Vacanta in Turcia (2)
Raspunsuri - Pagina 14
dalma spune:
Va multumesc tuturor pentru raspunsuri si sfaturi. Ceea ce faceti voi aici este minunat si de un real ajutor pentru noi toti.
Am decis sa asteptam ofertele speciale pentru septembrie si vedem atunci ce alegem.
roxanaz spune:
tot colindand pe site-uri am vazut aceasta postare referitoare la Tez Tour....sinera sa fiu m-a cam pus pe ganduri!
http://forum.softpedia.com/index.php?s=&showtopic=195933&view=findpost&p=3027717
si eu care fugeam de rusi...
sper ca totusi la Oludeniz sa nu se inghesuie prea multi!
Moniland parca voi plecati tot cu Tez Tour?
Marina spune:
sarumana de impresiile cu ela resort...aku sper sa ni se para si noua asa fain mai ales ca stim cam la ce ar trebui sa ne asteptam intrucat am mai fost de cateva ori in turcia.
cu ce agentie ai fost?
anya spune:
Vreau inapoi in Turcia...
A fost super. 10 zile in care am lenevit, am dormit de dupa-amiaza, am mancat..(nu vreau sa ma urc pe cantar:)) si evident am facut baie si plaja. Seara: plimbareala si irish-cream + nitelus dans, artificii...
Am fost la Papillon Belvil si m-as intoarce si maine acolo. Poate putin cam multa lume, dar peste tot hotelurile functioneaza la capacitate maxima, asa ca nu as avea vre-o sansa. Poate in octombrie.
Cat despre rusi sau macar vorbitori de rusa... f multi. Am aflat ca hotelurile care se respecta angajeaza personal cunoscator de rusa sau chiar din zonele vorbitoare (era o fata din Ucraina cu care am vorbit). Nu am avut probleme cu ei (doar ca ma zgarie rusa la urechi). Nici cu romanii nu mi-e rusine. Era o familie stil D-nul Goe. Copilul, saracul, nu stiu daca era chiar ca Goe, dar Mamitica si Tanti Mita precis erau. Iar in aeroport cine urla: "Nasulee, vezi ca mi-am uitat punga!!!" de s-a intors juma' de aeroport sa vada unde "arde".
Cat despre rezervarea la piscina daca "aruncai" prosopul pe la 8.30 aveai pe alese. La 10 gaseai locuri, dar mai trageai un pat, mai impingeai o umbrela... La restaurant daca nu gaseam masa de 7 persoane asa, la prima vedere, vorbeam cu "nenea sefu" si in 3 minute ne aranja o masa, cu tot cu scaun de bb.
Una peste alta, servicii de 5*. Asta e al 6-lea an in Turcia asa ca deja stiu cum sta treaba. Din toate-n care am fost sau vazut, asta e pe locul 1.
anda77 spune:
marina, o agentie oarecare din bucuresti, care "distribuie" pt Tez Tour. Vacanta placuta la Ela!
mami de poet(09.12.2005)
poze cu puiutul meu, Nichita-Andrei
www.dropshots.com/nichita" target="_blank">filme cu puiutul meu, Nichita-Andrei
www.onetruemedia.com/shared?p=1b0ac86d3df77a7c0a7ba6&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">montaj anual
"cel mai bun dar pe care il putem face copiilor nostri este sa stie ca sunt iubiti"
Moniland spune:
Da, roxanaz, eu am fost prin compania Tez Tour. Doar cuvinte de lauda pentru ei. Foarte bine organizati. Iar in legatura cu ce s-a zis pe alt forum daca e vorba de ora de plecare, noi am plecat din Bucuresti la 13,30 iar initial s-a spus la 9,40. Dar am fost anuntati cu o zi inainte si ne-am putut organiza. La intoarcere s-a afisat cu o zi inainte ora la care trebuia sa fim in fata hotelului sa ne ia autocarul si ora de zbor si s-a respectat. Ideea e ca e cursa charter care nu are ore fixe ca un zbor de linie, asta din cate am inteles. Da, Tez Tour este o companie rusa care a intrat la sf lui mai pe piata romaneasca si care au preturi bune.
Pe noi nu prea ne luau pe rusa ca-l confundau pe sotul meu cu un olandez (inalt, saten, ochi albastri), iar cand aflau ca suntem din Romania, de discutiile cu fotbalul nu ne mai scoteau. Noroc cu sotul care iubeste fotbalul. Iar apoi ne-au tratat regeste. Asta la hotelul unde am fost noi.
