35-NEGAM inceputul declinului (6)
Raspunsuri - Pagina 7
arinna spune:
)Gabi, multumesc pentru urare!
Brendutzy,imi place, nu zic nu ( un patrat cu iarba nu ca ar fi cine stie ce,mai mult eu ma bucur ca-i cu gard ca nu fuge matza-momentan, ca in viitor o sa-l sara ,tzapul) dar nu am nici 5 minute libere si mai fac si munca grea- sunt buna de femeie de serviciu.In plus, in curte se coboara pe 8 trepte si in camerele din basement pe vreo 14 in total iar acum avand atata treba cred ca le urc si le coborde 50 de ori pe zi.In plus am de greblat, racait ierburi, scos buruieni, pus seminte de iarba,udat flori ( atatea flori a pus tipa dinainte in fata casei sunt si perene-plus petunii mirositoare -in fata rai si in spate "Hai In Gang"- faceau pipi cainii-avea doi(ce sa zic ca acum si matza mea a facut un pipi la gaura de pamant nu a mai cerut in casa la cutie si nu stiu ce sa fac , sa-i pun o cutie si afara, ca tare n-as vrea sa se invetze asa ca parleste iarba de mirosit nu cred ca face gaura si astupa)
Lemon
Zilele astea trebuie sa-mi vina ceva oameni sa aduca mobila, una alta,trebuie sa vorbesc cu ei- asa mai practic si eu limba asta, nu numai din carti.
Cricor spune:
Buna fetele, fuseram in concediu pe meleaguri canadiene, mai la nord-vest in Bruce Peninsula. Frumos asa in general, da cam cum e Canada asta, cam plat adica, paduri, lac, escarpament, paduri, lac escarpament, si din cand in cand un loc mai deosebit. Oricum, m-am relaxat, dar explicati-mi si mie cum de am reusit sa ma ingras eu 3 kg in 7 zile, cand am mers cum nu merg aici intr-o luna??? Ieri cand am venit acasa mi-am zisia sa vad eu cat am slabit ca atat am mers prin paduri si pe coclauri, cand am vazut ca de fapt m-am ingrasat, m-am depresat si-am fugit repede e pe cantar. Va dau un link cand pune sotu' pozele (ma si mir ca nu le-a pus ieri in miez de noapte :)).
Corina
khristin spune:
Arinna, enjoy your new house ... s-o stapaniti sanatosi
Laura, cam asa e cu unii oameni de aici , dar uneori e bine sa faci abstractie de partea mai putin placuta, eu incerc sa nu le vad, sa ma simt bine in compania prietenilor de aici la un pahar de vorba
Corina, bine ai revenit din concediu, stiu de Bruce Peninsula - foarte frumos acolo , am fost si noi acum vreo 4 ani acolo....v-ati plimbat si cu barca cu fundul de sticla sa vedeti pestii? Si noi ne-am zis ca o sa mai intoarcem acolo, dar nu mai gasim timpul necesar Va pup,
Cristina
noi si poze mai noi
arinna spune:
Cricor,poate ai baut multe lichide si te-ai simtit bine, nu ti-ai dat seama cand ai mancat ceva in plus...?Sau ai rontzait ceva in masina, de plictiseala peisajuluiAm vazut si eu ceva in genul asta mai in nord,parca Algonquin park, in zona aceea,cand ne-am intors din Quebec daca imi amintesc bine, ca era acum doi ani...numai padure si lac, padure si lac plus drumul.Pe mine ma-nnebunesc norii, asa imi plac,nici nu pot sa conduc daca sunt multi si ametitori...odata ma uitam la un apus si am uitat sa opresc la un stop. Da' cand vin cei de ploaie e mai bine sa nu te uiti pe geam
Khristin,multumim!
De unde am dormit pe unde am apucat, azi vin toti gramada, cu mai multa mobila decat credeam ca au in depozit plus unul sa puna parchetul-care zicea ca vine vineri- sambata iar maine sa ne mai aduca ceva de la alt magazin, asa ca numai pe la 6 fara ceva ma scol, cu sotul, ca astia suna sa confirme si cred ca pe la 9 ma suna sau chiar vin...asa ca trec la greblat,scos buruieni- nu m-am ocupat deloc de gradina pana ieri si arata jalnic si te si amendeaza daca ai buruieni in fata-la noi sunt cateva, merg sa le tai si le-oi scoate maine ca ca nu aud telefonul din fata casei.
