Nazdravani de oct-nov-dec-2003(81)
Raspunsuri - Pagina 3
Laura Takacs spune:
E din aia care un capat il legi de incheietura inamicului si celalalt de mana ta. Tu nu ai nevoie ca al tau e mai ascultator, dar al meu cu cat il chemi cu atat se tot duce inainte . Plus ca mama are 72 de ani si deci a trecut de varsta spritenelii.
Ce vremuri! Mi-aduc aminte ca rand pe rand anuntam venirea bebelusilor, care azi sunt niste omuleti obraznici. Si mi-aduc aminte ca primul lucru cand veneam la birou intram pe subiectul nostru. Pe vremea aia aveam timp fooarte mult. Acuma s-au smecherit si mi-au dat mai mult de lucru, ce tupeu!
adameasca spune:
Deci e chiar o lesa? Foarte intersant. Si cati metri are? Io m-as revolta sa vad un copil in lesa pe strada. Mama ta e de admirat ca le mai face fata baietilor la varsta ei. cat or sa stea copiii in Ro?
De Fleur nu mai stiu nimik... Nu mai am adresa ei de mail.
Io gata, ma bag la nani. Maine am zi de bagaje. Pup si somn usor!
Ileana
poze,poze si iar poze...
Luca (2 octombrie 2003) si Ilinca (29 august 2006)
O poveste fara titlu... Luca
Laura Takacs spune:
Daca vrei sa stii nici mie nu-mi place lesa, si nu m-ai prinde cu una ca aia nici taiata. Dar mamei nu am ce sa-i fac. Decat sa-l piarda, mai bine asa. Face ea fatza, dar mai greu, o ajuta tata. Cu Calin nu are probleme, ca el e mare si asculta. In principiu doar peste vara ii las. Concediu placut, nu am retinut cand plecati, dar daca zici ca impachetezi, ma gandesc ca destuld e curand.
vikinga spune:
Pai ce sa fac mai Ileana la ore asa mici, o cautam pe Liliana Daca dimineata vii tu cu o cafelutza, nu pot incurca ritualul, ca a mea cafea e fara cofeina si ma fac de ris. Asa ca vin la desertul pe'n serate, mai o panna cota light mai o ciocolata neagra, mai un pepene rece. Aoleoo iar imi amintesc de pepene. Ca in Ro eu nu am mincat asa pepene bun de cind sunt aici. Si-mi plaaaac de nu mai pot. Mai ales ca in zona Galatiului sunt plantatii intregi, cresteau si la bunica in gradina, fresh dulci si buni. Aici is adusi din Costa Rica, Argentina, Chile dracu sa-i ia de pe unde ii mai aduce si-s buni de o salata ori de murat cel multEu nu am reusit sa vad filmulete puse de Sympa, wirelessul asta merge cind si cum are chef. Am sa le vad eu de la birou de la sotz cind trec pe acolo.Ven eu nu te pot sfatui decit in privinta mincatului, in 2 sapt linga mine nu mai ai in viata probleme cu glicemia:)) Eu am facut la ambele sarcini, la 20 sapt un control ecografic mai amanunitit nu stiu care e echivalentul exact in ro, altfel decit ecografiile lunare, nu stiu in ce consta exact triplu test in romania. In fine, pt ecografia asta am fost in Hamburg la o clinica speciala, acolo au fost masurati n indici si in functie de ei s-a zis un pronostic, de cit de mari/ mici sunt sansele unui copil cu malformatii. A fost mai mult pt linistea mea pt restul de sarcina. Eu suferind de paranoia cronica in timpul sarcinilor.Nu am luat vitamine de nici un fel, doar acid folic, care e obligatoriu peste tot in lume cred. Si am facut ditamai fetitzul de 4430gr. Nici la Aldo nu am luat si a fost de 4090gr. Sanatosi tun amindoi. In schimb am mincat bine, sanatos, cit mai bio, cit mai natural. In schimb cam multisorLaura sa stii ca m-am gindit la Alex al tau ieri cind era puiul de neamt la noi. Ai zis ca pe orice pune mina strica, cam asa si nematzul mic, jumate din jucarii is acum cu bateriile terminate, ori toate rotile demontate, tracorul si bicicleta pluteau in piscina, ciinele maltratat a cedat nervos in final si a muscat. El a dat sper Eric, dar din greseala l-a capsat (a suta oara) pe Aldo, asa de nevinovat.Mai patrupezii astia mici, la 6kg portia, musca de rup. Ricky musca pantofii chelnerilor pe sub masa cind vin sa ne serveasca, copii daca-l innebunesc, se da si la alti ciini, musca pina si pe pui.Iar ala mare al meu din Ro, viitorul "ilegal" in germania nu a muscat nici macar odata in 9 ani. Nici nu a mirit asa nervos cum fac ei cind dau semne ca vor sa muste. La copii nu reactioneaza, poa' sa faca ce vor, sta bine cu nervii. Apropos de piscina, suna asa alambicat, nu e piscina asa ca-n florida la Elena, ca aici nu e stilul, nu am vazut nici una in curtea cuiva. Dar pe timp de vara am cumparat una din plastic de 3.6 m si 1m inaltime, destul de ieftina, fetelor in ro daca aveti o curte micuta acolo, merita toti banii piscina asta, pt copii. Apa se incalzeste la soare, am umplut-o cu furtunul de gradina. Am sa vad de am poze facute sa o vedeti. Va anunt cind pun.Carmen 77 ce mai faci?Elena mai ai poze noi cu ginerele meu cel frumusel?Ileana ne seamana la comportament si baietii dar si fetitele, ia uite la ele ce cumintele, pupa mami la eleI-am dat PM si Danei Pintilie, nu are posibilitatea de a primi email, sa vedem daca intra in 30 de zile sa-l citeasca, ca dupa e sters.Azi merg la somn devreme. Am dormit prea putin azi noapte.Noapte buna.Vikinga cu cei mai frumosi vikingi, Nadja si Aldo
adameasca spune:
'neatza!
