TRIBURILE 4
Raspunsuri - Pagina 28
catrinik spune:
quote:
Originally posted by xandrutza_76quote:
Originally posted by Georgeasca
O sa plec si eu pt vreo 4 zile si imi ramin saturile de izbeliste.
Se baga careva sa-ti tina si mie locul?
Ala eu... ala eu...
Ma ofer, daca ai incredere... doar ca intram in conflict de interese ...
Alexandrina si puiutii ei, Raluci (03.08.1997) si Narci (21.09.2006)
poze cu noi
Perfect....
E..... conflict de interese ... ia mai da-i incolo.
Pai atunci, ramii tu in locul meu?
xandrutza_76 spune:
quote:
Originally posted by Roxana_G
Eu ma gandeam sa le zic ca sunt putin ocupata cu bagajul de spital, ca ma pregatesc sa nasc al doilea copil. Credeti ca merge?
Rox 30+
si Alexandra Maria (10.02.2004)
Vor spune ca esti buna de farmat...
poze cu noi
xandrutza_76 spune:
Georgeasco, fa cerere de jucator de vacanta si sa-mi spui ce vrei sa fac prin satul tau, adica armata sau cladiri, cam ce farmezi, etc...
poze cu noi
xandrutza_76 spune:
Sa nu te concedieze astia, ca lor le apare cine iti tine locul... eu sunt oricum de acord, mai tin locul cuiva, nu mi-ar fi greu...
poze cu noi
catrinik spune:
quote:
Originally posted by xandrutza_76
Sa nu te concedieze astia, ca lor le apare cine iti tine locul... eu sunt oricum de acord, mai tin locul cuiva, nu mi-ar fi greu...
poze cu noi
Ia mai da-i incolo.
Ma concediaza... asta e. Ca si asa sint cam naspa.
Roxana_G spune:
Si eu plec de vineri la mare, pentru o perioada mai lunga. O sa iau calculator cu mine, nu ca sa nu ma dea astia inactiva, dar am insomnii de gravida si ma plictisesc. Ieri a fost mare discutie pe forumul tribului, un individ deshteptut (care desi deschide jocul, dar numai o data pe zi, ca mai si lucreaza, a fost dat inactiv si atacat de trib) le explica "copiilor" cum ca nu e o solutie sa impui niste reguli asa stricte, sa ameninti cu concedierea, cu farmarea, etc etc. Ca nu este teroare, este un joc de placere. Credeti ca a inteles careva? Nuuu, nene tineau teoria haosului care sunt sigura ca exista printre caietele si cartile lor de scoala, si justificau ca au pierdut mii de ore si nu stiu cate zile pentru satul ala si jocul ala ca sa fie pierdut din pricina unor membri carora nu le pasa, ca pana la urma o fi ea fictiune, dar asta si era ideea sa o faci sa para reala.
Haioasa treaba cu parintii lor, sa stiti ca le recomand sa ii puna la treaba pe post de loctiitori.
Auziti, apropos de treaba cu sitter-ii si cu scandalurile de trib, nu ar fi mai bine sa dam contul si parola personale si sa nu se mai zica cine si cum a intrat. Ca parola se poate schimba cand ne intoarcem de pe la treburi.
Rox 30+
si Alexandra Maria (10.02.2004)
Siminaf spune:
Auziti, eu cind am "implinit" 500 de puncte, am primit cadou un cont premium free pentru 7 zile! Asa..... sa nu mai pot rezista dupa aia fara el.
lilina spune:
care mai aveti nevoie de inlocuitor pe timp de vacanta, tipati din timp
si eu s-ar putea sa plec 2 zile din oras, si acolo nu am net, da' nu stiu inca sigur
o sa tot fim plecati ...cu vara asta...cine mai sta la blocotetz ?!?!
Lilina si Vlad - Alexandru (23 septembrie 2006)
cum s-a nascut bebe site-ul lui bebe varsta lui bebe
JUCATI TRIBURILE
"Is nice to be important, but is more important to be nice"
felicia74 spune:
Fetelor, eu v-as ajuta dar deja ii voi tie locul altei fete.
Mai eu privesc jocul asta ca pe o refulare: de ex., azi asteptam cu nerabdare un colet, nu mi-a venit, ama, ce nervi am, nu-l vad bine pe vecinul meu de nici 300 pcte Saracul a iesit si din tribul Noi
Felicia si Ilinca Teodora (15 noiembrie 2005)
catrinik spune:
quote:
Originally posted by Roxana_G
Auziti, apropos de treaba cu sitter-ii si cu scandalurile de trib, nu ar fi mai bine sa dam contul si parola personale si sa nu se mai zica cine si cum a intrat. Ca parola se poate schimba cand ne intoarcem de pe la treburi.
Da chiar. Nu ar fi mai simplu?
Si asa nu mai sint probleme ca e din alt trib.
Hai... dati-va si voi cu parerea mai repede.. ca miine plec.