TRIBURILE 4
Raspunsuri - Pagina 29
felicia74 spune:
NUuuuu, ca vad astia si cred ca aveti mai multe conturi! Si va inchid conturile - va spune Stan patitul care pe L2 a luat-o de la inceput
Felicia si Ilinca Teodora (15 noiembrie 2005)
xandrutza_76 spune:
Georgeasco, astept sa ma numesti si astept instructiuni, cam ce ai vrea sa fac prin sat (armata, constructii), sa nu uiti sa-mi spui ce ferme ai prin jur, sa stiu de unde sa produc; si fa cerere pentru jucator de vacanta, e mai sigur...
Alexandrina si puiutii ei, Raluci (03.08.1997) si Narci (21.09.2006)
poze cu noi
acina spune:
hello gagici,
lilina i-am trimis trupele lui nagdob , le mai las pe acolo si dupa ca sa aiba ceva pe aproape.
Prietenul meu Demoon dupa ce m-a cerut de nevasta , mi-a cerut si id de mess
normal ca am inceput sa-i cercetez profilul si ce descopar?
Omul e impatimit de jocuri.Are site personal.m-a am descoperit pe site -ul ala si id lui de mess.Ce aiuriti sunt copii astia isi pun datele personale asa aiurea.
L-am apelat si s-a socat , m-a intrebat daca sunt de la FBI si mai ales si cand a vazut poza cu fimiu(ca sa vedeti ce baiat frumos am de se socheaza lumea)
Asa ca s-a linistit.
Imi mai trimite inviattii sa
edit: sa intru in tribul lui.
Anca mami de Buburuz Andrei (13.02.2006)
Pozele Noastre
Buburuzul Mic
Povestea Nasterii
Viata trebuie traita asa cum este pentru ca ni s-a dat fara sa o cerem si ni se va lua fara sa fim intrebati.
xandrutza_76 spune:
Acina, super faza!
Eventual daca mai cer pustii id-ul cuiva, puneti la avatar poza sotului (cu o bata in mana)
La noi in trib nici nu se pune problema de asa ceva, sunt si persoane de varsta mea, ne intelegem bine si singurele propuneri pe care ni le facem sunt acelea de atac-farmat... Iar pe lumea ailalta, doar mi-a zis unul ca-s buna si ca ma vrea in tribul lui si eu am intrat in Monkeys... m-a lasat in pace, dar mi-a zis ca imi va fi bun prieten...
Alexandrina si puiutii ei, Raluci (03.08.1997) si Narci (21.09.2006)
poze cu noi
acina spune:
Ce misto la tine.
Sau poza sotului su satarul in mana.Ar putea crede ca asa arati tu.
Anca mami de Buburuz Andrei (13.02.2006)
Pozele Noastre
Buburuzul Mic
Povestea Nasterii
Viata trebuie traita asa cum este pentru ca ni s-a dat fara sa o cerem si ni se va lua fara sa fim intrebati.
Roxana_G spune:
Fetelor sunteti de belea cu vecinii vostri! Eu le cam dau pas la mesaje. Azi m-a rugat unul sa il invitam in trib si fac si eu apel la al din trib de se ocupa cu asta si ce credeti ca imi raspunde: ca i se pare ca nu e de incredere solicitantul Auzi nene, aici se face analiza de risc! [rad]
Rox 30+
si Alexandra Maria (10.02.2004)
madau spune:
quote:
Originally posted by Roxana_G
Auzi nene, aici se face analiza de risc! [rad]
Rox 30+
Super tare
Madau si Alexia Miruna (15 dec 2005)
poze pana la 1 an, de la 1 la 2 ani, Antalya 2007
www.geocities.com/nov_dec_2005/povesti2005.htm#madau" target="_blank">povestea nasterii Mirunei
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1b04435806e76a5905bfb2&skin_id=4&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">filmulet aniversar
filmuletze poznase www.dropshots.com/madau" target="_blank">1 si www.dropshots.com/Miruna" target="_blank">2
catrinik spune:
quote:
Originally posted by madauquote:
Originally posted by Roxana_G
Auzi nene, aici se face analiza de risc! [rad]
Rox 30+
Super tare
Madau si Alexia Miruna (15 dec 2005)
poze pana la 1 an, de la 1 la 2 ani, Antalya 2007
www.geocities.com/nov_dec_2005/povesti2005.htm#madau" target="_blank">povestea nasterii Mirunei
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1b04435806e76a5905bfb2&skin_id=4&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">filmulet aniversar
filmuletze poznase www.dropshots.com/madau" target="_blank">1 si www.dropshots.com/Miruna" target="_blank">2
Da ma... da asa fac.
lilina spune:
si pe mine ma bate la cap unu sa devin vice la maimute pe k43, ma seaca cu intrebarile toata ziulica
altu', dupa ce m-a spionat, acum ma admira ce repede am crescut
ca vrea si el sa cucereasca sate....e dus cu pluta, are 16 ani
azi, pe lumea 2, m-a invitat unul in tribul lui
e vecin cu mine si mai are prieteni in jur
i-am zis sa ma mai lase putin sa ma dezmeticesc
da' cred ca o sa-mi scoata peri albi
Lilina si Vlad - Alexandru (23 septembrie 2006)
cum s-a nascut bebe site-ul lui bebe varsta lui bebe
JUCATI TRIBURILE
"Is nice to be important, but is more important to be nice"
lilina spune:
5
Lilina si Vlad - Alexandru (23 septembrie 2006)
cum s-a nascut bebe site-ul lui bebe varsta lui bebe
JUCATI TRIBURILE
"Is nice to be important, but is more important to be nice"