Si de dimineata! VIk, fara cofeina n-am in casa , poate un lapte cu cacao...
Si noi avem piscina d-aia mare, dar nu prea am folosit-o, ca nu stam prea mult la tzara, nu are apa vreme sa se incalzeasca
Majoritatea cainilor mici sunt agresivi, altfel nu dovedesc intruderii , asa ca latra si capseaza.
Cred ca cele doua eco facute de tine in sarcina sunt ecografii morfologice, se fac si in Ro.
Ma duc sa strang prin casa, ca e jale ce-i aici...
PS: am pus cateva poze cu manjii mei, pe supereva, undeva pe pagina asta. Calitatea lor nu-i grozava, ca le-am facut cu telefonul...
Ileana
poze,poze si iar poze...
adameasca spune:
Si totusi, pe unde o fi Carmena???? Sper ca e bine, doar ocupata...
Ia sa strig, poate ma aude: Carmenaaaaaaaa!!!!!!!
Ileana
poze,poze si iar poze...
Yael spune:
Am si eu cateva, (din pacate incepand cu partea a IV a -parte care era la 'Discutii Generale', apoi ne-am mutat la 'Femina Intim'):
Bebelusi de Nov-Dec - partea a IV a (09/07/2003-30/07/2003)
Mamici de nov-dec 2003, partea a 6-a (04/08/2003-03/09/2003)
Dupa cum vedeti lipseste partea a 5-a, insa e asa mica diferenta intre partile 4 si 6 [(30),31,1,2,3,(4)], incat poate nici nu a fost?
Mamici de nov-dec 2003, partea a 7-a
Mamici de nov-dec 2003, (8)
Mamici de nov-dec 2003, (9)
Mamici de noi-dec 2003 (10)
Mamici de Noi-Dec2003 (11)
Mamici de nov-dec 2003 (12)
si pe urma cred ca ne-am unit....
Bebelusi de Oct-Noi-Dec 2003 (11)
Cu drag,
Isabella, Yael(3 anisori & jum. -24Nov.'03) & Nardi(2 anisori -01May'05)
Picasa
Carmena spune:
Scuze iar de ne-spus prezent la apel dar imi pica netul 3 zile din 2, e jale mare. Retea de cartier ce sa-i fac, merge cand vor patronii, niste pustiuleti abia trecuti de 18 ani care au considerat ca nu ne trebuie netul tot timpul...
De altfel asa e, ocupata rau, e perioada de declaratii, Stefi la noi inca, ma solicita de ma rupe, io o mare burtoasa, calduri cat cuprinde...Plus de asta, pregatiri de nasit ca ne intoarcem de la mare pe 02 iulie si pe 07 suntem nasi...Abia astept sa plec la mare chit ca am sa stau cat e ziua de lunga pe sezlong la umbra...
Ileana, Davidutza poate ne intalnim, noi plecam pe 26 stam pana in 02 iulie, la Venus. Trimit nr de telefon pe PM.
Rochia de nasa e frumoasa, deocamdata, am fost la o proba. Sper sa-mi placa la fel de mult si la final si sa reusesc sa fac fata burtoasa in 35 sapt la o noapte de dantuiala si naseala. Poze stiti, ca voi pune negresit. In schimb n-am imbracat nasu, sper sa am timp cand revin din concediu.
Ven eu am 33 ani si nu am facut TT. O fi bine, o fi rau, nu stiu, dar nu mi-a fost recomandat, asa ca nu l-am facut...Ma rog la Doamne Doamne ca bb 2 sa fie sanatos si frumos ca Stefi si sper din toata inima sa ma asculte.
Pupici la toate fetele. Asa ma bucur ca am revigorat subiectu' si promit ca intru mai des, daca le vine mintea idiotilor de la retea.
pup, pup.
