Vacanta in Turcia (2)
Raspunsuri - Pagina 18
madau spune:
Ana-oana n-am fost la SPA dar treceu niste pustani pe plaja cu pliante si alte nebunii, nu i-am ascultat prea atenta ptr ca nu m-a interesat aspectul, dar parca ziceau ceva de aprox 100 euro si daca luai la pachet si cu masaj si nu mai stiu ce...era 150 euro. Oricum nu prea era nimeni pe acolo, semn ca poate era cam scump.
Madau si Alexia Miruna (15 dec 2005)
www.flickr.com/photos/madau/collections/72157600567493374/" target="_blank">poze pana la 1 an, www.flickr.com/photos/madau/collections/72157600567398541/" target="_blank">de la 1 la 2 ani, www.flickr.com/photos/madau/collections/72157600567608176/" target="_blank">Antalya 2007
www.geocities.com/nov_dec_2005/povesti2005.htm#madau" target="_blank">povestea nasterii Mirunei
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1b04435806e76a5905bfb2&skin_id=4&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">filmulet aniversar
filmuletze poznase www.dropshots.com/madau" target="_blank">1 si www.dropshots.com/Miruna" target="_blank">2
ana-oana spune:
well daca era 100 e pe sedinta , e cam scump, dar daca dai 100-150 euro pe tot sejuru' si te duci la masaje si spa-uri e ok.
oricum, daca are cineva info concrete, le asteptam cu maaaaare interes.
oana
O.
Om intr-adevar bun e numai acela care ar fi putut fi rau si n-a fost.
Nicolae IORGA
diana2004 spune:
Noki ,noi am zburat la ora 15 la dus si 17 la intors si meniul a fost acelasi .Cred ca poti sa incerci sa iei o cutie de Mili sigilata ,poate te lasa sa treci cu ea ,am vazut copii cu biberoanele cu lapte in avion dar nu am fost atenta ce si cum .
Oana ,masajul e scump ,cel mai ieftin era la noi 50 euro pt 50 de min .Eu am zis pas .Cit despre bai turcesti ,sauna si fitness ,erau gratis dar n-am avut timp de ele .Am facut gimnastica in apa ,era program in fiecare zi la piscina afara .
La Ali Baba excursiile optionale erau toate 40 euro /pers.
oana.iat spune:
Buna!
Vrem si noi sa plecam la sfarsitul lunii in Antalya . Oscilam intre Delphin si Cornelia. Avem o fetita de 1 an si avem mari emotii cu ea...nu stim cum o sa ne descurcam.
Imi puteti zice si mie cum ati facut cu bebeii? Cum e cu mancarea? Fetita mea mananca pasat...nu vrea inca bucatele. Problema ar fi masa de pranz, in rest ne descurcam. Cum e cu caldura acolo? Rezista copiii? Sunt ceva locuri cu umbra? Pe avion se poate lua bibe cu ceai sau lapte?
Va rog sa-mi povestiti si mie daca puteti !
oana.iat spune:
Madau, am citit ca ai fost la Dephin. Am vazut ca ai fost cu prieteni cu copil de 8 luni...cum facea cu papica? S-au descurcat?
laurajr spune:
Buna fetelor, plec si eu marti dimineata cu sotul in Turcia si am si eu o intrebare de neam prost...
Pe ce se sta la plaja in Turcia? Se inchiriaza sezlonguri? Iit aduci rogojina cu tine? Hotelul cica are plaja privata, da eu intreb...
Va povestesc la intoarcere cum a fost , ici nu vreau sa ma gandesc ca nu va fi bine...
danette spune:
Laura, unde in Turcia? si la ce tip de hotel?
Ca la cele din Antalya de 4* sau 5* atat pe plaja cat si la piscine sunt sezlonguri gratuit. Primesti deasemena in fiecare zi daca vrei si prosoape pt. plaja. In fiecare resort cred ca exista Towel store.
Noki_Lara spune:
Laura, daca are plaja privata sigur are si sezlonguri. Eu una nu am vazut cu plaja si fara sezonguri.
Insa nu e sigur ca-s gratuite. Asta difera de la hotel la hotel. Cele de la 3*+ in sus au sezlonguri gratuite. Iarasi difera treaba cu saltelutele de sezlonguri. La un hotel la care am fost se plateau. Erau optionale. Cam un euro. Daca vroiai iti luai, daca nu, puneai doar prosopul pe sezlong. Dar era tare, fiind de lemn, asa ca noi am luat.
Intereseaza-te la hotel!
Poze cu Sarah si mami
Filmuletze poznase www.dropshots.com/noki_lara" target="_blank">1 www.dropshots.com/saraly" target="_blank">2 www.dropshots.com/noki_lara2" target="_blank"> 3 www.dropshots.com/Saralyna" target="_blank">4 si www.dropshots.com/saralyna2005" target="_blank">5
Varsta Sarah
Everything matures...eventually!
laurajr spune:
Multumesc mult de raspunsuri !
Plecam marti dimineata cu taromul la Izmir in Kusadasi la Grand Ozcelik.
L-am ales in ultima clipa pt ca noi nu puteam pleca decat in 9 sau 10 iulie si daca initail am vrut Grecia am ales Kusadasi. Reviewuri am citit bune, sper sa nu ne dezamageasca.
Acum ma ingrijoreaza cat mi-ar lua un taxi din Gara de Nord pana in Otopeni ca la 5 dimineata trebuie sa ajungem pt check-in.
laurajr spune:
Ca mi-am amintit..stie cineva daca e convenabil sa-ti schimbi bijuurile de aur la turci? Adicca e gram pe gram plus manopera ? ca m-ar bate gandul sa-mi schimb din cele vechi.