Vacanta in Turcia (2)

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns mada101 spune:

Roxana, eu voi pleca luni in Kemer...daca nu te grabesti sa iei o decizie am sa iti zic eu cum a fost, pe mine nu ma deranjeaza ca nu mai e soare dupa masa.....oricum nu stau toata ziua la plaja...Dar am sa iti zic exact cum e acolo ...si mancarea cum va fi...

Pup

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns albinutza spune:

Fetelor ce ziceti de hotel Batihan ?
E in regula sa merg cu masina, cu doi copii de 3 respectiv 8 ani ?
E prea lung drumul ?
Ce ziceti, merita ?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Laura T spune:

Roxana, si in Antalya tot cu masina? e greu, crede-ma...

Pt cele care ati fost cu charter Tarom (Alibaba), se da mic dejun in avion? Eu imi aduc aminte ca acum 3 ani am avut, dar acum nu stiu cum o mai fi la chartere. Eu de obicei folosesc low-cost si nu se da mancare, dar acum, gandindu-ma sa iau ceva pt fete pe avion (ca plecam la 5 dimineata de acasa si nu mananca nimeni la ora aia), mi-a picat fisa ca se poate sa ne dea.
Abia astept sa plecam, mai avem cateva ore!!!

Laura si bebitele: Bianca (14 aprilie 1999) si Ramona (17 mai 2002)
poze_cu_fetele_mele
poze_noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madau spune:

Laura eu stiu ca la Tarom se da mancarica. Insa si daca nu e gratuita..gasiti contra cost..nu e foarte mult un sandvici. Dar poti sa le iei fetelor si ceva de acasa. Vacanta placuta!

Madau si Alexia Miruna (15 dec 2005)
poze pana la 1 an, de la 1 la 2 ani, Antalya 2007
www.geocities.com/nov_dec_2005/povesti2005.htm#madau" target="_blank">povestea nasterii Mirunei
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1b04435806e76a5905bfb2&skin_id=4&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">filmulet aniversar
filmuletze poznase www.dropshots.com/madau" target="_blank">1 si www.dropshots.com/Miruna" target="_blank">2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Moniland spune:

Eu am primit. Am fost cu charterul. Am primit si bauturi racoritoare, dar alcoolice nu.
Iar cand ne-am intors, fiind dimineata, ne-a dat micul dejun (omleta)

Monica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Marina spune:

a auzit cineva de Ela Resorts in Belek? Cica e nou deschis anul asta si cum nu am mai gasit bilete pe unde vroiam ne-am decis pentru el.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madau spune:

Marina daca nu te grabesti cu rezervarea, una din colegele mele de la "mamici" a plecat marti acolo, cand vine o sa intreb cum a fost si te anunt. Din ce am citit eu trebuie sa fie super..mai ales treaba cu mancarica ptr bb in camera, pampersi..pe mine m-au dat gata

Madau si Alexia Miruna (15 dec 2005)
poze pana la 1 an, de la 1 la 2 ani, Antalya 2007
www.geocities.com/nov_dec_2005/povesti2005.htm#madau" target="_blank">povestea nasterii Mirunei
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1b04435806e76a5905bfb2&skin_id=4&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">filmulet aniversar
filmuletze poznase www.dropshots.com/madau" target="_blank">1 si www.dropshots.com/Miruna" target="_blank">2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxana c. spune:

Am mai scris o data mesajul si s-a oprit curentul cand sa-l trimit, asa ca o iau de la capat:

Laura, daca plec in Antalya, plec cu avionul, nu cu masina, ca-i drum mult si daca o fi si caldura ca acum....am pus-o

Albinuta, mai bine stai in banca ta cu plecatul cu masina, si eu am avut o tentativa, dar cand am vazut ca-s in jur de 2000km, m-am linistit instantaneu, iar fetele mele sunt ceva mai mari decat copiii tai.

Mada, te astept , stai linistita, (doar daca nu stai pe-acolo pana la sfarsitul lui august). Vacanta placuta, si te astept sa-mi spui parerea despre Kemer. Am uitat sa-ti spun ca nici pe mine nu ma deranjeaza prea tare ca nu-i soare dupa amiaza.

Moniland, sa stii ca nu bag mana-n foc ca pana la urma merg in Turcia anul asta Daca pana la urma nu-mi convine nimic, ma intorc la subiectul cu Grecia, doar ca acolo stiu clar unde: Thassos. Al meu sot s-a saturat, saracul, de cate ori i-am dat sa citeasca de un hotel ca gata, acolo mergem, ca la jum de ora sa-i spun de altul, asa ca aseara mi-a zis ca pana nu dau avansul, sa nu-i mai zic de niciun hotel.

Roxana,deCalin(9.11.2006),Oana(21.07.97) si Ana-Maria(4.02.02)
POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxana c. spune:

Am uitat sa te intreb, Mada, unde anume va duceti in Kemer?

Miri, ia sa vezi ce oferte ne vor pica..... Dar chiar, cam cand vor apare ofertele ptr 20-25 august, dupa 15 iulie sau si mai tarziu?

Roxana,deCalin(9.11.2006),Oana(21.07.97) si Ana-Maria(4.02.02)
POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Laura T spune:

Mersi mult pt raspuns, fetelor!

Roxana, asa da! Mergi in Turcia, ca in Grecia ai mai tot fost!!

Laura si bebitele: Bianca (14 aprilie 1999) si Ramona (17 mai 2002)
poze_cu_fetele_mele
poze_noi

Mergi la inceput