Vacanta in Turcia (2)

Raspunsuri - Pagina 24

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns clyo spune:

dupa ce ca nu am chef de nimic, mai ma loveste si Gabi cu o noua plecare
te invidiez sincer ; sa ne zici cum a fost la Ela.
asta-i visul meu, sa mai merg o data in Turcia vara asta, dar al meu sot nici nu vrea sa auda.

tu stai in Geneva acum?
omoara-ma de tot acum.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Porumbita spune:

quote:
Originally posted by mirib

quote:
Originally posted by Porumbita

chestia cu pantalonii lungi la barbati e pentru toate hotelurile? sau numai cele de 5 stele?

noi mergem la Saphir in Antalia (are 4 stele) dar inca nu am gasit oe nimeni care sa fi fost acolo...

Cauta in urma ca s-a scris depsre hotel.

si baia turcesca asa au prezentat-o la tv.bine ca se documenteaza reporterii inainte.

Miri si David - 23.12.2005

pai singurele chestii care le-am citit e ca pe romani ii cazeaza in aripa mai veche; insa noi am discutat la agentie (de fapt la agentii ca suntem doua grupuri cu doua agentii diferite) si ne-au asigurat ca nu e cazul; s-a mai scris si altceva si am ratat postarile?

PS si nu am reusit sa ma lamuresc: pantalonii lungi pt masa de seara se cer si la hotel de 4* sau numai la cel de 5?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Gabrielama spune:

Clyo,

dau stau/lucrez la Geneva o vreme... mi-au sosit si mandra si sotul in weekend! (scuze ca suntem off-toppic)

Asa vrem, sa mai mergem o tura la Ela; am vazut hotelul cand am fost in iunie, sper sa fie bine. O sa va povestesc.

Gabi

Please think twice before you print out this message or any other document! We are all responsible for protecting our environment! YOU can save a tree...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Moniland spune:

Sotul meu a fost si cu blugi si cu pantaloni de in si a fost ok.
L-a lasat si in bermude, dar in pantaloni scurti nu. E vb doar de cina ca la pranz si micul dejun e ok cu pantaloni scurti.

Monica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anya spune:

Nu cred ca are legatura neaparata cu stelele. Sotul meu a fost in bermude la masa de seara si nu i-a zis nimeni nimic si Papillon Belvil e de 5*. Probabil e politica hotelului respectiv.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxanaz spune:

cine mai pleaca zilele astea cu Tez tour dragelor? is curioasa cum se mai sta la capitolul intarziere in aeroport.....cica si noij pe 28 august tot de pe Otopeni vom zbura.

Roxana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Caprioara spune:

Roxana, noi o sa plecam pe 27 iulie.
Altcineva???

Caprioara & Matei

"Omului ii trebuie un vis ca sa suporte realitatea." - Freud

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Moniland spune:

Eu mai vreau in toamna inca o tura la turci . Poate la inceputul lui oct. Astept ofertele speciale de atunci. Oricum va fi extrasezon, preturi mici, apa marii calda, si temperatura in aer suportabila .

Monica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxanaz spune:

Caprioara, mersi, abia astept sa vad cum va fi la voi. noi am fost anuntati ca si pe 28 august tot de pe Otopeni vor fi operate zborurile charter. ceea ce nu e chiar asa rau, v-am mai zis eu in ce hal m-am enervat in februarie pe Baneasa

Roxana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Marina spune:

back si noi din turcia...am fost la ela quality si pot sa zic ca a fost super fain desi as putea sa gasesc si ceva minusuri in faptul ca nu era terminat. Adica taman locul de joaca al copiilor lipsea. Incercau ei sa-i dea bataie dar cat am stat acolo nu am apucat sa ne bucuram de el. In rest mancare, conditii nu comentez ca era ca in turcia la 5 stele adica din abundenta.
Si nu aveau nici genul acela de parc de distractii ca la Delphine cu roata, masinute, trenulete.
Aku intre Ela si Delphine ca le stiu pe amundoua nu stiu ce as alege. Ca un plus pentru Ela am avut o camera super, un duplex pentru ca au pretextat ca avem 2 copii si nu ne pot da o camera simpla. Camera simpla era ditamai hardughia in care stateam toate cele 10 persoane cate am fost dar duplexul nostru era chiar fain.
Preturile la SPA erau de la 100 euro in sus asa ca am decis sa ii dam cu baclavale si inghetata ca sa uitam de silueta.

Mergi la inceput