Mama superba a 13 copii
Raspunsuri - Pagina 4
Cristina_C spune:
Am "punctat" faptul ca Anky a scris despre mama la modul apreciativ , a numit-o "superba" si cred ca asa este - nu numai pentru ca arata bine dar si pentru ca a nascut de atatea ori.
Daca acelasi subiect era formulat altfel, ceva de genul:" vai, saraca, cum se descurca?" sau "ce inconstienta sa faca atatia copii, ce-o sa se aleaga de ei?!" sau " e imposibil sa petreaca timp de calitate cu fiecare dintre ei!", deci o viziune negativa, as fi fost tentata sa votez altfel.
anky spune:
quote:
Originally posted by Cristina_C
Am "punctat" faptul ca Anky a scris despre mama la modul apreciativ , a numit-o "superba" si cred ca asa este - nu numai pentru ca arata bine dar si pentru ca a nascut de atatea ori.
Daca acelasi subiect era formulat altfel, ceva de genul:" vai, saraca, cum se descurca?" sau "ce inconstienta sa faca atatia copii, ce-o sa se aleaga de ei?!" sau " e imposibil sa petreaca timp de calitate cu fiecare dintre ei!", deci o viziune negativa, as fi fost tentata sa votez altfel.
Cristina .Da,e superba si la propriu si la figurat...
Anca,Bianca 02.02.03 si Cris 12.05.05
"Happyness is the key to your heart"
danyce spune:
Chiar e minunata mamicutza. Si pt felul in care arata, dar si pt ca a adus atatea minuni pe lume.
Daca eu nu as proceda la fel (adica nu as face chiar atati copilasi), asta nu ma impiedica sa o admir. Si bunica a avut 9 copii si copiii ei mi s-au parut (si inca imi par cei ramasi in viata) cei mai educati si placuti oameni din lume.Si ea a fost cea mai iubita bunica.
Acuma e adevarat ca silueta ei nu a ramas chiar ca a d-nei din linkul postat de Anca, dar tot arata la 80 ca multe femei de 60 de ani.
Daniela Veuger si Alma Bianca 21 octombrie 2004
Alma,poze noi,si mai noi,cele mai noi,nou-noute,
poze yahoo
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=43451" target="_blank">Povestea Almei
anky spune:
Danyce,sa-ti traiasca bunica.Multi ani inainte..
Anca,Bianca 02.02.03 si Cris 12.05.05
"Happyness is the key to your heart"
danyce spune:
Anca, bunica mea din pacate nu mai e printre noi, de aproape 8 ani. De aia m-am si referit la ea la trecut. La 82 de ani, cand a murit, avea inca parul negru...
Daniela Veuger si Alma Bianca 21 octombrie 2004
Alma,poze noi,si mai noi,cele mai noi,nou-noute,
poze yahoo
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=43451" target="_blank">Povestea Almei
irlandeza spune:
quote:
Originally posted by lavinia345
Si a avea copil la 18 ani este foarte frecvent in Anglia.Din cate stiu,in Anglia,nu se incurajeaza avortul deloc,iar daca esti single mother si atat de tanara ,statul iti da si casa si masa pt copil.Inclusiv bani pt hanuitze.
Este f. frecvent a avea copii si la 14-15-16 ani, nu doar la 18. Iar avortul e liber, interdictia e in Irlanda. Deci nu din cauza asta a facut 13 copii, pt. ca nu putea face avort.
Si intradevar , daca te declari mama singura, adica necasatorita, pe langa alocatia copilului lunara, mai primesti o suma anuala, in Irlanda e 1000 euro/copil, plus ca statul plateste chiria , cheltuielile casei, mancare saptamanal. Si unde mai pui ca partenerul ei mai si munceste.Oamenii asta o duc mai bine decat f. multi. Poate de aceea a si facut atatia. Asa ca nu trebuie compatimiti.
Mie mi-e mila de saracii copii care nu pot beneficia de dragostea mamei asa cum ar trebui.
Oricum ar fi, iti trebuie curaj sa faci 13 copii.
Noi 2 singurei
Cum creste pisoiul nostru 12+
speed spune:
quote:
Originally posted by irlandeza
.
Si intradevar , daca te declari mama singura, adica necasatorita, pe langa alocatia copilului lunara, mai primesti o suma anuala, in Irlanda e 1000 euro/copil,
off topic: fara legatura cu subiectul de fatza,irlandeza,primesti banii aia (1000 de euro) indiferent daca esti mama singura sau nu.acea suma se ofera tuturor copiilor sub 6 ani,indiferent de starea materiala a parintilor.s-a implementat la penultima campanie electorala,un fel de praf in ochi,cica sa ajute la "childcare".pai cind o cresa costa 1000/luna,1000 /an e penibil...