TRIBURILE 4

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns lilina spune:

io nu stiu despre de back-up tot vorbiti
la mine n-am sesizat nici o schimbare (cred)
si stau toata ziulica-n sat

Lilina si Vlad - Alexandru (23 septembrie 2006)
cum s-a nascut bebe site-ul lui bebe varsta lui bebe
JUCATI TRIBURILE

"Is nice to be important, but is more important to be nice"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Siminaf spune:

Moamaaaaa, ce activitate pe aici! Am auzit si eu de la mai-marii tribului meu ca e un bug pe lumea 1 si se tot chinuie sa-l rezolve de ceva vreme. Unul dintre conducatori, care are sat si in lumea 1, cica are deja 20 de paladini si ca merge la farmat numai cu paladinii! Va dati seama ce jaf face ala pe acolo?

Apropo, voi farmati, farmati? Eu am farmat azi noapte la greu. Ca la mine era zi. Am facut vreo 4-5 atacuri, intr-un sat chiar de 2 ori la rind (era parasit).

Mai dati si voi sfaturi, ponturi, directii de urmat, ca pe lumea 2 sintem mai incepatori.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns eunice78 spune:

Pe mine m-au iritat cu backupul lor, construisem o gramada zilele astea...si mi se pare ca resursele nu le-am primit chiar pe toate.
Kali,zidul tau se construieste asa greu, parca tu ai scris 16 ore, pt ca ai sigur cladirea principala la niv mic. Eu de ex mi-am ridicat cladirea principala ca sa pot scurta timpul de constructie. Si ca sa faci comparatie: imi ridic acum zidul de la 19 la 20 si imi ia aproape 10 ore. Dar am cladirea principala la lvl 23.
Lilina, ti-am trimis eu 45 lancieri dar ajung maine pe la 10.30 - 11.

Eni, mama de baietzi - Petru (14.08.2003) si Toma (29.09.2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kali spune:

quote:
Originally posted by eunice78
Kali,zidul tau se construieste asa greu, parca tu ai scris 16 ore, pt ca ai sigur cladirea principala la niv mic. Eu de ex mi-am ridicat cladirea principala ca sa pot scurta timpul de constructie. Si ca sa faci comparatie: imi ridic acum zidul de la 19 la 20 si imi ia aproape 10 ore. Dar am cladirea principala la lvl 23.

E adevarat ca nu am cladirea principala foarte dezvoltata, dar imi ia asa mult si pentru ca mi-a scazut zidul cu 3 nivele (care in total imi ia 16 ore). Oricum, merci de precizare, chiar uitasem sa dau atentie cladirii princiale.
Siminaf, si eu farmez la greu; am vreo 4-5 langa mine, am de unde alege.

Oana si Alexia Ioana (25.12.2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lilina spune:

in mai putin de 2 minute voi fi atacata pe lumea 2
valeeeeu

Lilina si Vlad - Alexandru (23 septembrie 2006)
cum s-a nascut bebe site-ul lui bebe varsta lui bebe
JUCATI TRIBURILE

"Is nice to be important, but is more important to be nice"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Siminaf spune:

Lilina, iti tin pumnii! Nu prea am armata sa ajut pe altii - inca.

Voi cum ati facut atita amar de soldati? Ca eu tot upgradez la resurse si pe linga abia mai am si de cite 1-2-3 soldati.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns felicia74 spune:

of, eu sunt la inceput si nu am mai nimic.
Lilina cum mai e satul?

Felicia si Ilinca Teodora (15 noiembrie 2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Monique_new spune:

Buna dimineata. Cam cita armata v-ati facut pe lumea 2????Eu abia am 100 lancieri si vreo 25 spadasini si pe nenea Paladinul.O fi putin ???

www.totsites.com/tot/cosminutza" target="_blank">Pagina mea
POZE COSMINUTA
www.dropshots.com/day.php?userid=233103&cdate=20070121" target="_blank">Filmulet

Monica si bebe Cosmina (13 septembrie 2006 )

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kali spune:

Lilina, cere ajutor de la membrii tribului tau, mai ales daca sunt atacuri succesive.

Monique, cam asa si la mine. Nu cred ca e putin pentru aparare, ca suntem la inceput iar cel ce ataca nu poate avea foarte mult peste...

Oana si Alexia Ioana (25.12.2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Roxana_G spune:

Fetelor, uitasem sa va spun. Sunt in ambele lumi, dar in L1 am sat refacut. Sunt K33 si Mulan. In L2 sunt K55 si Mulan.

Ca nu e listuta tocmai corecta...si va rog eu mult sa modificati. Mare armata nu am, am acolo o mana de oameni, dar mai praduiesc si eu pe unde pot.

Rox 29+
si Alexandra Maria (10.02.2004)

Mergi la inceput