Fulguleti de noiembrie decembrie 2006 (54)

Raspunsuri - Pagina 23

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns aelita spune:

sa va spun si voua :

noi avem certificatul de nastere al Sofíei din tara in care se nascu.
si ca sa ii facem pasaportul romanesc ,sa putem veni si noi in tara cu ea,am fost la Ambasada si am facut tot felul de imputerniciri pe-acolo..Eu inca nu am cetatenia,probabil la anul,am rezidenta permanenta ,iar copilul e cetatean roman,bineinteles.
La Ambasada ne-au cerut adresa din Romania ,ca sa o treaca pe certificatul ei de nastere.
noi nu avem nici o adresa in Romania,ca nu detin proprietati,si au zis sa dam adresa de pe buletin.
adresa de pe buletin,barbatu-meu o are la parintii lui(de unde a plecat de la 18 ani),eu o am tot pe a lui,ca acum doi ani cand am fost in tara,eu ramasesem cu buletinul ala vechi gen carnetel si am zis sa-l fac tip nou si la fel mi-au cerut adresa din Romania.pai nu am nene,adresa,ce sa fac,sa dau adresa celor la care vin in vacanta in Romania??? am dat adresa socrilor,la fel,ca adresa mamei nu o mai stiu,bai e o viata de cand nu mai stau acolo! cine dracu mai stie scara,bloc?
in fine,ce mi se pare mie FALS IN ACTE,e ca pe fii-mea o vor trece nascuta in orasul in care ne-am nascut NOI,in Romania,dupa adresa pe care o avem pe buletinul romanesc.
eu am cumparat casa aici,am nasut aici,de ce nene imi pune o adresa care nu e a mea,o adresa la care nu am stat in viata mea ecat in vizita ???
si cum sa puna ca fii-mea s-a nascut la colo-n sudu tarii,daca ea s-a nascut aci??
voi ce ziceti?asta nu e fals in acte direct de catre Ambasada????
in cazul asta,s-a dublat popolatia noi nascutilor,ca apar anscuti si in strainatate ,si in Romania.
cica creste natalitatea in Romania,pai asa cresteeeee,cu noi astia de peste hotare .astia e aici ma aduna si pemine la socoteala,ca normal ca le-am crescut popolatia,dar si romanii ma baga la ei la dosare,ca sa nu ramana mai prejos!
eu inteleg,e cetatean roman INCA,dar cums afaci fals in acte??

la votare,cand am fost cand cu referendumul,la fel m,i-aiu cerut aia adrsa din Romania.am ramas asa cateva secunde....CE ADRESA SA DAU DACA EU NU LOCUIESC IN ROMANIA SI NU AM PROPRIETATE ACOLO?
si noroc ca a zis barbatu-meu adresa lui de la ma-sa,ca o mai tine minte,ca eu nici atat nu le stiu!

care stiti chestii din astea?? mie mi se apre fals tot ce au facut ei.

S.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aelita spune:

mamaana,felicitari pt casa !!! sa o stapaniti sanatosi,sa fie intr-un ceas bun!!!!

ktrinel cum sa stai sa o pazesti ca nu mai respira?????
e copil mare acum,poate sa doarma pe burta,poate sa ridice capul,poate sa se rasuceasca dca ceva ii impiedica respiratia!
dormitul pe burta nu era bin ept primele aptamani,luni,cand pot ramane cu nasul in patura si sa nu s epoata ridica.
chiar si cand erau mici ei au instincte f bune,nu mor asfixiati,misca din cap,dar se pune aproblema ca fiind prea mici,nu pot sa ridice caputul ..

S.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns asiza spune:

quote:
Originally posted by kikineata

asiza, hai ca asa m-am suparat ca am uitat ca tu esti in cluj. A venit urocultura si cred ca e o a treia infectie urinara. Oricum data asta le repet de 4 - 5 ori ca mereu am surprize la un laborator pozitiv, la unul negativ si tot asa. Dar daca se reconfirma cu siguranta ii voi face si Sarei cistografie si urografie.

KIKINEATA mami de SARA MARIA (16 noiembrie 2006)

Ma gandeam c-ai venit in Cluj, sub acoperire, si nu vrei sa se afle ...

Revenind la lucruri serioase...intreab-o pe Ralumat, ca si ea a facut cistografie la bb...Si sanatate multa multa...

Fe il dau profilactic, am mai spus...asa mi-au spus 2 medici, in unul am mare incredere...tocmai ce terminasem de scris mesajul anterior si mi-a facut Denis un kaki de toata frumusetea ...asa ca, functioneaza faza cu paratul...daca se ingroasa gluma, o sa opresc fierul, pana atunci tin neaparat sa i-l dau. Tratamentul se face 6 saptamani. Multumesc fetelor pentru opinii!

