35-NEGAM inceputul declinului (6)

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns tlaura spune:

Mai da' greu mai merge pe caldura asta! De o sapamana nici o pagina nu am reusit sa o terminam! Mai actualizati si voi putin!
Cricor eu sunt din Bucuresti, acolo merg mereu cand vin in tara, si ami stam cateva zile in Braila la soacra-mea! Da' si acolo sunt la fel oaamenii, daca de asta intrebai; iar orasul, ce sa-ti spun? jalnic!
Despre jobul tau, daca nu te impaci cu noul sef eu zic mai bine sa-ti cauti altceva, ca plansul oricum nu rezolva nimic!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns brendamitran spune:

Laura,da' cand a stat saptamani intregi la coada cozilor sobectu',pe unde or fi bantuit fetili?
Ca intram pe aici si-mi auzeam gandurile de liniste ce era....

Ne-a iertat cateva zile canicula,dar de sambata cica vine iar......

BRENDA
FOREVER YOUNG

Sa avem grija de viitorul copiilor nostri
COPIII SUNT MAINILE CU CARE NE PRINDEM DE RAI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns arinna spune:

Brendutzy, habar nu am pe unde e camera foto, n-am mai pus mana pe ea de o luna si nici nu am desfacut toate bagajele ca am avut surprize neplacute aici si a trebuit sa renovam mai mult decat credeam asa ca abia de acum desfacem-adica eu, si e teroare.Deci nici in casa nu e aranjat.Florile sunt doar in fata casei in spate e pustiu parjol si nu cine stie ce peisaj dar macar nu avem vecini decat lateral si mi-a placut ca avem gard inalt(multe case nu au garduri dar in zona mea au toate, in spate desigur in fatza nu are mai nimeni).Incerc sa dau "apa vie" la iarba sa-si revina -am greblat si am scos tone de fan din curte si din fata casei-e si acolo ceva.Sub iarba uscata era verde, care nu reusea sa se ridice dar sunt si locuri unde nu si-a revenit deloc.E ca in desert.Plantele trebuie si ele taiate,pigulite, smulse balariile dintre ele ca nu le mai ingrijise nimeni, udat tot,aseara eram ca la tera printre casa, ca se intra in curte si pe lateral, caram furtun,saci de gunoi si reciclabile cu sotu'ca azi e zi de gunoi si reciclabile la noi si aveam tone-mai ales din gradina, nici nu le-am pus pe toate de frica ca nu el iau.Oamenii recicleaza aici tot, cartoane, plastic,resturi din gradina se pun la intrare in anumite zile- se strang foarte multe, plus gunoiul separat, in saci de plastic.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Cricor spune:

Scrisesem asa un mesaj lung si detaliat…. Incerc sa-l reproduc.

Arinna, da’ stiu ca ai treaba nu gluma. Mie intretinerea unei gradini imi pare o treaba complicata si foarte consumatoare de timp. Eu stau la bloc si uneori ma gandesc ca poate totusi mi-ar place gradinaritul, desi sunt tot timpul intr-un fel de criza de timp combinata cu oboseala. Ieri am venit de la serviciu si am adormit pe canapea in sunetele desenelor animate de la ‘Tree house’ (asta-I un canal de desene unde-l mufez pe fi-miu cand ii pregatesc masa). Ieri am zis ca stau 5 min, si m-a luat somnul. Dupa vreo 30 min m-a trezit bietul copil sa-mi zica ca-I e foame si eu, mama adevarata i-am zis sa se descurce singur ca mie mi-e rau de somn, surpriza a fost ca n-a comentat si s-a dus sa cotrobaie prin frigider, si-a gasit cascaval, a mancat si cand a venit taica-su a a dat raportul….

Cum va zisei, am fost la sala, m-am inscris (in urma unei mici tiganeli pe preturi, care n-a rezolvat nimic, doar mi-a crescut adrenalina – am auzit ca face bine). M-a masurat o fatuca, si mi-a comunicat ca “fat percentage” e above average, ceea ce m-a cam intristat/descumpanit – eu credeam ca ma tin bine #61514;. Orisicum, acum sper sa ma duc daca tot am cheltuit banii familei, sa mai ies din nesimtirea in care plutesc .

Laura, eu tot din Bucuresti sunt. Drept sa-ti spun eu cand am fost ultima oara, acum 3 ani, mie mi-a placut. Sau sunt o nostalgica nevindecabila, sau am probleme de acceptare a realitatii, dar sincer mi s-a parut schimbat in bine, mai curat si parca chiar mai multa bunastare. Eu cand sunt acolo incerc sa nu fac comparatie cu Canada, ca n-are rost si nici n-ar fi drept, sunt in ligi diferite complet. N-o sa ajunga niciodata Romania Canada din urma, dar totusi mie personal mi se pare ca se schimba in bine.

Acum ca v-am inebunit de cap, ma duc la lunch cu colegele romance sa disecam sefi, colegi alte vietuitoare enervante.

