Jaluzele verticale sau clasicele perdele
Raspunsuri - Pagina 2
nelis spune:
Jaluzelele verticale sunt si ele intr-o paleta larga de culori, texturi si modele. eu am ales aceasta varianta pentru ca pana la urma sunt ok daca faci alegerea corecta si costa mai putin decat o perdea.
Eu le am de 1 an su nu s-au murdait deloc iar daca va fi cazul le duc la curatatorie.
Sunt super ok,daca faci alegerea corecta camera sigur nu va arata ca un birou si sunt si practice.
Sicces in alegerea ta!
flisa spune:
Subscriu la ce a spus asi. Cred ca sunt mult mai elegante niste perdele putin vaporoase.
Rares
baietelul mamii
LuisaTL spune:
Buna,
Sunt atatea modele de perdele din voal, matase..etc superbe de nici nu stii ce s-alegi. Consider ca intr-o casa sunt mult mai potrivite. Dau senzatia de intimitate, caldura...Poti alege ceva care sa se potriveasca felului tau de a fi.
Pentru draperii verticale as opta la balcon, eventual bucatarie. Dar in rest...nu. Ca doar nu-mi aduc biroul acasa.
Luisa, mami de Dorothy (24 nov 2004)
anamaria spune:
eu am ales varianta jaluzelelor verticale.
le-am montat in 1999, cand am luat apartamentul. le-am spalat de atunci o singura data, in masina de spalat: facute sul, cat sa incapa in mashina, legate ca sa nu se desfaca, program de rufe delicate.
s-au spalat bine, asta era acum vreo 2 ani.
suint tratate antimurdarie si le aspir mereu, sincer chiar nu imi par murdare. cu perdelele era o adevarata teroare, din 2 in 2 luni ma punea mama sa le dau jos si sa le atarn la loc umede... (si cum am 1,5 m inaltzime va dati seama ce placere deosebita...)
asa ca mi se par super comode jaluzelele verticale, acum au aparut mul mai multe modele si texturi decat cand le-am luat noi...
cand ma mut cred ca voi alege perdea doar la dormitor, in sufragerie sigur raman fidela jauzelelor. (lenea sa traiasca )
_
ANAMARIA, mama soldatzeilor de plumb
Bogdan - 04.07.2000 si Tudor - 13.06.2003
poze cu frumosii mei (si nu numai )
DRAGOSTEA NU INSEAMNA DOI OAMENI CARE SE PRIVESC UNUL PE ALTUL, CI DOI OAMENI CARE PRIVESC IN ACEEASI DIRECTIE ! Antoine de Saint-Exupery
tanima_i2002 spune:
Brrrrr!!! Chiar ca nu imi plac deloc jaluzelele verticale. Dau intradevar impresia de cabinet medical, scoala, magazin alimentar, ce vrei, mai putin casa si mai ocupa si foarte mult spatiu. Au aparut acum roletele care nu sunt nici scumpe si se vad si foarte frumos, gama larga de culori si modele, cu diferite tipuri de prindere, incastrate in rama sau nu. Eu am adoptat aceasta metoda ptr toate camerele. La bucatarie am optat ptr o perdea mai inchisa la culoare ca sa nu intre soarele si atat. Iar la sufragerie voi pune cu siguranta perdele, mi se pare mai clasic, mai elegant.
Mamica lui Rares (15 oct 2006)
poze diverse
Botez Rares 3-4 luni 4-5 luni 5-6 luni 6-7 luni 7-8 luni
Deanny spune:
Tanima_i, in camerele in care ai pus rolete nu ai mai pus nimic, nici perdele? Eu as vrea sa pun rolete la geamurile termopan de la balcon - crezi ca ar da bine?
valipop spune:
quote:
Originally posted by Deanny
Eu as vrea sa pun rolete la geamurile termopan de la balcon - crezi ca ar da bine?
Deanny
Nu da bine... Da foarte bine! Si eu am pus rolete in toata casa: la copii cu model pentru copii, la bucatarie cu model specific, in sufra si in dormitor asortate cu culoarea peretilor.Eu am spart balcoanele si le-am inclus in spatiul camerelor, deci roletele sunt puse pe geamurile (termopan) de la balcoane si iti spun sincer ca arata fff bine.
Cum sa mai pun perdele peste ele? Le-as strica tot farmecul.
Deanny spune:
quote:
Originally posted by valipop
Nu da bine... Da foarte bine! Si eu am pus rolete in toata casa: la copii cu model pentru copii, la bucatarie cu model specific, in sufra si in dormitor asortate cu culoarea peretilor.Eu am spart balcoanele si le-am inclus in spatiul camerelor, deci roletele sunt puse pe geamurile (termopan) de la balcoane si iti spun sincer ca arata fff bine.
Cum sa mai pun perdele peste ele? Le-as strica tot farmecul.
Multumesc, Valentina! Dar daca vreau sa pun rolete la balcon cred ca la camere trebuie totusi perdele si draperii...Ai cumva o poza cu roletele tale?
Tks
tanima_i2002 spune:
Deanny, eu am rolete la camere si am si perdele. La camera noastra am rolete de o singura culoare si perdea alba cu figuri geometrice prin ea, destul de simpla si da foarte bine, la birou am numai rolete dintr-un material cu striatii, iar la copil in camera am rolete de culoarea camerei (albastre) si perdea cu desene specifica ptr copii. Eu cred ca da bine si asa si asa. O sa incerc sa caut o poza care contine si roletele.
Mamica lui Rares (15 oct 2006)
poze diverse
Botez Rares 7-8 luni Litoral 2007
valipop spune:
Deanny, vezi ce prompta sunt?
Fac o precizare: apart. e pozitionat astfel incat "curiosii" nu prea pot sa vada nimic, chiar daca nu as avea nimic la geamuri.
[URL=http://good-times.webshots.com/album/561333302AIbKSf][IMG][/URL]
Tanima, poate ne arati si versiunea rolete + perdele, nu de alta dar poate imi schimb si eu parerea!