Monica
Laura T spune:
Anya, daca tu zici ca la Papillon Belvil e pe locul 1 din 7 hoteluri in care ai fost in Turcia, inclin sa cred ca am devenit eu prea pretentioasa. Ca totusi am gasit puncte slabe la Papillon Zeugma... Imi poti spune la ce hoteluri ai mai fost ca sa fac o comparatie?
Pt la anul inclinam spre Rixos Premium dar Gabriela a zis ca nu prea face banii (mai scump ca Papillon Zeugma cu vreo 40-50%) sau spre Cornelia De Luxe Resort, tot din Belek...sau spre Royal Wings sau Delphin Palace din Lara....dar nici nu stiu ce sa zic, sa mai merg in Turcia sau sa schimb cu altceva? Ma refer la una din vacantele petrecute cu si pentru copii, ca la restul...am numai idei nastrusnice pe care le-am tot pus in aplicare sau sunt in plan...
Deci nici nu am venit bine si ma informez pt la anul...Ca pt restul vacantelor de anul acesta e treaba stabilita deja...
Laura si bebitele: Bianca (14 aprilie 1999) si Ramona (17 mai 2002)
poze_cu_fetele_mele
poze_noi
Noki_Lara spune:
Moniland -
quote:
Pe noi nu prea ne luau pe rusa ca-l confundau pe sotul meu cu un olandez (inalt, saten, ochi albastri), iar cand aflau ca suntem din Romania, de discutiile cu fotbalul nu ne mai scoteau. Noroc cu sotul care iubeste fotbalul. Iar apoi ne-au tratat regeste. Asta la hotelul unde am fost noi.
Asa patim si noi. Sau ne mai confunda cu nemti. Iar de anul asta cand o vor vedea pe fii-mea cea roscata cred ca o sa zica ca e pui de viking...
LauraT- in Bodrum predomina englezii, cel putin in zona Gumbet care e mai d etineret si und evn gasti mari de tineri. cam zgomotosi si betzivani,dupa parerea mea. In ziua cand am ajuns noi la hotel unul se inneca in piscina sub privirile noastre de beat ce era! Noroc ca pana la urma a supravietzuit.
Diana2004- pai cum sa ma supar? Nici gand de asa ceva! Ma bucur ca v-a placut in Turcia. Si io-s fana!
Poze cu Sarah si mami
Filmuletze poznase www.dropshots.com/noki_lara" target="_blank">1 www.dropshots.com/saraly" target="_blank">2 www.dropshots.com/noki_lara2" target="_blank"> 3 www.dropshots.com/Saralyna" target="_blank">4 si www.dropshots.com/saralyna2005" target="_blank">5
Varsta Sarah
Everything matures...eventually!
madau spune:
LauraT eu iti recomand cu caldura Delphin Palace, e super, e foarte mare resortul, noi ne-am simtit super. Saptamana viitoare pleaca niste prieteni la Royal Wings, am sa va spun cum a fost si acolo. Insa hotelul meu de suflet..ramane Cornelia Deluxe
Madau si Alexia Miruna (15 dec 2005)
www.flickr.com/photos/madau/collections/72157600567493374/" target="_blank">poze pana la 1 an, www.flickr.com/photos/madau/collections/72157600567398541/" target="_blank">de la 1 la 2 ani, www.flickr.com/photos/madau/collections/72157600567608176/" target="_blank">Antalya 2007
www.geocities.com/nov_dec_2005/povesti2005.htm#madau" target="_blank">povestea nasterii Mirunei
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1b04435806e76a5905bfb2&skin_id=4&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">filmulet aniversar
filmuletze poznase www.dropshots.com/madau" target="_blank">1 si www.dropshots.com/Miruna" target="_blank">2
geliza spune:
sa va zic si eu, dupa ce v-a mai zis si laura cam cum a fost....noi am avut niste colegi la Cornelia si am fost in vizita....mi-a placut la nebunie....am zis...la Rixos nu m-as duce ca acolo platesti aqua parkul de care noi nu prea ne bucuram (sotul e mai conservator, cica sa ramanem cu picioarele intregi), la Zeugma nu m-as mai duce fiindca nu "m-a dat pe spate"....as incerca Cornelia de luxe.....
Eliza, Ilinca (7 aug 2006) si Mara (24 ian 2002)fete cucuiete
www.flickr.com/photos/12803220@N00/" target="_blank">alte poze
"Tot ceea ce se petrece are un anumit sens"(Gabriel Garcia Marquez)