Corina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Simonna spune:

Mesdames,
am aparut si eu, ca am tras o tura pe la subiectul asta pe vremea primului capitol, am zis ca scriu de-acasa si atita a fost, m-am lasat dusa pe valurile "declinului" :)
Acum, imi dati voie, nu?, sa fac o paranteza, sa-i spun lu' madame Corina: bine, doamna, pai tu dormi cind te sun eu? Si pe urma ma lasi aici sa tinjesc dupa apel, sa ma pling si eu cuiva care ma intelege, si te duci la birfit sefi noi?
Mai fac o paranteza - asa-mi plac parantezele de nu mai pot, mama zice ca de-aia l-am luat pe colegu' cu picioarele pe care le are, de mult ce-mi plac parantezele! - Lemoni, nu sti tu de cind caut pe cineva careia sa-i frica de pisici, da frica asa, stii tu cum :), organica, genetica, adevarata adica! Ca de mine ride toata lumea, colegu' ce pretinde ca ma intelege :) ma pupa si ma mingiie dupa fiecare criza de teama da' stiu eu ca zimbeste pe la spate :) Psihiatri din dotare zic ca-i fobie si gata, ti-e frica ti-e frica si nu-ti mai bate capul, cum sa nu mi-l bat, ca "le minou"-ul din vecini are-o bucurie la gardul nostru...
Acu' ca mi s-au terminat parantezele pe azi, revin pe topic: NEGAM... as nega eu, da' se vad, le stiti?, firicele alea vinetii pe pulpe? Venisoare sparte? Ce faceti cu ele? Ca eu ma apucasem de masaj anticeluluta si paf!, dupa ce-am dat banii pe creme, evident!, citesc prospectul si cica: daca exista tendinta sa se sparga vasele capilare nu faceti masaj... Ca, pina acum un an nici tendinta n-aveam, acu's direct sparte, capilarele palariei mele!
Pupici,
Simona

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Simonna spune:

Mesdames,
am aparut si eu, ca am tras o tura pe la subiectul asta pe vremea primului capitol, am zis ca scriu de-acasa si atita a fost, m-am lasat dusa pe valurile "declinului" :)
Acum, imi dati voie, nu?, sa fac o paranteza, sa-i spun lu' madame Corina: bine, doamna, pai tu dormi cind te sun eu? Si pe urma ma lasi aici sa tinjesc dupa apel, sa ma pling si eu cuiva care ma intelege, si te duci la birfit sefi noi?
Mai fac o paranteza - asa-mi plac parantezele de nu mai pot, mama zice ca de-aia l-am luat pe colegu' cu picioarele pe care le are, de mult ce-mi plac parantezele! - Lemoni, nu sti tu de cind caut pe cineva careia sa-i frica de pisici, da frica asa, stii tu cum :), organica, genetica, adevarata adica! Ca de mine ride toata lumea, colegu' ce pretinde ca ma intelege :) ma pupa si ma mingiie dupa fiecare criza de teama da' stiu eu ca zimbeste pe la spate :) Psihiatrii din dotare zic ca-i fobie si gata, ti-e frica ti-e frica si nu-ti mai bate capul, cum sa nu mi-l bat, ca "le minou"-ul din vecini are-o bucurie la gardul nostru...
Acu' ca mi s-au terminat parantezele pe azi, revin pe topic: NEGAM... as nega eu, da' se vad, le stiti?, firicele alea vinetii pe pulpe? Venisoare sparte? Ce faceti cu ele? Ca eu ma apucasem de masaj anticeluluta si paf!, dupa ce-am dat banii pe creme, evident!, citesc prospectul si cica: daca exista tendinta sa se sparga vasele capilare nu faceti masaj... Ca, pina acum un an nici tendinta n-aveam, acu's direct sparte, capilarele palariei mele!
Pupici,
Simonna

Mergi la inceput

Re: firisoare. Eu am puzderie. Cand am fost in conced pe meleaguri canadiene (Bruce Peninsula) culegeam toate materialele tiparite gratuite, si cand le-am rasfoit am vazut ceva despre ele, nenorocitele de firisoare. Ma duc acasa si mai cetesc si vin si dau raportul aici.

Va pupez, ma duc la munca.

Corina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns arinna spune:

Din nefericire nu-s de la varsta, eu am asa ceva de pe la 20 si ceva de ani si niste vene mai vizibile de prin liceu dar nu s-au facut mai rau, numai capilarele pe unele zone zici ca am vanataida ma rog, cine le vede, ca la plaja nu merg,in alte parti nu ma expun si nici mini nu port .Ce picioare frumoase aveam demultAcum ma manaca reumatismele ( legat de "negare" )
Nici n-ai ce sa le faci, ca-s de la circulatie, poate merg scoase dar altceva,,,sau ceva sport, se mai estompeaza.Oricum acum nu am bani poate pe la 60 de ani sa fac ceva operatii

Cric, eu mi-am luat o gramada de reviste si cartipe aici cu gradinaritul dar cine a avut timp sa mai faca, in plus acum nu e sezon de flori, poate mai apare ceva la toamna ca e jale.Eu vreau plante mai mult, florile dau bataie de cap.Toata ziua ciugulesc petunii moarte ca tipa care a stat aici a pus o gramada, si in fata casei unde nu prea stam Restul sunt perene, spre fericirea mea.dar petuniile trebuie scoase parca la toamna si la anul pus altceva -petunii pun in curte sa fie miros frumos.ce crezi, vreau si brad si alte conifere si artar japonez - e greu sa faci decizii, treb sa tii cont de cat soare e in curte-la mine e toata dupamasa in spate in curte , unele plante nu suporta soare puternic. dac la cat am tras cu "fanul", macar iarba verde s-o vad.

Mergi la inceput

Iaca si pozele:

Bruce Peninsula

Corina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns brendamitran spune:

Moamaaaaa......auzi Corina,draga,ce cauti tu la 35? A? Du-te fata draga la sobectele de la pustoaice(daca o exista asa ceva),pai tu arati de 35? Io mai mult de fro 26-28 nu-ti dau,zau.....
Etete la ea....si vine si se plange aici,cand ea e de fapt manechin......

In alta ordine de idei(de fapt aceeasi,dar serios acum),arati beton,fato! Tine-o tot asa!

BRENDA
FOREVER YOUNG

Sa avem grija de viitorul copiilor nostri
COPIII SUNT MAINILE CU CARE NE PRINDEM DE RAI

Mergi la inceput