TRIBURILE 4

Raspunsuri - Pagina 16

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns madau spune:

Roxana ti-am trimis invitatie daca vrei sa intri in PZBN

Madau si Alexia Miruna (15 dec 2005)
poze pana la 1 an, de la 1 la 2 ani, Antalya 2007
www.geocities.com/nov_dec_2005/povesti2005.htm#madau" target="_blank">povestea nasterii Mirunei
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1b04435806e76a5905bfb2&skin_id=4&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">filmulet aniversar
filmuletze poznase www.dropshots.com/madau" target="_blank">1 si www.dropshots.com/Miruna" target="_blank">2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns felicia74 spune:

hello!
Eu ma lupt sa ridic cladirea principala ca acu am aflat si eu pontul ca sa mearga treaba mai repede.
Faza tare: ce am vazut ieri in carrefour? Lotiuni Piz Buin. Evident, mult mai ieftine ca in farmacie. Suntem peste tot

Felicia si Ilinca Teodora (15 noiembrie 2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kali spune:

Am si eu o curiozitate: stie cineva-din experienta- cati luptatori din fiecare ar trebui sa avem pe L1 ca sa putem considera ca detinem o armata puternica?
Eu ma tot tem sa nu ma atace cineva si acord toata atentia armatei, in ultimul timp; problema e ca nu stiu cand sa ma opresc cu recrutarile...
Sunt obsedata sa nu vina unu' si sa pierd tot ce am cladit cu sudoarea fruntii...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anangel_lexi spune:

Monique eu zic ca stai bine cu armata pe luma a 2-a. Eu am jumate din armata ta, si ieri m-a atacat unu', da' si-a luat-o pe coaja ca a venit omu' cu 16 lancieri si 15 spadasini. Oare ce si-o fi inchipuit, ca gata, da lovitura? I-au murit toti soldatii. Si acum bag la greu in armata, in cazul in care ii mai vine aluia vreun gand.

de www.totsites.com/tot/mariacornelia" target="_blank">Maria Cornelia (20.09.2006)

Mergi la inceput

Kali si restul fetelor care sunteti relativ aproape de satul meu, stat linistite pot oferi armata insemnata si am si chef de razboi
Mai am putin (4-5 zile) si-mi fac si cavalerie grea

Felicia si Ilinca Teodora (15 noiembrie 2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns eunice78 spune:

Kali, tb sa ai in primul rand trupe defensive. La noi in trib se considera ca te poti apara singur daca ai lancieri, spadasini si arcasi per total 2500. Apoi e ff important sa ai spioni: de ex, daca te ataca unul cu 50 spioni si tu ai in sat 100 ala nu va afla nimic de la tine, e posibil sa ii si moara ( mie mi s-a intamplat, am trimis 50 intr-un sat cu 900 pct, mi-au decedat toti) si se va gandi probabil ca nu e bine sa te atace. Adica poate fi ff usor dezinformat astfel atacatorul.
Pentru aceste trupe insa ai nevoie de ferme zdravene. Pe de alta parte sunt ff buni cei din cavaleria usoara, eu cu astia atac la greu, cara prada multa.

Eni, mama de baietzi - Petru (14.08.2003) si Toma (29.09.2006)

Mergi la inceput

eunicecata cavalerie usoara ai? Eu am 47 dar trimit cate 10 in fiecare sat parasit, ca sa adun ceva, ca e posibil ca satul sa fi fost pradat cu putin inainte.

Mergi la inceput

Felicia74, multumesc pentru intentie... sper sa nu fie cazul.
Eunice, merci pentru raspuns. Mai am ceva de munca pana sa fac 2500/total. Deocamdata ma concentrez asunra cladirii principale, zidului si minelor (si fermei cand e cazul). Spioni, cavalerie usoara si arcasi calareti (nu multi) am avut inainte de backup, dar acum imi apar ca necercetate si nu mai am rabdare sa le fac iar. Asta e... ma bazez pe defensiva si tot pe ei ii trimit la vanatoarele la cei fara armata.

Oana si Alexia Ioana (25.12.2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns eunice78 spune:

Kali, eu acum am 270 cavalerie usoara si ii trimit la atac cate 40. In satele cu pctaj mare ( am unul cu vreo 670 pcte) trimit dimineatza 60 cavalerie usoara si 40 lancieri plus 5 spioni, sa fiu sigura ca nu las nimic acolo ( iau vreo 2800 din fiecare, cateodata mai mult).
In timpul zilei atac cu mai putin. Oricum eu atac la 7, 7.30 dimineatza si iau prada multa ( minim 880 din fiecare resursa, adica 2400 minimum de sat).

Eni, mama de baietzi - Petru (14.08.2003) si Toma (29.09.2006)

Mergi la inceput

[quote]Originally posted by eunice78

Kali, eu acum am 270 cavalerie usoara si ii trimit la atac cate 40. In satele cu pctaj mare ( am unul cu vreo 670 pcte) trimit dimineatza 60 cavalerie usoara si 40 lancieri plus 5 spioni, sa fiu sigura ca nu las nimic acolo ( iau vreo 2800 din fiecare, cateodata mai mult).
In timpul zilei atac cu mai putin. Oricum eu atac la 7, 7.30 dimineatza si iau prada multa ( minim 880 din fiecare resursa, adica 2400 minimum de sat).

Waw, se vede ca esti avansata... cat are ala pe care-l ataci tu am eu (660 pct.)
Eu am 4 ferme in jur pe care le atac tot dimineatza; adun cate 880/fiecare in cel mai bun caz, dar trimit cate 200 trupe combinate. De asemenea sunt 3 ferme mai departe pe care le jefuiesc in timpul zilei cand am terminat cu cele de langa mine, dar si noaptea pentru ca dureaza mult (nu au deloc armata, asa ca nu ma afecteaza avantajul pe care l-ar avea).
In rest mai dau atacuri, dar cu prada putina; buna si aia decat deloc.

Spor si bafta!

Oana si Alexia Ioana (25.12.2005)

Mergi la inceput