praline belgiene (shaishpe)
Raspunsuri - Pagina 9
beatrix spune:
Buna dimineatza pralinelor!
Ma puteti ajuta va rog cu un raspuns la urmatoarea intrebare : Cum se ajunge in bruxelles din gara centrala, nord sau sud cu mijloc de transport in comun la ambasada romaniei?
Va multumesc
Beatrix si Eric
miri_mik spune:
beatrix, gara centrala, cauti autobuzul 63. nu mai stiu a cata statie. dar poti cauta in capitolul trecut, ca tocmai au explicat fetele, sau pe prima pagina. acolo ai informatii utile despre bx.
miri_mik si pestisorul auriu (28.02.2006)
http://b2.lilypie.com/DjTMp1.png
carmita_baby spune:
Mikule felicitari pentru un asa rezultat frumos la invatatura, fata silitoare ce mai...
Taniuca nu am mai trecut azi sa iau cartile, voi veni maine si cu ocazia asta apuc sa te mai vad un pic inainte de plecare.
Morgane multumesc din inima de primirea calduroasa care ne-ai facut-o.. sper ca nu ti-am mai golit marul de tot si iti mai ramane acolo de un gem :-P Atat gradina este tare frumoasa cat si casa, vorba aia 'Omu` sfinteste locu`'
Pe bune esti o tipa super si ma bucur ca te-am cunoscut, avem un grup tare ca lumea... Iti promit ca o sa te vizitam mai des de acum incolo
Ana cand ma intorc imi arati ce i-ai cumparat azi Mariucai..
Va pup pe toate si probabil ca o sa mai intru pe net din Bucuresti
Mello motanelul iubit
morgane spune:
Carmita, Ror si Scumpi, va multumesc de vizita, flori, praline, amenajarea fiarei si de jucat "cucii". Biancai i-a placut dupa-amiaza foarte activa ... in care am vorbit de-ale inimii, am primit masaje profesioniste, care mai de care. Si am reusit sa stam pe terasa.
Rortje, sper ca nu te-a speriat fiara si ca-l mai vrei bibelou in apartament. N-a mancat toata ziua de emotie.
Miri, de cum au intrat in casa au vrut sa vada dama in albastru. Ei, acum nu stiu cata valva a facut, da' stiu ca e plin de artiste in grupul nostru. Voi stiati ca si Scumpi e? Vedeti ca nu stiati, ca nu a zis la nimeni, da' va spun eu.
Carmita, te rog sa-mi transmiti cu a fost calatoria cu BlueAir si daca ati aterizat pe Otopeni! Mersic.
Pupici la toata cutia, ca a mea s-a terminat, n-a mai ramas decat funda,
morgane spune:
Fete, am pus pozele de ieri in contul Tanitei. Enjoy!
Bepii, iti multumim ca putem folosi contul tau, prin care ramanesm la curent cu ce s-a mai petrecut in propozitie.
Weekend placut!
Pupici,
danyelana spune:
UUUUUURRRRRRRRRRAAAAAAAAAAA,
Am terminat scoala. Nu stiu rezultatul de la ultimul examen pt ca l-am dat ieri dar macar am terminat.
Aseara am facut un BBQ cu colegii si am stat pana la unu, nu me venea sa ne mai dam dusi. Desi aproape toti eram dupa o noapte alba (ca sa repetam pt dr fiscal) nici nu am simtit oboseala.
A fost super.
Sper sa ajung azi sa dau o tura prin magazine ca au inceput soldurile.
Pupici.
BINE AM VENIT IN EUROPA
"L'inspiration, c'est de travailler tous les jours."
Charles Baudelaire
danyelana spune:
Am uitat sa spun ca m-am uitat la pozele de la Brugge si sunteti foarte frumoase. Despre casa si curte ce sa spun, sunt de invidiat.
Pupici.
BINE AM VENIT IN EUROPA
"L'inspiration, c'est de travailler tous les jours."
Charles Baudelaire
scumpi spune:
Buna fete cucuiete,
Lucica iti multumim din inima pt. primirea calduroasa, ne-am simtit minunat, ne-a facut tare bine o astfel de intalnire, Boce e un catelus tare haios si dragalas, mi-au placut creatiile tale si ale Biancai, "Dama in albastru" da f. frumos realizata, aa sa nu uit, Bianca ne-a delectat cu 2 cantecele la pian, sa-ti traiasca ca tare talentata mai e. Casuta cu gradina de cand le-am vazut am zis ca sunt un mic coltisor de Rai...
Ssst nu ma da de gol, nu sunt chiar o artista, dar imi place fff. mult sa desenez si sa pictez, dar din pacate nu am mai facut-o demult. O sa fac pozici la creatii daca doresti sa le vezi.
Oana iti doresc o vacanta minunata si petrecere frumoasa si tot ce-ti doresti tu!
Danyelana ma bucur mult ca ai terminat. Stiu sentimentul ca tocmai am trecut prin asta, iti tin pumnii pt. rezultat, cand o sa-l primiti?
Fete azi este koopzondag sunt solduri iupppiii asa ca nu mai pot sta fug sa ma pregatesc pt. shopping. Va pup dulce si va doresc o duminica frumoasa frumoasa de tot
"Desi noi calatorim prin lume pentru a gasi frumosul, trebuie sa-l purtam in noi insine sau nu il vom gasi niciodata."
Ralph Waldo Emerson
anamana123 spune:
carmen, oana, drum bun maine!
sa ne mai dati vesti cat timp sunteti in tara!
pupe,
ana, mama Mariucai (11.03.2007)
http://b1.lilypie.com/eEDwp2.png