Vacanta in Turcia (2)
Raspunsuri - Pagina 15
miri__b spune:
Parca am citit de ela resort ca e 700 euro. mai scrieti odata pric ce agentie? nu mai am rabdare sa mai citesc din urma si nici nu mi-am notat de data asta. eu la tez gasesc cu 100 euro /pers si la alte agentii la fel
merci.
Miri si David - 23.12.2005
mada101 spune:
Pupici la toata lumea! M-am intors din vacanta ....nici nu stiu cu ce sa incep...Am fost in Kemer..e ok faza cu soarele care intra dupa munta...oricum dupa 6:30 mergeam sa facem dus..apoi la masa..nu ma deranja ca nu mai e soare.
Nu va sfatuiesc sa plecati cu " Blue Air"...am avut intarziere la plecare ..cam 8 ore am stat in aeroport...la un momedat chiar ne a urcat in avion si ne a dat jos ca e defect......
In mare a fost ok...dar mie nu prea imi place stilul lor de viata...depinde de gusturi...
Am luat excursii...am facut rafting si scufundari ...f tare este! va recomand...e minunat sa sa faci scufundari si sa vezi pestisorii cum sunt in jurul tau....
Va sfatuiesc daca vreti sa faceti excursii sa nu mergeti cu agentiile care ati venit...sa luati excursii de la agentiile turcesti...sunt la jumatate de pret. Noi am luat teapa..dar am vb cu niste norvegieni care platisera jumatate cat am platit noi. CLAR...se negociaza...absolut orice...si oriunde.
Daca vreti shoping..luati autobuzul nu taxiul....
Daca credeti ca va mai pot ajuta cu ceva astept intrebari.
PupMada
mada101 spune:
Am uitat sa va zic...erau 50 de grade la umbra......am nimerit intr-o perioada de maaaaaaaaare canicula..
ana-oana spune:
citesc si nu ma decid unde sa mergem in cele din urma.totusi, am facut un progres: am ramas la 3 hoteluri, dupa ce am fost ferm convinsa ca merg la delphin palace deluxe, apoi la ela quality (n-am gasit locuri la nici unul dintre ele).
acum sunt indecisa intre: Royal Wings, Barut Lara si Maritim PineBeach Resort.
plecam o gasca mai mare cu kupiii dupa noi, care au intre 1 an si 2 luni si 12 ani asa ca trebuie sa-i impacam pe toti: si pe copii, sa aiba ce face 8 zile, si pe parinti, sa nu se urce pe pereti de plictiseala, sa gaseasca un magazinas pt un short shopping, si pe bunici, sa se relaxeze ca sa aiba forte proaspete la toamna...
so, greu de tot, dar ce frumos...
stiti careva ceva de vreunul dintre cele de mai sus? (in afara de Barut Lara, am auzit ca e fff mare - poze n-am prea vazut pe net sa-mi dau seama de locatie).
danke,
oana
O.
Om intr-adevar bun e numai acela care ar fi putut fi rau si n-a fost.
Nicolae IORGA
edit: am uitat sa intreb de preturi extra - rafting, scufundari, masaje, spa-uri etc-uri cam cat costa? aaaa.... si la UAI ai sucuri proaspete incluse?
Moniland spune:
Mada, bine ai venit acasa! caldura mare ....
ana-oana, la IC Santai- Belek era un vitamin bar care aveau sucuri din fructe ce atunci le storceau. Era deschis de la 15-20 cred. Iar la restaurant erau la micul dejun.
Monica
madau spune:
Ana-oana din ce ai spus tu acolo, singurul de care stiu ca se incadreaza cu ce vrei tu e BARUT...exact langa el e si un mall (AKKAPARK), bazarul..deci ai cam avea posibilitati de shopping, asta daca nu vreti sa mergeti la mall-ul din Antalya, care e relativ aproape. O sa incerc sa-ti trimit eu niste poze pe care le-am primit cand vroiam noi sa plecam acolo, din pacate n-am mai gasit bilete atunci.
Royal Wings, repet nu stiu cum e, pleaca cineva sapt viitoare acolo, sa vedem ce zice, asa din poze pare ok.
