 decembrie. Am hotarat ca daca e fata va fi Mara, daca e baiat inca nu sunt hotarata ... sper sa fie fetitz . Dar pana la urma sanatos sa fie, si daca e baiat nu e nici o suparare, gasim si nume pana la urma ...
POZE NOI
Carmen si Matei Gabriel - [b] 27.10.2003
dpintilie spune:
Salut.
Ileana, sa aveti vreme buna, apa calda si copii cuminti. Sau macar doua din trei. [:-))]
Laura, de la 11 la 4 dimineata! Esti tare, mai...
Nu poti dormi cu ochelari de aia, de iti dau pe avion, pe zboruri lungi, sa nu te deranjeze lumina? Nu stiu cum se numesc, sunt din material textil, cu elastic la spate.
Sau o perna pe cap.
Ven, colegele mele folosesc ceva lotiune de corp cu efect autobronzant, de la Dove sau Nivea. Dar trebuie sa te dai de mai multe ori.Mie imi place cum arata pielea. Eu zic ca e mai ok asa, riscul sa te patezi e mai mic.
Dove Summer Glow Beauty, ceva de genul asta se numeste.
Am pus cateva poze mai recente, de la serbare, de prin curte(ca i-a instalat tat-su cort).
Laura, intrebai de vacante. La noi, in Cluj, e cam asa. Gradinitele cu program lung sunt inchise cam o luna in timpul verii. Insa incepand din 15 iunie si pana in 15 septembrie copiii nu au activitati educationale. Se strang toti copiii care vin pe timp de vara, se impart in cateva grupe(cam 2) si stau la gradi si se joaca. Mananca si dorm bineinteles.
Gradinita lui Andrei e inchisa doar in luna iulie. Eu insa am decis sa nu il duc pe timp de vara. Nu de alta, dar cam stiu ce o sa se intampla. O sa ii lase cu orele la desene animate...
Deocamdata sta cu bona acasa, i-am facut un program, l-am scris pe o coala de hartie si l-am lipit pe frigider. Sa nu zica bona ca nu mai stie.
Carmen, e deja mare bb-lusul . Daca e fata, poate se naste mai repede si sunteti acasa de Craciun.
Frumos nume ati ales.
Si ca tot mi-am adus aminte, am o intrebare. La gradinitele unde merg copilasii vostri este inclusa in programul zilnic si vizionarea de desene animate?
Ven spune:
Carmen, eu cu Markus am avut DPN = 24-25 decembrie :) Dar din cauze de tensiune si implicit cezariana, a fost sa fie 10 dec. Acum am termen 1 ian Si mai bine!
Dana, tare scump Andrei! La Markus la gradi nici nu exista TV.
Tre' sa fug, revin!
Venera , mama lui Markus
vikinga spune:
Liliana vazut azi pozele in tihna! O frumusete de fata e Laura, si se simte in elemntul ei in prim plan:) Nu-i asa ca nu a avut pic de emotii la serbare:)? Si David fratiorul cel dulcel, a crescut e baiat mare:) Familie reusita!Dana ce ochi are Andrei!! Cind eram insarcinata cu Aldo credeam ca asa in genul asta o sa fie baiatul meu, stilul mai latino, cu ochii mari inchisi la culoare cu gene lungi negre si acum cind stiam ca am fetita imi imaginam ca aduce asa cu Isabelita bonita, ca vb aia se zice ca gena "brunetica" e dominanta. De ex Elenalove cu 2 baieti si amindoi seamana cu papa, doar David un picut cu ea. Genele columbiene le-au acoperit pe alea blondine de romanca Ca sa zic asha:) Dar jeneli astea de moldoveanca a dracu ce sunt nu se dau mai batute, ies cupii parca-s pui de rusi Cred ca daca fac copil cu negru tot blond cu cohii albastri imi iese puiul:))Gravidutelor, abia astept si eu linga voi sa vedem de sunt fetite ori baietei bbi vostri! Ven eu nu stiu de nici o crema din asta, oricum soarele nu e indicat, asta e sigur. Si lasa mai ca o graviduta in 4 luni radiaza, ii vine frumusetea din interior, e sclipitoare! Sa aveti un we frumosPS: Elena da' tu cite curatenie mai faci mai, ia o bere rece ca e tare cald pe la voi si stai jos si zi-ne ceva de baietii tai columbieni:)Vikinga cu cei mai frumosi vikingi, Nadja si Aldo
sympa spune:
Mamicutze de nazdravani...nu mai scrieti nimic???A plecat Ileana ...si nu mai da nimeni cafele...nu mai povestiti.
Hai ca dau eu cafelutza azi....merge la fetele de pe-aici din zona ca-n Europa deja e tarziu pentru cafele.Dar, e sambata si poate mai iesiti sa va faceti de cp si-atunci merge si cafelutza mea.
N-am mai intrat sa-i transmit distractie placuta la mare lui Ileana..o sa fac acum, desi nu cred ca o mai intre ea pe net.Si voua celorlate care va pregatiti de concedii sa va distrati la maxim...
Noi....nu prea multe noutati.S-a mai racit vremea pe-aici, nu stiu cum se face, ca de obicei pe vremea asta deja erau canicule, umiditate ridicata.S-a schimbat!!Am citit de caldurile din Romania...
Aici e week-end lung ca maine e ziua Quebecului.Nu stiu pe unde o sa iesim...
Va pupic ccc ca s-a trezit Teo...a doua oara pe ziua de azi si e numai 8 fara zece...
Va doresc week-end placut...
www.dropshots.com/sympa" target="_blank">filmuletze