Poate diseara dormim si noi in dormitor...nu calare cu matza pe noi, muscati si treziti de cateva ori pe "noapte" ( 4-5 ore de somn in caz fericit)
Va pup, merg la scos balarii ca vine negru' cu canapeauaMa intreb ce o fi cel cu parchetul ca se numeste Robert dar nu cred ca e roman, cica aveau si un roman da il chema altfel.Asa-mi place sa vad natiile astea multe,e interesant
Cricor spune:
Arinna, acum am citit un pic din urma si am vazut ca v-ati mutat. Felicitari pentru noua casa.
Kristin, ce frumos ca va aveti timp sa va plimbati. Frantia.. frumos .
Corina
Lemoni spune:
Hai salut fetele acuma sunt fericita ca mi-am tras vecina si asa nu stiam eu prea multa lume in orasul asta.Ariana am uitat sa-ti zic ieri am aflat ,vezi ca nu ai voie sa lasi pisica pe afara ca cica e lege in oras .Nu stiu sigur ce si cum sa te interesezi la primarie, pt mine este bucurie mare (no offence ariana sti ca mor de frica cand le vad) ma miram eu ca nu sunt pe aici prin zona , dar am descoperit ieri ca au doi vecini si cica nu au voie sa le scoata afara .Uffffff am scapat de un stres in plus cand stau in gradina nu vine vre-una pe la picioarele mele ca as muri de frica.
Va plimbati fetele bravo voua si eu astept un concediu ca deja numai pot am lucrat si mult saptaminile astea din part time am ajuns sa fac over time abia de saptamina viitoare intru la normal dar sunt "tabarita "rau. (ps tabarita -obosita asa spun uni pe aici.
Va pupacesc
brendamitran spune:
Moamaaaa......uite ce activitate pe aici,dupa atata letargie....
Arinnel,suna frumos ce spui tu acolo,cu flori multe,verdeata,mmmmmm.....o sa vezi ce satisfactie vei avea,cand vor fi ingrijite de manutza ta.
E putin obositor acum,dar si cand vei iesi sa te relaxezi in gradina.....io vreau poze,in orice caz....
Corina,daca te-ai relaxat in conced,nu mai conteste ca ai pus 3 kg,le dai jos cand incepi stresul cotidian din nou....
Lemonica,sa inteleg ca esti vecina de oras cu arinnel?
Transmite-i te rog si Olgutzei multe urari de bine si spune-i ca astept un semn.....
Laura,si sa-ti fie rusine.....ai fost in tara si n-ai dat nici un semnal....
Gabitza,pe unde te preumbli?
BRENDA
FOREVER YOUNG
Sa avem grija de viitorul copiilor nostri
COPIII SUNT MAINILE CU CARE NE PRINDEM DE RAI
tlaura spune:
Buna dimineata fetelor!
Azi sunt moarta; ieri am stat la piscina cam mult, iar azi ma simt obosita de nu mai pot. Si Andrei la fel, a dormit de ieri de la 8 seara cand am ajuns acasa, pana azi de dimineata la 8! ca niciodata!
Si aici mori de cald daca trebuie sa iesi din casa, in rest stam numai la conditioner! ieri au fost 48 grade la soare, si in zilele trecute cam la fel!
Brenda, in tara nu am acces la internet, de fapt nu am PC-ul acolo, asa ca nu am avut cum sa intru pe DC; de fapt am intrat o sg. data de la o vecina, sa vad ce se mai intampla pe aici. Si nici cu timpul nu am stat prea bine; promit ca in septembrie cand mai vin, te sun! sa-mi dai un pm. cu nr. de tel.!
Lemoni, nu am inteles io prea bine, ori ti-e frica de pisici????
Gabi, am venit, am si plecat!
khristin, ai dreptate, dar din pacate nu poti trai numai intr-o lume a ta; plus ca asta e valabil cand mergi in vacante acolo, dar eu ma voi intoarce la anul definitiv!
La toate cate un !
Cricor spune:
Laura, cand te intorci, in ce oras te intorci?
Mai stiti cand v-am zis ca ma duc la sala, nu m-am mai dus, bineinteles, dar de azi ma duc, ma jur .
Am uitat sa zic, in 6 zile in Bruce peninsula am fost intrebata de mai multe ori de unde sunt decat in 7 ani de Toronto. Nu ca m-ar deranja, ca drept sa va spun mi se pare normal sa fie omul curios cand ii aude pe unii vorbind o limba neauzita, mi s-a parut doar interesant. A.. cam 80% din populatia locala era blonda cu ochi albastri si copiluti cu parul blond-alb.
Am un nou sef... ma intreb daca sa ma pun pe bocit sau cautat un nou job.
Corina
brendamitran spune:
Cricor,dar de ce pe bocit? Daca e nou e si naspa?
BRENDA
FOREVER YOUNG
Sa avem grija de viitorul copiilor nostri
COPIII SUNT MAINILE CU CARE NE PRINDEM DE RAI