Geliza bine te-ai intors...pana la urma vad ca suntem pe aceeasi lungime de unda cu Cornelia Deluxe
Madau si Alexia Miruna (15 dec 2005)
www.flickr.com/photos/madau/collections/72157600567493374/" target="_blank">poze pana la 1 an, www.flickr.com/photos/madau/collections/72157600567398541/" target="_blank">de la 1 la 2 ani, www.flickr.com/photos/madau/collections/72157600567608176/" target="_blank">Antalya 2007
www.geocities.com/nov_dec_2005/povesti2005.htm#madau" target="_blank">povestea nasterii Mirunei
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1b04435806e76a5905bfb2&skin_id=4&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">filmulet aniversar
filmuletze poznase www.dropshots.com/madau" target="_blank">1 si www.dropshots.com/Miruna" target="_blank">2
anya spune:
Noi fugim de hotelurile mari. Suntem atat de satui de blocurile cotidiene incat am preferat intotdeauna cazare la vile - evident in complexuri cu all inclusive. Asa ca intre Papillon Belevile si Papillon Zeugma a castigat primul. Pretul era tot pe-acolo, dar la Zeugma cand am vazut 2 blocuri fata-n fata... am zis pas.
Asa ca nu am idee de hotelurile din Lara, care sunt toate blocuri cu diverse forme si nu foarte multa verdeata.
Cornelia..mi se pare cam scump. Rixos-ul din Bodrum il stiu, e ok, dar cu plaja pe ponton de beton- exclus pt copii.
Mare atentie la hotelurile date in folosinta de curand. In autocar cu noi, la intoarcere, era o familie care fusese la nus'ce super hotel dat in folosinta anul acesta si toata ziua se auzea sunet de bormasina, ca nu terminasera chiar tot si mai munceau.
Laura, ziceai de programul topoganelor... nu m-a deranjat pt ca baietii mei nu se dau (cel mic e prea mic si celui mare ii e frica), asa ca m-am dat eu de 2 ori si sotul de 3.
AAA, sa nu uit, INGHETATA era de 2 ori /zi , la masa de pranz si de seara, cat puteai manca (iti puneai singur cate cupe doreai) si de 5 feluri: capsuni, vanilie, lamaie, caramel si ciocolata. Ai mei copii au fost incantati de gogosile de dupamiaza, cu sos de vanilie si cioco+fulgi de migdale si cocos
madau spune:
Uite tocmai vb cu cineva care s-a intors de la PAPILLON AYSCHA..au fost super multumiti..si-s din aia fitzosi..deci cred ca e ceva de capul lui. Cu tot cu copii au fost, cica aveau mancarica ptr bebelusi, chiar si lapte praf le dadeau de la restaurant. Ca tot se vorbea de Papilloane..poate il luati si pe asta in considerare pe lista
Madau si Alexia Miruna (15 dec 2005)
www.flickr.com/photos/madau/collections/72157600567493374/" target="_blank">poze pana la 1 an, www.flickr.com/photos/madau/collections/72157600567398541/" target="_blank">de la 1 la 2 ani, www.flickr.com/photos/madau/collections/72157600567608176/" target="_blank">Antalya 2007
www.geocities.com/nov_dec_2005/povesti2005.htm#madau" target="_blank">povestea nasterii Mirunei
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1b04435806e76a5905bfb2&skin_id=4&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">filmulet aniversar
filmuletze poznase www.dropshots.com/madau" target="_blank">1 si www.dropshots.com/Miruna" target="_blank">2
ana-oana spune:
fetelor, ma omorati!!!
abia ma hotarasem si eu la trei hoteluri si acum veniti cu altele...
pai treaba e asta??? vine septemrbie si eu nu m-am decis inca unde sa merg...
plus ca tipa de la agentie mi-a spus ca in fiecare zi ii vin liste cun stop sales pe turcia, e nebunie...
O.
Om intr-adevar bun e numai acela care ar fi putut fi rau si n-a fost.
Nicolae IORGA
anya spune:
Mancare au pt copii -si un loc special de luat masa cu masute mici si scaunele cu Tweety. Pt bebelusi aveau un "bar" cu legume si carne fierte (blender n-am vazut, dar poate aveau) si cuptor cu microunde sa incalzesti mancarea bb-ului. Lapte praf nu stiu, ca ai mei au trecut de primul an, dar in fiecare seara luam o cutie de lapte UHT de la bar si le dadeam "portia" la biberon, in camera.
Bar de sucuri naturale nu era, dar portocale erau la discretie asa ca poti sa le storci (asta ca sa nu platesti sa le stoarca ei).
Am avut pat (normal, de adult) pt baiatul cel mare si patut/tarc pt cel mic - gratis. La restaurant erau scaune pt bb-i.
Fratele meu a fost la Papillon Belvil anul trecut si anul asta merge din nou la sf. lui august.