35-NEGAM inceputul declinului (6)

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns khristin spune:

Salutare tuturor fetelor

Scuze ca m-am dat la fund de atata vreme dar am ajuns si noi de vreo saptamana si ceva pe taramul mioritic, am fost prin tara si la mare pe litoralul romanesc, ne bucuram din plin de vacanta, vizitand-ne cu vechi prieteni si simtindu-ne pur si simplu bine, observand mai putin aspectele negative care inca exista si cu greu vor disparea . Peste vreo doua saptamani plecam in Franta, doar noi doi de data asta, fara cupchil dupa noi . Ne bucuram ca avem o vara asa lunga fara stressul serviciului ... Yasmine s-a distrat la maxim in valurile marii cu niste prieteni de varsta ei, si a inceput sa-si dea drumul bine de tot in limba romana, amuzandu-ne la maxim cu accentul ei...

Arinna, iti urez LA MULTI ANI fericiti pt. maine, distractie placuta si mutare cat mai usoara

Corina si Lemoni, voi ce mai ziceti? Ce mai e prin Canada?

Laura, dupa cat timp ai fost in tara? Noi am fost acum 2 ani. Vad ca foarte multa lume pe aici isi face concediile in Turcia...

Silvana, tu pe unde mai esti? Nici tu n-ai mai aparut de ceva vreme. Sper ca sinteti bine, wherever you are

Va pup,

Cristina

noi si poze mai noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lemoni spune:

Si eu sunt pe aici si va citesc mereu cand am o clipa libera, nu e ca inainte cand eram la servici non stop de rasfoiam paginile astea toata ziua, dar oricum traiesc, sunt bine. E placut afara si stau mai mult in gradina greu ajung sa stau in fatza la computer sau daca intru stau cite un minut.Oricum va pupacesc pe toate ,La multi ani ariana si tot ce iti doresti.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns brendamitran spune:

La multi ani,arinnel!
Sanatate multa,multa si fericire pe masura!
Cand vii,dai de baut! Si in casa noua!

Laura,ai reusit sa ajungi la facultate?

Lemoni,cred ca problema cu timpul o avem toti,a devenit un stres general,fir-ar sa fie!

BRENDA
FOREVER YOUNG

Sa avem grija de viitorul copiilor nostri
COPIII SUNT MAINILE CU CARE NE PRINDEM DE RAI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns arinna spune:

Va multumesc mult pentru urari!, sunteti tare dragutze!

Vin si eu cu un pahar sa ciocnim,cu intarziere, ca nu am avut net, telefon, in schimp avem tot timpul ocupat si nicio secunda liberaasa mutare cu belea n-am pomenit de cand sunt.Am uitzat si cati ani am Si urmeza zile la fel de pline...incredibil

Cine este urmatoarea sarbatorita?
Laura, bine ai revenit!
Lemonik, dau un semn de viata in curand!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tlaura spune:

Buna dimineata! Nimeni la cafeluta?
La multi ani, Arinna! Tot ce iti doresti; sa fi sanatoasa, fericita si iubita! Si sa fie cu noroc noua casa!
Da, Brenda, am ajuns la facultate, dar prea tarziu pt. examene; asta e, m-am consolat, am sa le dau la anul!
khristin, anul trecut in octombrie am fost, deci nu asa de mult, dar mereu ma izbesc mizeria orasului, proasta crestere, indiferenta (ignoranta) oamenilor! Ce sa mai, nimic frumos despre patrie, dar e tara mea si o iubesc! ca si pe oameni; fiind mult timp pe drumuri, e placut sa auzi vorbind o limba pe care o intelegi!
Andrei asta imi spune: imi place in romania, pentru ca toata lumea vb. in romaneste!
Da, lumea vine in Turcia in concedii, iar noi mergem in Romania!

Mergi la inceput

Multumesc, Laura!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lemoni spune:

arinna ai acelasi telofon mama? daca nu suna tu ca alfel cum sa dau de tine.

Mergi la inceput

Ce sa mai zic, ca un timp n-am avut delociar acum nu ne merge pe long distance si inca mai dureaza o saptamana se pare, nu pot sa sun in Toronto sau in Romania de exToate-s cu fundu-n sus de cand ne-am mutat.

Sun eu maine Lemonik, am alt numar...

Suntem terminati de oboseala si dormim cu cortu' dintr-o camera in alta din diverse motiveAcum ne mai calareste si pisicul la prima ora- cu chef de joaca si muscat, nu de somn,el se culca devreme si noi muncim pana la 2-3 noaptea- ca dormim de ieri in sufragerie si nu e usaTotul e inca un "dezastru"si nu avem o clipa de odihna de dimineata pana seara.Al meu sot o sa inceapa servicuil luni,(naveta si stat peste program )ocazie cu care mai sta si el pe scaun ca de vreo luna trage la greu, mai ales de o saptamana.

Cel mai fericit e pisoiul, ca are curte ( cu gard) si sta toata ziua acolo.Adevarul e ca si eu ma simt bine aici insa au aparut treburi si cheltuieli neprevazute si de aceea raman inca lucrurilr ca aduse cu apa.

Am uitat sa zic, am avut matzul bolnavior, i-a aparut un abces langa urech, nu se stie cauzae si ne-am dus la vet, l-au intepat -saracul- si i-au scos de acolo infectia si acum ii dau antibiotic , e cuminte, inghite pastilutza imediat, nimic nu zice...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Gabi_K spune:

Arinna, la multi ani!!!
Laura, bine ati venit in RO!!!
Am lucrat si azi vreo 5 ore, acum am carat acasa vreo 10 litri de laptic... ce sa fac, ai mei copii numai cu lapte se pot racori:) In ritmul lor ma bucur daca ne ajung 4-5 zile cei 10 litri... si eu nici nu gust laptele, doar ei:)

Gabi(ex- gabibarta)+Robert(20.05.1997)+Lili(17.05.2002)
poze

Totul despre alaptat!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns brendamitran spune:

Arinnel,ma bucur ca ati reusit sa va mutati,restul se face in timp,incearca sa nu te mai stresezi asa tare,in fond nu numai pisicul are gradina cu gard,ci si tu,si sunt ferm convinsa ca iti place.....

BRENDA
FOREVER YOUNG

Sa avem grija de viitorul copiilor nostri
COPIII SUNT MAINILE CU CARE NE PRINDEM DE RAI

Mergi la inceput