Oana cu Denis Cristian (19 decembrie 2006)
Slideshow Ingerasul nostru drag
www.youngnutrition.net/member/tickers/64637/ticker1.png" target="_blank">Varsta Denis

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bamboletta spune:

Laura-pt hrana groasa noi avem tetina fiziologica de la chicco in forma de stea sau in forma de Y e tot una,mai avem un bibe tot de la chicco cu flux reglabil cu ala sa papam cerealele,in bibe de seara punem cereale fara lapte de la Humana gris cu vanilie 2 masuri
super cadourile sa le folositi cu placere

Dianocica-bine ati revenit
frumoase pozele

Desiree-da ne era dor,cel mai tare imi place poza cu morcovul

Chris80-asa mult va ia electricianul?

Dandusa-ma bucur tare mult ca pleci la iubita ta super traseul

Deea-fugiti la medic,sanatate la puiut

Denis de asiza
Luca de yagmur
adrian de pitikot
Bogdan de miruna 25
Lisa de elise

Danutz-multa sanatate prietenei si la tripleti

A_deju-am zis eu ca analizele sunt ok

Carla-noi papam asa:
-6 dim bibe laptic 210 ml
-11 piure fructe cu 1 masura cereale100-150-200 gr
-15 piure leg cu carnita pui sau vita-100-150-200 gr
-18-cereale cu lapte cam 150 gr
-23-bibe cu lapte si 2 masuri cereale-210 ml
avem zile cand sarim fructele sa legumele si papam laptic
apa nu vrea si nicu sucuri de fructe,bea ceai cam 200 ml pe zi

Flore-vai ce scumpica e Alessia la iarba verde

Alexandra-ce-i place lui Mark sa se balaceasca

Aelita-nu prea ma pricep dar tare ciudata treaba,ea s-a nascut in strainatate si pe certificat sa scrie ca s-a nascut in romania ceva nu e in regula

gata sunt cu cititul la zi ma duc sa ma intind putin ca mie somnic

aseara am fost la ziua nasei a fost frumos ne-am distrat,am bagat tort de ciocolata care a fost f bun

BambolettadeAntonia-Gabriela(1 nov 2006)
luna 8
www.youngnutrition.net/member/tickers/61250/ticker4.png" target="_blank">varsta Antonia
www.smi.ro/fulguleti/" target="_blank">Fulguleti nov-dec 2006

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns porumbita80 spune:

Buna fetelor
Am un pic timp liber sa va scriu si eu cat doarme Mario. Sunt terminata nervos si speriata in acelas timp Mario a facut o infectie la putulica de la scutec sa umflat si e rosu.Aseara sa terminat scutecele si am luat de la nonstop habar nu am ce firma sunt dar copilu a facut infectie dimineata sa trezit cu putulica umflata si rosie si tipa saracutu de el il ustura cand facea pipi. Fuga cu el la cabinet doctorita nea pescris ceva , vin acasa la copil curgea o secretie galbuie din putulica sunat pediatra da-i fuga cu el la urgenta la spital. la vazut doctoru si nea zis sa-i facem baita la 2 ore in ceai de musetel si sa-i pun compres cu rivanol daca nu face pipi pana diseara trebuie sa-i bage sonda. Tremur toata nu am avut cu el pana acum nici-o problema si acum uite na. Fiti atente la ce scutece bagati.Ma simt asa vinovata.El saracutu nu intelegea nimic ce se intampla cu el doctorul il consulta el radea la el mi se rupea inima.Si aseara ne buguram de el era vesel, tasu nu mai poate de bucurie ca de 4 zile zice si tata si culmea de cand a descoperit ca poate zice tata numai asta zice a uitat de mama ca zicea si mama.
Fetele care aveti probleme cu refuzul laptelui nu va faceti griji e temporar si noi am trecut prin asa perioada ma bucuram ca manca 300 ml pe zi dar a revenit la normal, acum am ajuns din in jur la 1 l pe zi.Acum urmaresc sa vad daca face pipi asa mii jale de el de nu mai pot imi vine sa ma bat singura de greseala mea ca bag tot kk la copil.Am cascat gura si nu am vazut ca se termina scutecele.Sper sa nu ajung la spital din nou cu el.

Am vazut pozele la toate fetele sunt niste printese toate.
Laura nu renunta la alaptat am facut eu greseala asta si copilu a suferit si nici in greutate nu a luat asa bine.Baga si tu mai multe lichide in tine sa schimbi compozitea laptelui o sa-si revina.Te rog nu renunta spre bine lui Dani cel frumos si voios.

Bambo nu sunt sigura dar creca ieri v-am vazut prin Alexandru am fost si noi seara pe acolo am luat sandalele alea care stii tu.

