Mama superba a 13 copii
Raspunsuri - Pagina 3
anky spune:
quote:
Originally posted by smaranditza
Eu nu vreau mai mult de 3 copii, pentru ca nu m-as descurca sa-i cresc; nu vorbesc de aspectul financiar.
Insa, nu vad care e problema la ei, daca se simt in stare sa reziste psihic; si probabil ca rezista bine, si chiar le place, daca au continuat sa tot faca copii.
Nu inteleg de ce trebuie sa fie toti copiii ingineri, doctori, profesori universitari, mari manageri cu nsphe mii de diplome. "Atunci cine ne-ar mai trage ciubotele?" (vorba lui Creanga)
Daca toti copiii nostri vor ajunge mari intelectuali, cine va mai fi sofer, cine vanzatoare, coafeza, baby-sitter, cine mai culege capsuni, cine mai lucreaza pe santier, etc...????
Sunt multe exemple de familii care au mai mult de 5-6 copii, si toti au functii foarte inalte, si sunt oameni foarte educati realizati pe toate planurile. LA fel cum se pot da exemple si de familii cu un singur copil care a ajuns un vagabond si un drogat, in pofida tuturor lucrurilor pe care le-a avut la discretie.
Mai mult, am prieteni din aceste familii numeroase, care nu doar ca au ajuns foarte sus in ierarhia sociala, nu doar ca au familii faine, dar si ei vor sa aiba cel putin 4-5 copii. Asa ca nu sunt niste frustrati si traumatizati datorita copilariei; din contra. Au amintiri extraordinare cu famila lor, cu party-uri si nazbatii in echipa...etc.
Smarandita,cea mai buna postare de pina acum..
Anca,Bianca 02.02.03 si Cris 12.05.05
"Happyness is the key to your heart"
hannen spune:
In seara asta am vazut iar la tv o familie cu 14 copiii,al 15-lea l-a nascut in timp ce faceau "documentarul" despre familia lor
Cred ca erau in state si cred ca la "sf. emisiunii"(adica dupa citeva luni) ea a ramas iar insarcinata
P.S. prea multe nesigurante in mesajul meu da` mini gradinita mea era la ora de nebunii cind a fost emisiunea,am auzit doar pe sarite
Lauraa spune:
Nu inteleg cum se intampla ca pe un forum DESPRE COPII, unde ne-am adunat din interes pentru ei, o mama sa fie acuzata ca a nascut prea multi copii, ba chiar sa i se puna tot felul de diagnostice iar copiii aia sa fie stampilati din start cu meserii de casiera,sofer, bla bla.. Pana una alta nu vi s-a cerut sprijinul in cresterea si educarea copiilor,nici material, nici de altfel... SUnt destui care au doar un copil pe care il neglijeaza, il bat sau din contra il rasfata pana la Dumnezeu de nu ajunge nimic din el...Sau voi sunteti sigure ca ai vostri o sa ajunga toti medici si avocati? ...
Laura cu
LARA (10.05.04)& LOUISA(20.04.07)
Iubika spune:
quote:
Originally posted by Lauraa
Nu inteleg cum se intampla ca pe un forum DESPRE COPII, unde ne-am adunat din interes pentru ei, o mama sa fie acuzata ca a nascut prea multi copii, ba chiar sa i se puna tot felul de diagnostice iar copiii aia sa fie stampilati din start cu meserii de casiera,sofer, bla bla.. Pana una alta nu vi s-a cerut sprijinul in cresterea si educarea copiilor,nici material, nici de altfel... SUnt destui care au doar un copil pe care il neglijeaza, il bat sau din contra il rasfata pana la Dumnezeu de nu ajunge nimic din el...Sau voi sunteti sigure ca ai vostri o sa ajunga toti medici si avocati? ...
Bravo pentru aceasta postare!
Blog muzical
I could give up chocolate but I'm not a quitter...
Click aici pentru a primi zilnic bancuri in casuta de mail!!
anky spune:
quote:
Originally posted by Lauraa
Laura cu
LARA (10.05.04)& LOUISA(20.04.07)
Laura ,dupa cum vezi 'gradina' e extrem de mare,mult prea mare
Anca,Bianca 02.02.03 si Cris 12.05.05
"Happyness is the key to your heart"
Cristina_C spune:
Lauraa, si eu am toata admiratia pentru mama celor 13 copii. Si as fi dmirat-o si daca avea multe kg in plus.
Dar se putea si mai rau - ca subiectul sa fie considerat mediocru si etichetat cu o steluta - sau usor peste mediocru si sa primeasca 2. Pana una-alta, eu o sa-i dau 5 .
khristin spune:
Va recomand comedia Cheaper by the Dozen cu Steve Martin, sa vedeti cum se descurcau respectivii cu numai 12 copii.
Cristina
noi si poze mai noi
Iubika spune:
quote:
Originally posted by Cristina_C
Lauraa, si eu am toata admiratia pentru mama celor 13 copii. Si as fi dmirat-o si daca avea multe kg in plus.
Dar se putea si mai rau - ca subiectul sa fie considerat mediocru si etichetat cu o steluta - sau usor peste mediocru si sa primeasca 2. Pana una-alta, eu o sa-i dau 5 .
Cristina, tu ai dat 5 stele subiectului (ideilor expuse aici pe forum) sau femeii despre care era vorba in articol?
Blog muzical
I could give up chocolate but I'm not a quitter...
Click aici pentru a primi zilnic bancuri in casuta de mail!!