Carmen30+ si Stefi3 ani
poze carmen&baietii
liliana csaki spune:
Vik, si nu m-ai gasit? Da, Ileana, inca mai bantui noaptea pe net dar nu in fiecare noapte asa tarziu ca am mai imbatranit, aseara am culcat copiii pe la 8,30 si m-am intins si eu pana urma sa apara tati, numai ca m-am trezit pe la 3 dimineata, m-am dus tinta la calc., numai ca nu mergea nenorocitul de internet asa ca a trebuit sa ma culc din nou si m-am trezit dimineata la 8.
Am pus si eu cateva poze, ca tot zicea Vik ca pozele mele nou noute sunt de anul trecut.
Ciuf, parca tu ziceai ca pitica ta are probleme cu urechile si se punea problema de tubulete, zi-mi si mie daca stii mai multe despre procedura. V-am zis ca David avea otita seroasa, i-a dat 7 zile de antibiotic insa otita n-a trecut de tot, asa ca dr. a zis ca se gandeste daca sa-i puna intai tubulete sau sa-i scoata intai amigdalele.
Ileana, mama da' ce rabdare ai avut sa modifici cu link-urile alea.
pupam toata gasca,
P.S. si mesajul asta l-am scris la pranz dar n-am putut sa-l trimit ca iar mi-a cazut netul(la mine nici macar nu-i retea de cartier ci Astralul), asa ca l-am salvat si-l trimit abia acum
ciuf spune:
Eu pierdui ziua de azi ca naiba.
Imi planui de azi-dimineata sa ma ocup de vaccinul Evei de varicela (Pediatra nu i l-a facut ca nu l-a avut in cabinet, cica e prea scump) si de hartiile de sanatate pentru monstruleti sa le duc la gradinita.
Si uite ca plecai cu plozii dupa mine sa o injectam pe Eva si apoi ma intalnii cu o prietena si merseram la un magazin la care nu mai fusesem. Se facu ceasul vreo 11, ma gandii eu ca stau vreo ora si fuga acasa la mancarica si nanica.
Pai Eva mi-a adormit in masina, apoi incercai eu sa o mut in carut ca sa isi continue somnul in el, dar nu fu chip, ca taman atunci il apuca pe Luca dragostea de frate si da si pupa fata sa o albeasca si sa o trezeasca . In magazin Luca se alerga cu Sofia, prietena lui, incapatanati amandoi, personalitati puternice, ba se batura, ba se ciupira, iar eu nu mai stiam cum sa imi pastrez calmul. Galagie de se uita lumea la noi ca la urs. Mai si vorbeam alta limba. Si da, ia-l pe Luca deoparte, explicatii pe ton jos, nimic nu dadea roade. Cred ca doua peste fund erau super eficiente. Dar cum in vazul lumii? Eu printre dinti ii maraiam ca "vezi tu acasa, dracusor ce esti!".
Si printre pauze de liniste imi luai un tablout, iar un prosop (sunt nebuna) si niste pantaloni.
Eh, dar la sfarsit cand imi facui eu bilantul realizai ca nu ma bucurai prea mult de o zi de cumparaturi. Draci la maxim, fetei celeilalte nu ii puteam face observatie ca nu e copilul meu si nu imi permit sa smotruiesc copilul altuia, fiecare si-l educa cum vrea. Eu nu vreau ca al meu copil sa faca ca acea fetita.
Eh, in fine, in drum spre casa Eva iar mi-a adormit. Incercai eu sa o iau usor sa o mut in pat, dar al treilea ochi al fetei fu treaz si nema miscare desteapta.
Si uite-ma la ora 3:37 cu amandoi plozii pe cap, lui Luca ii mai dadui si niste KitKat, napolitane in cioco' si tine-te energie pe el (sa nu mai spun ca vazu unde le pitulai si se duse ca un hot sa le ia si se baga in dulap si da si mananca-le acolo ), iar Eva se urca pe masa ca lasasem intr-o farfurie o costita de purcel si doua aripi iuti. Si sa vezi ce se infrupta fata din purcel.
In rest ce sa va mai zic decat ca ma simt un pic vinovata ca le-am ratat somnul, pranzul fu servit mai tarziu, nicidecum cum mi-as fi planuit eu.
Si acum, normal, ca imi e greu cu amandoi ca sunt obositi si nu stiu cu ce sa se mai joace ca sa nu se plictiseasca. Eva gasii foarte interesant de jucat cu aparatul de purificat aerul, isi baga degetelele ei iscoditoare printre rizurile aparatului, iar Luca cu fierul de calcat in care puse apa si alearga dupa soru-sa sa o stropeasca. Da si sperie cu Roanta Cotoroanta si nimic, dom'le.
Ma duc la ale mele, imi varsai oful.
Ciuf, Luca (11.11.2003) si Eva Maria (21.04.2006)
Camera lui Luca/Finding Nemo si Camera Evei-Gradina cu flori vesele
www.onetruemedia.com/otm_site/auth_preview?work_id=2373476" target="_blank">Binecuvantarea