Informatii utile Constanta (9)
Raspunsuri - Pagina 3
![](images/user_woman.png)
AngeliquedeS spune:
quote:
Originally posted by maria08
Angelique:Multumesc! Sa stii ca eu sunt constienta ca sansele sunt ffff reduse, dar totusi sper ca Bunul Dumnezeu imi va implini si mie visul!! Tu ce mai faci? Esti bine?
Da, Maria,sunt bine,multumesc de intrebare,pana acum nu am avut absolut nici o problema si la cat de nesanatoasa sunt eu chiar si asta ma sperie
![](icon_smile_big.gif)
Pupici,
Angelique
![](gravida.gif)
noi 2, poze, povestea nuntii, luni de miere...
![](al9leacer.gif)
![](copilas.gif)
Mare, Munte, Flori
![Mergi la inceput Mergi la inceput](icon_go_up.gif)
ioana_p76 spune:
Buna fetelor!
N-am mai intrat ca nu am avut noutati, dar am citit tot ce-ati scris voi.
Mav imi pare f. rau pentru ce s-a intamplat... Sper sa reusesti sa iti revii repede cu ajutorul lui Sebi.
Mada iti multumesc ca te-ai gandit si la noi
Kris abia astept sa ne povestesti cum a fost la control. Iti doresc sa fie totul in regula cu bebe sa nu ai nici un motiv de ingrijorare!
Madlen imi pare rau sa aud ca ai un fiv nereusit..si eu la fel..sper insa sa fie cu noroc in toamna!
Si special pentru Maria
hai sa maresti lista de
toate fetele!
Ioana
madaluta spune:
pai dc e bal ..bal sa fie:
andicu
maria]
Madalina +Darius Cristian ( 14.12.2006 )
poze Darius-luna a VI-a
SITE FULGULETI,
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/mav/mav.jpg)
mav spune:
mada, vreau si io la baaaal!!!!!!!! hihihi...aseara am fost pe la real si aveau aia acolo muzica salsa... pusa pe amplificator.... sebi a tzopait incantat... imi venea si mie sa dansez... am pus cateva poze recente cu sebi aici (cele din parc sunt chiar de aseara).
andicu, mai esti pe aci?
maria, abia astept vestile bune!
mamacita, lulu, va simtiti bine pe caldurile astea?
va pup pe toate!
Mami de Sebi (04.02.2004)
"Iubirea ne face sa plonjam in necunoscut si apoi ne da curajul de a rezista!" (Pam Brown)
madaluta spune:
apropo de dans..cine stie pe unde se tin cursuri de dans??M-ar interesa si pe mine..cred k e o metoda de a slabi mult mai usoara si mai placuta...ce ziceti? incercam???
Mav... ai baiat mare, nu gluma..si frumos nu mai spun....
Madalina +Darius Cristian ( 14.12.2006 )
poze Darius-luna a VI-a
SITE FULGULETI,
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/mav/mav.jpg)
mav spune:
asa... madaluta... complimenteaza-ma....
...uneori ma gandesc ca-s o nesimtita ca cer prea mult de la viata, am un copil absolut minunat... si parca nu-mi ajunge....
sotul meu imi propusese niste cursuri de dans, dar era un moment nepotrivit, insa acum.... incepe sa-mi surada si mine ideea! hai, ca te anunt eu cand aflu amanunte.
in legatura ce creditul acela despre care am vorbit noi, era vorba de brd, am auzit si azi la radio.
Mami de Sebi (04.02.2004)
"Iubirea ne face sa plonjam in necunoscut si apoi ne da curajul de a rezista!" (Pam Brown)
madlen spune:
quote:
Originally posted by ioana_p76
Madlenimi pare rau sa aud ca ai un fiv nereusit..si eu la fel..sper insa sa fie cu noroc in toamna!
Ioana
Si mie imi pare rau pentru ca nici voi n-ati reusit; v-am urmarit toata povestea la FIV in Ungaria. Dar, asa cum si tu ai spus, speram sa fie bine data viitoare.
![](pupic.gif)
You live only once, but if you live right, once it.s enough.
AngeliquedeS spune:
Fetelor!!!!!!
Acum m-am intors de la eco si am vazut bebele, eeeee...... BAIETZEL!!!!! A spus doctorita ca mai mult ca sigur e baiatzelsi am vazut chiar si noi,foarte bine, ce are intre picioruse!!! Doamne, dar sa vedeti ce nebunatic era, misca intr-una se dadea peste cap, isi puneamanutza la capsor, era cand cu capul cand cu fundul, cand intr-o parte,m-a terminat, tati a inceput sa planga de emotie! Doamne, ce minune! A spus ca totul e bine,lichid destul, placenta in regula,totul normal!!
Pupici,
Angelique 13+
noi 2, poze, povestea nuntii, luni de miere..., bebe, cum creste
Mare, Munte, Flori
criss_2081 spune:
Kris felicitari pentru baietel, sa fie sanatos si mancacios!
Maria ma rog pentru tine si sa ne dai si tu o veste buna peste cateva zile!
Mavam fost trista si am citit cu sufletul la gura toate postarile tale, dar in acelasi timp te admir, esti o mamica adevarata!
va pup pe toate