Fulguleti de noiembrie decembrie 2006 (54)

Raspunsuri - Pagina 24

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns flore26 spune:

AELITA vreau sa/i dau lapte cat de mult timp pot. Intrebam pentru ca nu stiu cam cat e normal sa pape acum. m/am zapacit cu diversificarea asta. naiba stie cat sa/i dau....Ma opresc atunci cand vad ca isi face scarba.

FLORE ALESSIA LIANE ( 16-12-2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns doradora spune:

quote:
Originally posted by Ktrinel

fetele bucurestence, sper ca nu ati iesit azi din casa....aud niste calduri si in zilele ce vin...sau macar stati la umbra....udati bebeii cu carpa din cand in cand, apa sa bea...ofofof....capitala, dulce capitala....nici nu vreau sa imi inchipui ce e pe capul vostru

Ktrinel si Ana Julia (24.11.2006)

am iesit la 9 in parc si era f cald chiar si la umbra. mai nasol e ca maine am treaba pe la primarie si nu stiu daca reusesc sa ma intorc in timp util, cat mai e aerul respirabil pt pisi

chris + alexandra
varsta alexandra
bebeii nostri

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Laura13 spune:

desiree, porumbita nu dati cu rosii! prin intarcat ma refer ca nu il voi mai alapta seara (sincer, daca si la noapte dorm 3 ore, adica de la 5 la 7-8, efectiv CLACHEZ!) si incetul cu incetul lapticul meu se va duce. mai ales ca acusica trebuie sa inlocuim si a treia masa de lapte. asta e, 7 luni zic eu ca nu e putin si daca mai tine lapticul sa ii dau o masa-2 pe zi tot zic mersi!
porumbita sigur e de la scutec??!! oricum.... multa multa sanatate!

Laura lui Daniel - 14.11.2006
Poze Daniel

slideshow Daniel

Mamici din Iasi

www.geocities.com/mami_nov_dec_06/" target="_blank">Fulguleti noiembrie-decembrie 2006

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dia1609 spune:

poze cu jucaria noua aici ... se numeste electronic walker si Oana e inebunita dupa ea... se joaca de zor la ea si se ridica in picioare tinandu-se de ea, chestie care nu-mi prea place, ca si-o poate tranti in cap... pt ca jocul e proiectat pt joaca la sol cu butoanele si animalele care scot sunete/cantecele/si fac lumini si formele de potrivit si de bagat in gauri, si pt impins si ajutat la mers, dar Oana inca nu merge, doar se ridica ... in fine, o sa vedem cum va inlocui premergatorul pe care n-am de gand sa i-l dau... va tin la curent

Dia de Oana (29.11.2006)

poze OANA
luna a-7-a

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns chinico spune:

salutare.
la multi ani pentru Denis si Luca, sa cresteti mari mai flacai, sa papati tot din farfurie si la 8 seara nana la voi in pat fara mar si car..copchii cuminiti..

auras & ktrinel..voi de unde stiti ca e intoleranta la lactoza? daca e la proteina din laptele de vaca? ha?

cald de crapi aici...da sa crapi, mai, sa crapi..
doi brazi in curte aduna o tona de animalute insecticoase care imi ataca puradelul..toata ziua am pazit copilu' ...
copilu' sta in patru labe...pana aici s-a prins cum sta treaba, misterul inaintatului nu l-a dezlegat inca..
eu sunt rupta de oboseala.
ma duc sa ma dusulesc.
pe maine.
copilu' doarme pe burta intr-o veselie..

Beatrice (13.12.2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns desiree spune:

quote:
Originally posted by chinico

salutare.
copilu' doarme pe burta intr-o veselie..

Beatrice (13.12.2006)

si al meu, de cand a descoperit ca poate sta in patru labe, ca se poate rasuci pe burta, face asta si in somn, acum il gasesc mereu intors pe burta, uneori doarme si cu picioarele din spate sub el, e haios tare..m-am ingrijorat la inceput ca se poate sufoca ( el niciodata nu a dormit pe burta cat era nou-nascut, urla de mama focului cand il asezam asa)..acum nu imi fac griji..asa se simte el bine...

desiree si bebe Octavian

pozici Octavian;varsta Octavian;slideshow fulguletz;
Ploaie de stele;

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns a_deju spune:

quote:
Originally posted by aelita

sa va spun si voua :

noi avem certificatul de nastere al Sofíei din tara in care se nascu.
si ca sa ii facem pasaportul romanesc ,sa putem veni si noi in tara cu ea,am fost la Ambasada si am facut tot felul de imputerniciri pe-acolo..Eu inca nu am cetatenia,probabil la anul,am rezidenta permanenta ,iar copilul e cetatean roman,bineinteles.
La Ambasada ne-au cerut adresa din Romania ,ca sa o treaca pe certificatul ei de nastere.
noi nu avem nici o adresa in Romania,ca nu detin proprietati,si au zis sa dam adresa de pe buletin.
adresa de pe buletin,barbatu-meu o are la parintii lui(de unde a plecat de la 18 ani),eu o am tot pe a lui,ca acum doi ani cand am fost in tara,eu ramasesem cu buletinul ala vechi gen carnetel si am zis sa-l fac tip nou si la fel mi-au cerut adresa din Romania.pai nu am nene,adresa,ce sa fac,sa dau adresa celor la care vin in vacanta in Romania??? am dat adresa socrilor,la fel,ca adresa mamei nu o mai stiu,bai e o viata de cand nu mai stau acolo! cine dracu mai stie scara,bloc?
in fine,ce mi se pare mie FALS IN ACTE,e ca pe fii-mea o vor trece nascuta in orasul in care ne-am nascut NOI,in Romania,dupa adresa pe care o avem pe buletinul romanesc.
eu am cumparat casa aici,am nasut aici,de ce nene imi pune o adresa care nu e a mea,o adresa la care nu am stat in viata mea ecat in vizita ???
si cum sa puna ca fii-mea s-a nascut la colo-n sudu tarii,daca ea s-a nascut aci??
voi ce ziceti?asta nu e fals in acte direct de catre Ambasada????
in cazul asta,s-a dublat popolatia noi nascutilor,ca apar anscuti si in strainatate ,si in Romania.
cica creste natalitatea in Romania,pai asa cresteeeee,cu noi astia de peste hotare .astia e aici ma aduna si pemine la socoteala,ca normal ca le-am crescut popolatia,dar si romanii ma baga la ei la dosare,ca sa nu ramana mai prejos!
eu inteleg,e cetatean roman INCA,dar cums afaci fals in acte??

