Jaluzele verticale sau clasicele perdele
Raspunsuri - Pagina 3
Deanny spune:
Vali, este foarte prompta, multumesc, dar nu reusesc sa vad pozele tale, nu-mi merge de ceva vreme site-ul webshots...
tanima_i2002 spune:
Vali, tu ai ales o solutie diferita de a prinde roletele, de aceea cred ca nu ar da bine cu perdea, intradevar, eu am ales sa le prind direct pe geam ptr ca am grinzi la geamuri si daca le prindeam pe perete erau prea departe de geam, astfel ca la mine sunt ca orice jaluzele normale. O sa incerc sa fac si eu niste poze, dar poate maine. Eu insa tot pe webshot am cont.
Mamica lui Rares (15 oct 2006)
poze diverse
Botez Rares 7-8 luni Litoral 2007
Deanny spune:
Vali, aici merge, merci frumos! Foarte frumoase roletele!!!De unde le-ai comandat? Si intr-adevar nu mai merg perdelele la tine.
Mamica lui Rares, si eu am grinzi la geamuri, as fi curioasa cum vine la tine - de unde ai comandat roletele? Eu vroiam in principal pentru balcon dar merita sa ma gandesc si pentru camere.
Multumesc frumos,
tanima_i2002 spune:
Iaca si roletele mele, mai simple decat ale valentinei, de la camera baiatului , birou si camera nostra
Imi cer scuze ca am incarcat pozele intr-o parte, dar aseara eram destul de obosita si nu am realizat.
Eu le-am cumparat de la reprezentanta Roll Designe din Pitesti si cred ca si Vali la fel, din cate stiu eu in Pitesti ei le cam distribuie, dar mai sunt si firme care monteaza termopane si au si asa ceva. Poti sa dai si o cautare pe net si gasesti multe firme in bucuresti, eu vazusem pe net si apoi am vazut in oras.
Mamica lui Rares (15 oct 2006)
poze diverse
Botez Rares 7-8 luni Litoral 2007
valipop spune:
Da. Roll Design (Pitesti). Cam scumputze, ce-i drept, da' merita.
OanaAlina, scuze ca ti-am monopolizat subiectul.Tu ce alegere ai facut?