Imi cer scuze ca nu raspund la toate fetele dar tare zapacita acum

MAMICA FERICITA DE MARIO GABRIEL
(31.10.2006)

poze bebita Mario Gabriel

www.geocities.com/mami_nov_dec_06/" target="_blank">
cei mai frumosi fulguleti

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns deeaA spune:

Multumesc mult fetelor ca mi-au raspuns asa de repede,ca intrasem in panica ,oricum am fost la pediatra(ca avea program abea de la 3),are rosu in gat luam Cefaclor si Panadol(sau eferalgan,in cazul in care il vomita si pe asta)si ar mai fi marait asa tare si din cauza la al doilea clont care a spart intr-un colt,eu ranjesc,dar el saracutul
Si un marelui DENIS si LUCHITA !!!!!!

deeaAde DAVID IONUUT 24.12.2006

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alexandra_25 spune:

fetelor sunt disperata.....Mark e la al 5-lea scaun azi...tot moale...nu da semne sa se simta rau...azi ca niciodata a mancat si supica...si i-am dat si orez fiert...si un pic de banana....si tot asa...pana maine cred ca ma ia damblaua!
La cate scaune este ingrijorator???...Culoarea scaunului nu e verde ci mai galbuie.....!
Sunt asa de suparata!!!!!!!!!!!!!!
Se zvoneste ca la noi in oras este ceva epidemie...copii cu diaree si varsaturi.....

alexandra de Mark Andrei 23.11.2006
poze cu Mark
www.bebo.com/Widget.jsp?WidgetId=3662428255&MemberId=3524611238" target="_blank">slideshow Mark
www.geocities.com/mami_nov_dec_06/" target="_blank">Un site cu cei mai frumosi fulguleti

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ktrinel spune:

alexandra, nu cred ca Mark a intrat in contact cu copiii...s-ar putea sa fie doar o coincidenta...mai da-i niste orez, morcov, fiert,...si mai vedeti ...eu zic sa nu te panichezi.daca nu are febra, varsaturi si starea lui e buna...o sa isi revina singur...sunt sigura! hai, curaj, ca o sa fie bine

porumbita, daca e ceva infectie (vorbesti de o scurgere galbuie), cum poate un medic sa iti recomande sa dai cu musetel?? mai departe nu mai zic...sanatate multa !

Deea, sanatate si voua....auzi, dar ai idee cum ar fi putut face rosu in gat? eu tot intreb chestia asta...nimeni nu ma lamureste....ai aer conditionat in casa ? ca banuiesc ca nu beau apa de la frigider ...

aelita, pai asta vroiam si eu sa subliniez ,cat sunt de tampita si de stresata...in loc sa ma bucur de somn...vezi ca ceva nu e in regula cu actele alea...clar!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dia1609 spune:

alexandra, nr de scune/zi nu tb sa depaseasca nr de mese/zi ... da-0i si tu mai multe cerealew de orez si babana dc manca... si nu uita sa-l hidratezi bine.. si sanatate multa

porumbita asta e alergie la scutec, noi am patit de la pampers... du-l la dermatolog, ca stie cel mai bine... noi ne-am chinuit 3 zile pana sa ajungem la dermatolog si cu ce ne-a dat s-a ameliorat in cateva ore... si nu mai zic decat sa nu-l speli cu ceai de musetel, ca ceaiul de musetel intretine infectia!!! mie mi-a zis dermatoloaga niciodata sa nu o spal Oana cu ceai de musetel ... si mai ales atunci cand e iritata sau are bubite, sa n-o spal decat cu apa! ... eu zic sa mergeti la alt medic, nu asteptati pana maine, sa nu faca mai urat... va tinem pumnii si sa va faceti bine!

Dia de Oana (29.11.2006)

poze OANA
luna a-7-a

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns doradora spune:

quote:
Originally posted by Dia1609

quote:
Originally posted by roxanica2006

Intrebari :
1. Daca preparati la aburi legumele, cu ce le diluati pentru piure?? Cu apa, ceai, lapte, faceti si o supica separat, cu ce????
2. aaaaaaaaa

Restul intrebarilor le-am uitat, si erau muuuuulte...

ROXANA si DAVID MIHAI (20.11.2006)
www.dropshots.com/day.php?userid=286023&cdate=20070508&ctime=045559" target="_blank">filmuletz
poze David Mihai
www.geocities.com/mami_nov_dec_06/" target="_blank">David si prietenii lui

eu le prepar in oala cu abur si zeama lor se scurge in vasul de dedesubt... si zeama aia o folosesc

Dia de Oana (29.11.2006)

poze OANA
luna a-7-a

si eu la fel

chris + alexandra
varsta alexandra
bebeii nostri

Mergi la inceput