Fulguleti de noiembrie decembrie 2006 (54)
Raspunsuri - Pagina 21
Dia1609 spune:
quote:
Originally posted by roxanica2006
Intrebari :
1. Daca preparati la aburi legumele, cu ce le diluati pentru piure?? Cu apa, ceai, lapte, faceti si o supica separat, cu ce????
2. aaaaaaaaa
Restul intrebarilor le-am uitat, si erau muuuuulte...
ROXANA si DAVID MIHAI (20.11.2006)
www.dropshots.com/day.php?userid=286023&cdate=20070508&ctime=045559" target="_blank">filmuletz
poze David Mihai
www.geocities.com/mami_nov_dec_06/" target="_blank">David si prietenii lui
eu le prepar in oala cu abur si zeama lor se scurge in vasul de dedesubt... si zeama aia o folosesc
Dia de Oana (29.11.2006)
poze OANA
luna a-7-a
aka spune:
am gasit intr-o carte ca ananasul si pepenele cantalup se pot da la 10-12 luni.
Monica de www.totsites.com/tot/mariachristina" target="_blank">Maria Cristina (20.12.2006)
Maria Cristina 1, 2, 3,4, 5, 6
marinelaf spune:
Am scris un mesaj dimineata pentru Deea dar l-am pierdut, nu am mai apucat sa-l rescriu oricum vad ca a primit raspunsuri de la fete.
Aelita vad ca i-ai dat ceai pentru constipatie Sofiei. Ce ceai i-ai dat? Oare nu gasim si la noi? Pina acum am incercat de toate fara rezultate.
Dandusane bucuram tare mult pentru voi. Asteptam sa ne povestesti cum a fost in "luna de miere".
Vezi ca ma bag si eu la visinata daca mai ai dar sa sti ca eu vin cu pahar mare de acasa ca am liber la alcoale.
La multi ani pentru Denis si Luca. Mamici pregatiti-va ca venim la tort.
kikineata spune:
Asiza, te rog mult poti sa-mi spui unde i-ai facut lui Denis cistografie si urografie si la ce doctor??
KIKINEATA mami de SARA MARIA (16 noiembrie 2006)
alexandra_25 spune:
Va pun un filmulet cu Mark la prima lui balaceala in bazin...va avertizez ca trebuie sa stati cu capul sucit.......sorry...nu m-am priceput....!
www.youtube.com/watch?v=TcsvG2l7AiU" target="_blank">Baie in bazin
alexandra de Mark Andrei 23.11.2006
poze cu Mark
www.bebo.com/Widget.jsp?WidgetId=3662428255&MemberId=3524611238" target="_blank">slideshow Mark
www.geocities.com/mami_nov_dec_06/" target="_blank">Un site cu cei mai frumosi fulguleti
bamboletta spune:
Salutare
In urma rau cu cititul dar recuperez
da ati scris nu gluma
Dia-mersi ,la fel facea si Antonia numai cu fundul in sus statea pana a reusit sa se ridice la patut,acum e alta treaba sa stii ca nu e asa mare Antonia doar de inaltime 75 cm si 7.800kg
Panaa-te asteptam mai des pe la noi
Aelita-Antonia nu a avut codite niciodata cred ca ne confunzi ,mersi de compliment
Teutz,Dianarus,Asiza,Adinazot,Chinico-
Alexandra-nu am tuns-o,asa e ea fara par
facem galerie sa te tii de cura
wow ce frumos cantaretul Mark zicand el pa-pa cred ca te-ai topit
Danutz-
Madaluta-normal ca e mai greu in perioada asta dar deja m-am obisnuit
Asiza-f frumoase pozele
Dandusa-numai cand aud de soacre mi se face parul mai bine ma abtin, cum se iveste ocazia arde-o pe soacra
pt mama ta
Roxanica-eu am zile ca nu mananc mai nimic probabil asa au si ei zile ca nu prea vor papa rabdare si iar rabdare ( eu vb care sunt cu in sus)
Yagmur-multa sanatae lui Luca
mai citesc si revin....
BambolettadeAntonia-Gabriela(1 nov 2006)
luna 8
www.youngnutrition.net/member/tickers/61250/ticker4.png" target="_blank">varsta Antonia
www.smi.ro/fulguleti/" target="_blank">Fulguleti nov-dec 2006
Ktrinel spune:
fetele bucurestence, sper ca nu ati iesit azi din casa....aud niste calduri si in zilele ce vin...sau macar stati la umbra....udati bebeii cu carpa din cand in cand, apa sa bea...ofofof....capitala, dulce capitala....nici nu vreau sa imi inchipui ce e pe capul vostru
alexandra, ce dulce e Mark la piscina !!!!
auras , imi pare rau pt intoleranta voastra la lactoza. poate e trecatoare, asa a fost la noi la 3 luni...am stat pe soia 2 sapt, apoi am reveni la laptele normal fara probleme. sanatate!
anateo. bafta cu gradinita! eu nu stiu cum le da avize fara curte, iarba , ceva acolo...
a_deju, vezi ca motanu e bine....
donia, nu te-ai mai intors ???
flore26 spune:
quote:Cata energie poate sa aiba! Numai bun pentru reclama la bateriile duracel, nu alta! Chiar merita sa stai cu capul sucit
Originally posted by alexandra_25
Va pun un filmulet cu Mark la prima lui balaceala in bazin...va avertizez ca trebuie sa stati cu capul sucit.......sorry...nu m-am priceput....!
www.youtube.com/watch?v=TcsvG2l7AiU" target="_blank">Baie in bazin
alexandra de Mark Andrei 23.11.2006
poze cu Mark
www.bebo.com/Widget.jsp?WidgetId=3662428255&MemberId=3524611238" target="_blank">slideshow Mark
www.geocities.com/mami_nov_dec_06/" target="_blank">Un site cu cei mai frumosi fulguleti
FLORE ALESSIA LIANE ( 16-12-2006)
a_deju spune:
..cred ca problema deja e generala, nu numai la capitala... este inebunitor de cald... abia ma tin pe picioare.. as face un dus, da te pui cu motanu'..vezi sa nu vrea sa stea singur 5 minutele...
ma duc sa mai bag juma' de kil de apa............
Deea, mami de Eric (15.12.2006)
"outside of a dog, a book is man's best friend (..'coz inside of a dog it's too damn dark to read..)"
flore26 spune:
Cate fructe si cereale trebuie sa manance Alessia ca sa nu/i mai dau completare lapte? Ea acum papa vreo 200 gr, dar, daca o pun la san mai suge cateva minute. Daca/i dau mai multa papa scoate afara, nu vomita, dar nu mai vrea. In schimb lapte, da.
FLORE ALESSIA LIANE ( 16-12-2006)