la votare,cand am fost cand cu referendumul,la fel m,i-aiu cerut aia adrsa din Romania.am ramas asa cateva secunde....CE ADRESA SA DAU DACA EU NU LOCUIESC IN ROMANIA SI NU AM PROPRIETATE ACOLO?
si noroc ca a zis barbatu-meu adresa lui de la ma-sa,ca o mai tine minte,ca eu nici atat nu le stiu!

care stiti chestii din astea?? mie mi se apre fals tot ce au facut ei.

S.

booon... in primul rand, nush la ce le trebuie adresa, nu de alta, dar in pasaport chiar nu apare adresa de-acasa (nici nu conteaza care e tara emitenta, pasapoartele sunt cam standard la ora actuala..). copilul intr-adevar este cetatean roman, chiar daca este nascut in strainatate, si chiar daca certificatul de nastere este emis de o autoritate gen stare civila din alta tara. INSA, acest certificat de nastere trebuie transcris in romania (pentru a se inregistra nasterea - in caz contrar, copilul, desi cetatean roman, este inexistent in romania...), eventual la oficiul de stare civila din orasul in care ati voi ultimul domiciliu (sau la cel care a emis certificatul de nastere al mamei)... la rubrica Locul nasterii (sau cum naibii s-o numi, ca n-am chef sa bag ochiul derect pe docoment..) se va mentiona orasul si tara respectiva. pana in momentul in care nu aveti certificatul de nastere romanesc, nu se poate obtine pasaportul romanesc... si daca nu e asa, inseamna ca tot ce lucrez eu de vreo 6-7 ani incoace s-a dus dracu' ... :)))))
offf, sper ca m-am explicat cat de cat "citibil".. e atat de cald, ca abia-mi misc deshtele pe tastatura.........

editez ca n-am zis ce era esential: transcrierea certificatului de nastere se face prin depunerea la oficiul de stare civila a unei traduceri legalizate a certificatului de nastere (cel emis de tara straina) + copie legalizata dupa actul actul original (acelasi certificat de nastere emis de tara straina). apoi, o data emis certificatul de nastere romanesc, se fac aceiasi pasi in obtinerea pasaportului, ca si pt un copil nascut in romania....

Deea, mami de Eric (15.12.2006)

"outside of a dog, a book is man's best friend (..'coz inside of a dog it's too damn dark to read..)"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aka spune:

n-am facut vaccin. are o afta in gurita si din cauza asta nu i-a facut. are si un pic gatul iritat, dar cred ca de la afta. dar ne-a dat tratament: glicerina boraxata cu nistatin, tantum verde, nurofen, ophtamesone si ceclodyne. acum eu nu inteleg de ce sa ii dau antibiotic. nu a facut temperatura, nu curge nasucul nici un alt simpton de raceala. si avem 7,500 kg, adica categoria usoara. asa ca, ce fac ii dau sau nu antibiotic? eu parca inclin spre nu...

Monica de www.totsites.com/tot/mariachristina" target="_blank">Maria Cristina (20.12.2006)

Maria Cristina 1, 2, 3,4, 5, 6

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns a_deju spune:

quote:
Originally posted by aka

n-am facut vaccin. are o afta in gurita si din cauza asta nu i-a facut. are si un pic gatul iritat, dar cred ca de la afta. dar ne-a dat tratament: glicerina boraxata cu nistatin, tantum verde, nurofen, ophtamesone si ceclodyne. acum eu nu inteleg de ce sa ii dau antibiotic. nu a facut temperatura, nu curge nasucul nici un alt simpton de raceala. si avem 7,500 kg, adica categoria usoara. asa ca, ce fac ii dau sau nu antibiotic? eu parca inclin spre nu...

Monica de www.totsites.com/tot/mariachristina" target="_blank">Maria Cristina (20.12.2006)

Maria Cristina 1, 2, 3,4, 5, 6

cam multe pt o simpla afta.. poate banuieste ca o fi ceva cu iritatia aia din gatut, si de-aia a prescris atatea.. dar sa dai antibiotic, hai, asa, sa fie...... ma scuzati.... eu zic sa incerci doar cu glicerina, si vezi cum se prezinta situatia in 24 de ore... daca e cazul, bagi si restul..

Deea, mami de Eric (15.12.2006)

"outside of a dog, a book is man's best friend (..'coz inside of a dog it's too damn dark to read..)"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Laura13 spune:

cine ne voteaza si pe noi www.reclama ilegala - conmsidera acesta un avertisment.ro/bebe.php?cod=2291,2861" target="_blank">aici??

Laura lui Daniel - 14.11.2006
Poze Daniel

slideshow Daniel

Mamici din Iasi

www.geocities.com/mami_nov_dec_06/" target="_blank">Fulguleti noiembrie-decembrie 2006

Mergi la inceput