Vacanta in Turcia (2)

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Moniland spune:

Marina, ghidul nostru a zis ca e OK.

Monica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mada101 spune:

Roxana, stiu doar ca mergem in Kemer la hotelul La Mar ( 5* )...Nu am luat eu biletele ...nici nu le am vazut macar...calatoria e surprizuta...
Plec luni, nu o sa mai intu pe net...asa ca mai vb cand ma intorc

Pupici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miri__b spune:

Roxana din cate am observat ofertele se fac cu 2 cel mult 3 sapt inainte. la ff putine hoteluri mai devreme cu o luna.

Miri si David - 23.12.2005

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ege spune:

albinutza,noi am fost anul trecut cu masina si a fost ok.doar ca noi am plecat pe 23 sept de aici si nu era f cald.deci a fost ok.ne-am oprit o noapte la un hotel la ezine,dupa ce treci de canakkale.hotelul a fost super ok.am servit si masa de seara si micul dejun.daca va opriti inainte de canakkale sau chiar si la canakkale,preturile sunt mai mari si conditiile lasa de dorit.
in c c piveste h batihan,cumnata mea a fost anul trecut acolo.la inceput a fost putin dezamagita,dar pan la urma a fost ok.din ce am vazut in poze,baia nu prea arata ok,pt un hotel de 4*.de ex.noi am fost in luna de miere la club crystal,bodrum si hotelul arata mai bine si tot de 4*era.
sincer,in turcia nu ma vad mergand altfel decat cu masina.drumurile sunt bune,priivelisti super...
hai ca m-am intins....

ege si arzu ege (30.09.2005)

http://pg.photos.yahoo.com/ph/fisun_regep/my_photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxana c. spune:

Nu dati cu rosii, dar am mai gasit un hotel de care am uitat sa va intreb: Bel Pinar, din Kemer, stie cineva ceva de el?

Si Moniland, parca tu ai plecat cu Teztour: preturile care sunt pe situl lor include si taxele de aeroport sau nu?

Roxana,deCalin(9.11.2006),Oana(21.07.97) si Ana-Maria(4.02.02)
POZE

Mergi la inceput

Roxana scrie acolo ca nu includ taxa de aeroport de 50-85 euro-dupa ureche- si taxa de viza 10 euro si asiguratea obligatorie de sanatate-cam 20 lei/pers.

Mergi la inceput

mai fetelor ma faceti sa plang. pai 1000 euroi la ELA RESORT?
pe mine ma plateste statul sa stau acasa sa cresc copilul.
Sper sa nu luati ca pe un afront personal adus celor cu bani.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxana c. spune:

Asaaaaaaaaaaaaa, sa va zic:

M-am hotarat: ramane Kusadasi, cu masina(vom fi 2 sau 3 familii), hotel Imbat sau Ephesia, 10 zile, de pe 23 august.
De Ephesia stiu ca-i totul in regula, a scris cineva, dar de Imbat stie cineva ceva? Sincer, imi este egal care din cele 2, Ephesia ptr ca stiu ca-i OK, iar la Imbat imi place terasa aceea si faptul ca au bufet ptr copii. Va rog, daca stiti ceva....spuneti-mi, luni, marti sau miercuri cel tarziu vreau sa fac rezervarile.

Si despre drum, despre vami....cine stie....please!

Roxana,deCalin(9.11.2006),Oana(21.07.97) si Ana-Maria(4.02.02)
POZE

Mergi la inceput

Roxana C. M-AI LASAT SINGURICA LA NEHOTARATE DECI. MA BUCUR CA TE-AI DECIS. VACANTA PLACUTA.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Moniland spune:

Roxana, taxa de aeroport cu tez tour este 50 euro.
Ma bucur ca te-ai hotarat, dar se pare ca nu de tot pentru ca inca oscilezi intre 2 hoteluri. Nu stiu nimic despre vacanta in Turcia cu masina si Kusadasi.

Monica

Mergi la inceput