Vacanta in Turcia (2)
Raspunsuri - Pagina 17
Noki_Lara spune:
Gabi, multumesc mult de informatii!
Intrebare: ski-jetul cat costa? Aproximativ, ca probabil difera d ela hotel la hotel? dar datul cu parasuta deasupra apei?
Poze cu Sarah si mami
Filmuletze poznase www.dropshots.com/noki_lara" target="_blank">1 www.dropshots.com/saraly" target="_blank">2 www.dropshots.com/noki_lara2" target="_blank"> 3 www.dropshots.com/Saralyna" target="_blank">4 si www.dropshots.com/saralyna2005" target="_blank">5
Varsta Sarah
Everything matures...eventually!
mada101 spune:
Noi am negociat pt 4 persoane sky-jetul si parasailing ne costa cam 45 de euro de cuplu...acum depinde cat poti negocia...
Noki_Lara spune:
45 de euro cat timp???????
Poze cu Sarah si mami
Filmuletze poznase www.dropshots.com/noki_lara" target="_blank">1 www.dropshots.com/saraly" target="_blank">2 www.dropshots.com/noki_lara2" target="_blank"> 3 www.dropshots.com/Saralyna" target="_blank">4 si www.dropshots.com/saralyna2005" target="_blank">5
Varsta Sarah
madau spune:
Noki Marius a dat 15 euro pe 30 min cu sky jetul. Pretul era de 20 dar ptr ca au fost mai multi au tot negociat si au ajuns pana la suma asta. Parasailing n-am facut deci nut-i pot spune
Madau si Alexia Miruna (15 dec 2005)
www.flickr.com/photos/madau/collections/72157600567493374/" target="_blank">poze pana la 1 an, www.flickr.com/photos/madau/collections/72157600567398541/" target="_blank">de la 1 la 2 ani, www.flickr.com/photos/madau/collections/72157600567608176/" target="_blank">Antalya 2007
www.geocities.com/nov_dec_2005/povesti2005.htm#madau" target="_blank">povestea nasterii Mirunei
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1b04435806e76a5905bfb2&skin_id=4&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">filmulet aniversar
filmuletze poznase www.dropshots.com/madau" target="_blank">1 si www.dropshots.com/Miruna" target="_blank">2
rotty spune:
Ok, multumesc mult pentru raspunsuri. Prin urmare, ne dotam cu banuti din Ro si imi voi folosi talentele de negociator .
Cand a auzit sotul meu ca se negociaza aproape orice, a zis ca ma baga pe mine la inaintare, asa ca ma si vad cu prietena mea negociind excursiile barbatilor!!!. O sa avem grija sa "negociem" in favoarea noastra, cerem comision pentru asta, pentru un shopping un mall...
Ma pregatesc cu nervii si pentru eventuala asteptare in aeroport, dupa cum am vazut ca s-a intamplat, din pacate, in anumite cazuri.
Pupici si vacanta placuta in continuare!
mada101 spune:
Cum aspus si Madau 30 de min sky jetul iar parasailing ceva mai putin...depinde cat te tine...tot intre 20-30 min...
mada101 spune:
Apropo de negociere...sper ca nu ma repet...se negociaza si pretul biletului de autobuz...de fapt nu e bilet are trecut undeve pe o lista preturile...dai si tu cat crezi ca merita
Oricum sa nu luati taxiul...e exagerat de scump...si autobuzele dunt destul de iese si mult mai ieftine.
ana-oana spune:
so, la masaj si alte spa-uri nu a fost nimeni ca sa ne zica niste preturi??
O.
Om intr-adevar bun e numai acela care ar fi putut fi rau si n-a fost.
Nicolae IORGA
miri__b spune:
Ana la fix te-ai gandit!
eu tot caut un hotel cu cat mai multe gratuitati la capitolul asta. dar de ce ai intrebat tu nu cred ca e gratuit nici la BURJ AL ARAB.
astept si eu preturi.
Miri si David - 23.12.2005
Noki_Lara spune:
Madau, buuun pret. Mult mai ieftin ca la noi!
Poze cu Sarah si mami
Varsta Sarah