Informatii utile Constanta (9)
Raspunsuri - Pagina 2
mav spune:
quote:
Originally posted by maria08
Mav, Madaluta: Multumesc ca va ganditi la mine! Nu pregatesc nici o surpriza.....astept sa vad ce se intampla, dar sunt simptome care anunta rushii: ma dor sanii, un pic si burta.....
La mine... simptomele astea... au anuntat ultima sarcina....
Hai sa fie cu noroc!!!!!!!!!!!
Mami de Sebi (04.02.2004)
"Iubirea ne face sa plonjam in necunoscut si apoi ne da curajul de a rezista!" (Pam Brown)
mav spune:
tocmai am citit si la "durerea..." ca i-a mai aparut cuiva o a doua liniuta slabuta... imi plac asa mult vestile astea buuuune!!!!!!!!
madlen spune:
Buna, fetelor! Nici eu nu v-am mai vizitat de mult pentru ca nu am noutati. Am intrat sa-i transmit lui Andicu ca ii tin pumnii la marea intalnire cu bebe Filip. Maria08, tu cand faci testul? Trebuie sa pregatim sampania la rece, nu?
You live only once, but if you live right, once it.s enough.
maria08 spune:
Madlen: Ma bucur ca ai mai trecut pe la noi! Tu ce planuri ai? Poate ne pui si pe noi la curent... Cat despre sampanie, cu placere!
andicu spune:
Flisa, Mav, Mada, Maria si Madlen , va multumesc pt galerie! eram eu calma, dar m-ati emotionat cand am vazut cate fete ma sustin! chiar daca plec duminica la bucuresti, o sa incerc sa mai intru pe net pana miercuri, asta numai daca sunt inca pe picioare si cu Filip in burtik!
Maria, tin pumnii strans si iti fac si galerie, ca se elibereaza un loc la in listuta ( al meu ) si il pastrez pt tine, ce zici? simptomele alea pot fi f bine si de sarcina! uite aici galeria:
Flisa, felicitari pt voinicul harnicut! va uram sa fiti pe picioarele voastre cat mai repede!
Andicu 36+Filip Gabriel
AMR 10 zile
Ultimele poze cu burtik
Camera bebe Filip
AngeliquedeS spune:
Si eu cu galeria,si eu, si eu!!!! Si pentru Andicu si pentru Maria!!! Haideti ca abia astept sa va trec pe listuta!!!!
Pupici,
Angelique 12+
noi 2, poze, povestea nuntii, luni de miere..., bebe, cum creste
Mare, Munte, Flori
maria08 spune:
Andicu: Cu mare, mare placere as ocupa locul tau!! Ce bine ar fi!!!!! Multumesc pentru galerie! Ai grija sa fii o mamica puternica, fara prea multe temeri!Sa ai incredere ca esti pe maini bune!
maria08 spune:
Angelique: Multumesc! Sa stii ca eu sunt constienta ca sansele sunt ffff reduse, dar totusi sper ca Bunul Dumnezeu imi va implini si mie visul!! Tu ce mai faci? Esti bine?
madlen spune:
quote:
Originally posted by maria08
Madlen: Ma bucur ca ai mai trecut pe la noi! Tu ce planuri ai? Poate ne pui si pe noi la curent... Cat despre sampanie, cu placere!
Eu, ce sa-ti zic: am la activ una bucata FIV nereusit, mai am cateva analize de facut, si ne intoarcem cu forte proaspete in toamna, la aceeasi echipa dr. T si dr. Matei, dar speram ca intr-o noua locatie. Pana atunci, rabdare si... multa relaxare. Te pup, si pana la urma nu mi-ai raspuns pe cand testul, ca eu am pregatita sampania deja...
You live only once, but if you live right, once it.s enough.