Mama superba a 13 copii
Raspunsuri - Pagina 2
Andrada spune:
" I have been pregnant so often that I miss having a bump."
Probabil ca aici e cheia. Se pare ca multe boli fatale se diagnosticheaza cu teste care au numai 99% acuratete. Asta inseamna ca sint zeci de mii de oameni care traiesc ani crezind ca sint incurabili ca sa afle apoi ca sint perfect sanatosi. Cind afla adevarul se pare ca nu sint coplesiti de bucurie ci ca sint depresati. Si asta ptr ca atita timp i-a definit starea in care erau si acum se simt pierduti fara diagnostic.
Tot asa si cu femeia, motivul pe care il da ea, ca vrea copil, e ca ii lipseste burta. In timp ce majoritatea femeilor isi ineaca nostalgiile din perioada sarcinii in bucuria de a creste copilul in continuare, ea se intoarce la starea de promisiune a unui copil ca de singura de care e legata fizic.
E ca si cum ai spune ca iti place sa fii casatorita d-aia te duci la altar in fiecare joi,
A
www.desprecopii.com/chatnew/Desprecopiichat/PaginapersonalaView.asp?nickname=Andrada" target="_blank">Camera lui Marcu
printesa_roz spune:
Eu chiar nu ii inteleg pe oamenii astia care isi doresc sa aiba 100 de copii. Mie mi se par egoisti. Oare nu se gindesc ca avind atitia copii il priveaza pe fiecare de atentia pe care ar trebui sa le-o acorde fiecaruia dintre copii? Nu nu numai asta..... ma rog, tre sa recunoastem ca arata bine mamica, dar nici de doar 37 de ani nu arata. Oamenii au fel si fel de idei si dorinte ciudate...
PS: iar suprapopularea planetei probabil ca nu are nici o importanta pt ei. Sau poate considera ca au gene asa de bune incit este imperios necesar sa perpetueze specia cit mai mult posibil
anky spune:
quote:
Originally posted by printesa_roz
Eu chiar nu ii inteleg pe oamenii astia care isi doresc sa aiba 100 de copii. Mie mi se par egoisti. Oare nu se gindesc ca avind atitia copii il priveaza pe fiecare de atentia pe care ar trebui sa le-o acorde fiecaruia dintre copii? Nu nu numai asta..... ma rog, tre sa recunoastem ca arata bine mamica, dar nici de doar 37 de ani nu arata. Oamenii au fel si fel de idei si dorinte ciudate...
PS: iar suprapopularea planetei probabil ca nu are nici o importanta pt ei. Sau poate considera ca au gene asa de bune incit este imperios necesar sa perpetueze specia cit mai mult posibil
POZE
Dupa 13 copii arata extrem de bine la 37 de ani.Altele la 30 arata ca de 40 si au doar un copil sau doi.
Anca,Bianca 02.02.03 si Cris 12.05.05
"Happyness is the key to your heart"
lavinia345 spune:
Chestia cu suprapopulatul planetei nu cred ca are legatura.E un caz izolat,mai ales in Uk.Bani sa-i creasca ii da statul,iar de ocupatul copiilor,deja se cresc unii pe altii.Bineanteles ca acesti copii nu vor merge la scoli inalte sau alte chestii de genul asta.Daca deja e bunica la 37 de ani,acest lucru ne zice multe despre mediul social din care fac parte.Si a avea copil la 18 ani este foarte frecvent in Anglia.Din cate stiu,in Anglia,nu se incurajeaza avortul deloc,iar daca esti single mother si atat de tanara ,statul iti da si casa si masa pt copil.Inclusiv bani pt hanuitze.
Cred ca atunci cand a ajuns la 4-5 copii,s-a gandit ca inca unul,ok,nu-i bai,avem loc si pt el.Si tot asa.Despre calitatea educatiei lor,ma gandesc ca noi,oamenii normali,facem un copil-doi,pt care muncim o viata si ne concentram pe educatia lor,sa devina adulti model,sa fim mandrii de ei cat de departe ajung.Ii facem ingineri,doctori etc,iar ea cred ca se concentreaza pe mancare si have fun,iar copiii vor deveni unul sofer,alta casiera la supermarket etc.Nu vad nimic rau in asta.
hannen spune:
Mie imi place mult cum arata!
Si bravo ei daca a avut curajul asta .
Eu am vazut la tv. o filipineza care nascuse 24 sau 26,nu mai tin minte exact.Si erau toti cu zimbetul pe buze,inclusiv mamica eroina.
RAMONELLA spune:
Bravo ei!!!!
poze
www.babysfirstsite.org/newtickers/ticker/96929.birthdue.png" target="_blank">
bebelina
Ramonel20+ Beatrice Alessia
Porumbita spune:
quote:
Originally posted by hannen
Eu am vazut la tv. o filipineza care nascuse 24 sau 26,nu mai tin minte exact.Si erau toti cu zimbetul pe buze,inclusiv mamica eroina.
pai majoritatea populatie zambeste in poze, nu? mai ales in pozele de grup...
hannen spune:
quote:
Originally posted by Porumbitaquote:
Originally posted by hannen
pai majoritatea populatie zambeste in poze, nu? mai ales in pozele de grup...
Pai io vazusem cum zimbeau la tv-eu,da` cred ca nici asa nu se pune ,doar vroiau sa dea bine in camera
smaranditza spune:
Eu nu vreau mai mult de 3 copii, pentru ca nu m-as descurca sa-i cresc; nu vorbesc de aspectul financiar.
Insa, nu vad care e problema la ei, daca se simt in stare sa reziste psihic; si probabil ca rezista bine, si chiar le place, daca au continuat sa tot faca copii.
Nu inteleg de ce trebuie sa fie toti copiii ingineri, doctori, profesori universitari, mari manageri cu nsphe mii de diplome. "Atunci cine ne-ar mai trage ciubotele?" (vorba lui Creanga)
Daca toti copiii nostri vor ajunge mari intelectuali, cine va mai fi sofer, cine vanzatoare, coafeza, baby-sitter, cine mai culege capsuni, cine mai lucreaza pe santier, etc...????
Sunt multe exemple de familii care au mai mult de 5-6 copii, si toti au functii foarte inalte, si sunt oameni foarte educati realizati pe toate planurile. LA fel cum se pot da exemple si de familii cu un singur copil care a ajuns un vagabond si un drogat, in pofida tuturor lucrurilor pe care le-a avut la discretie.
Mai mult, am prieteni din aceste familii numeroase, care nu doar ca au ajuns foarte sus in ierarhia sociala, nu doar ca au familii faine, dar si ei vor sa aiba cel putin 4-5 copii. Asa ca nu sunt niste frustrati si traumatizati datorita copilariei; din contra. Au amintiri extraordinare cu famila lor, cu party-uri si nazbatii in echipa...etc.
alba spune:
Pozele sunt una,iar viata de zi cu zi e alta...
Ca vorba ceea, ziua tot 24 de ore are,indiferent de citi copii ai:-)
Eu ii doresc multa putere in continuare.
Alba,mami de
Darian Valeriu *17.09.1999
https://fotoalbum.web.de/gast/corinastella/Darian
&
Cassian Teodor *04.06.2005
https://fotoalbum.web.de/gast/corinastella/Cassian